Izbjegavanje na ulici

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sandra01

#276 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

corxle wrote:Malo je nezgodno sresti bivsu sa kojom sam se nakon okoncanja veze a prije braka normalno pozdravljao ili pricao, pogotovo gdje je bilo dobrog sexa u vezi i vece zainteresiranosti za tu vezu sa moje ili njene strane, ali se prekid prebolio. Kad sam sa suprugom koju volim a prema tim bivsim nista ne osjecam, a sretnem ih, da li i kako predstaviti, strepiti sta bi moglo izletiti? Da kazem supruzi.. uh ljubomorna je.. zna da sam prije nje bio veoma "aktivan" i u svakom zensku koje pozdravim misli da sam je je....., a kamoli da licno upozna neku od njih. Jedva sam je uspio uvjeriti da sam svrsio sa tim mojim predbracnim zivotom i da mi stvarno nije interesantno sverati sa strane, jer doista i nije. A hajde ti sad kontrolisi zenski razum, emocije i jezik, trenutak i 1000 dr faktora, pogotovo u situaciji da spojis bivsu i suprugu, slucajno, u neizbjeznoj situaciji!!!
Ej ali mi ovde razgovaramo o sitacijama kada si sam na ulici ,ne u pratnji supruge :-D .
Filter

#277 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Filter »

sandra01 wrote:
corxle wrote:Malo je nezgodno sresti bivsu sa kojom sam se nakon okoncanja veze a prije braka normalno pozdravljao ili pricao, pogotovo gdje je bilo dobrog sexa u vezi i vece zainteresiranosti za tu vezu sa moje ili njene strane, ali se prekid prebolio. Kad sam sa suprugom koju volim a prema tim bivsim nista ne osjecam, a sretnem ih, da li i kako predstaviti, strepiti sta bi moglo izletiti? Da kazem supruzi.. uh ljubomorna je.. zna da sam prije nje bio veoma "aktivan" i u svakom zensku koje pozdravim misli da sam je je....., a kamoli da licno upozna neku od njih. Jedva sam je uspio uvjeriti da sam svrsio sa tim mojim predbracnim zivotom i da mi stvarno nije interesantno sverati sa strane, jer doista i nije. A hajde ti sad kontrolisi zenski razum, emocije i jezik, trenutak i 1000 dr faktora, pogotovo u situaciji da spojis bivsu i suprugu, slucajno, u neizbjeznoj situaciji!!!
Ej ali mi ovde razgovaramo o sitacijama kada si sam na ulici ,ne u pratnji supruge :-D .
on zna da nikad nije sam, osjeca njen ledeni dah za vratom :skoljka: :lol: :lol: :D
corxle

#278 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by corxle »

Kada sam sam, nije mi nikakav problem stati i porazgovarati. Ne volim izbjegavanje susreta, svaku bivshu mogu pogledati u oci i jaranski se ispricati. Ali kako kada nisam sam, a postoji mogucnost nastanka gore navedenih problema?? A nisam ni od osoba koje nekoga poznaju kada su sami, a kada su sa suprugama prave se slijepi.
insomniac_90

#279 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by insomniac_90 »

sanabe wrote:
corxle wrote:Kada sam sam, nije mi nikakav problem stati i porazgovarati. Ne volim izbjegavanje susreta, svaku bivshu mogu pogledati u oci i jaranski se ispricati. Ali kako kada nisam sam, a postoji mogucnost nastanka gore navedenih problema?? A nisam ni od osoba koje nekoga poznaju kada su sami, a kada su sa suprugama prave se slijepi.

ti si upravo ta osoba
moj savjet : Prestani pozdravljati bivše djevojke ili se razvedi pa ih serbez pozdravljaj, štaš drugo? :roll:
hahahahahahaha ... jak savjet ocam ... imal jos kakva alternativa? :D
sladak_ko_med

#280 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sladak_ko_med »

sanabe wrote:
corxle wrote:Kada sam sam, nije mi nikakav problem stati i porazgovarati. Ne volim izbjegavanje susreta, svaku bivshu mogu pogledati u oci i jaranski se ispricati. Ali kako kada nisam sam, a postoji mogucnost nastanka gore navedenih problema?? A nisam ni od osoba koje nekoga poznaju kada su sami, a kada su sa suprugama prave se slijepi.

ti si upravo ta osoba
moj savjet : Prestani pozdravljati bivše djevojke ili se razvedi pa ih serbez pozdravljaj, štaš drugo? :roll:
eki to :? , pa kakve veze ima što je neko oženjen ili u vezi, pa kao ne smije da se pozdravi,poljubi,zagrli sa bivšom :-) to meni malo previše konzervativno :roll:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#281 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by japin_mutapi »

atko wrote:[
ma jok ba - hastra ga da mu sadasnja ne sazna da se pozdravio sa bivsom ... vidis ti tih zena... nake slatke osvete uzivanja u mucenju ovo ono i to bivsa ... sadasnja bi mu oko izvadila ... strah ba :D ... odnosno mudrost da se izbjegne njesra

haj ti skontaj te zene

ako se bivsi javi ... sta hoce sad mis jedan
ako se bivsi ne javi ... mis jedan

:D
samo da kažem da je atko apsolutno u pravu i ja sam od tih koji se boje
izgjegavanje mi je potpuno normalno a ja još i smišljam neke fazone svaki put drugačije to uradim da nisam kao ofiran
i posle mi bude šega kontam šta li misli
i ne samo izbjegavanje na ulici nego i blokada na fb i na msn zabrana poziva brisanje brojeva i slično
Last edited by japin_mutapi on 06/10/2011 09:00, edited 1 time in total.
fidoremilienko

#282 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by fidoremilienko »

bivše cure treba držati za rezervu :D da se nađe :dance: :lol: :lol: :lol: :skoljka:
sladak_ko_med

#283 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sladak_ko_med »

sanabe wrote:
fidoremilienko wrote:bivše cure treba držati za rezervu :D da se nađe :dance: :lol: :lol: :lol: :skoljka:

jest', zato bivše i postoje, to im je smisao života, nema šta drugo, svaka bivša sjedi i čeka, čeka poziv, čeka da se bivšem digne pa da je nazove, uvijek je spremna, dostupna, svježe okupana, namirisana, depilirana, sjedi i čeka, gleda u telefon ... :roll:

ma ne mora tako, moRe ona imat i kakvog svog redovnog
sladak_ko_med

#284 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sladak_ko_med »

sanabe wrote:
sladak_ko_med wrote:
ma ne mora tako, moRe ona imat i kakvog svog redovnog
ti imaš tako veliko srce
nije srce
fidoremilienko

#285 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by fidoremilienko »

sanabe wrote:
fidoremilienko wrote:bivše cure treba držati za rezervu :D da se nađe :dance: :lol: :lol: :lol: :skoljka:

jest', zato bivše i postoje, to im je smisao života, nema šta drugo, svaka bivša sjedi i čeka, čeka poziv, čeka da se bivšem digne pa da je nazove, uvijek je spremna, dostupna, svježe okupana, namirisana, depilirana, sjedi i čeka, gleda u telefon ... :roll:
:-? :cry: :cry: ja nemam tih problema :D

Osim što gledaju šeherzedu/e.... i nemaju pametnijeg posla! 8-)
malaplavooka

#286 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by malaplavooka »

sanabe wrote:

Ima ljudi koje tako vješto eskiviram da se sama sebi divim. :D A opet imam i jednog bivšeg s kojim se od srca pozdravim, stanemo, ispričamo se a sve tipa: kako su tvoji,kako nena i sl? I na kraju uvijek poziv na kafu...ali nikad ne odemo...Volim susrete s njim,iako je prošlo mnogo mnogo vremena,sada smo nešto haman ko rodbina ;)
Sve je to individualno,od osobe do osobe, mislim da izbjegavamo one koji su nas povrijedili ili one o koje smo se mi na neki način ogriješili. :::)
sladak_ko_med

#287 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sladak_ko_med »

malaplavooka wrote:..Volim susrete s njim,iako je prošlo mnogo mnogo vremena
:roll:
fidoremilienko

#288 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by fidoremilienko »

I ja volim susrete sa bivšim curama :) , al' one susrete druge vrste... :D
*zena21

#289 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by *zena21 »

fidoremilienko wrote:I ja volim susrete sa bivšim curama :) , al' one susrete druge vrste... :D

uh.. sve je dobro dok ne pocnu susreti trece vrste :lol: :lol: :lol:
fidoremilienko

#290 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by fidoremilienko »

*zena21 wrote:
fidoremilienko wrote:I ja volim susrete sa bivšim curama :) , al' one susrete druge vrste... :D

uh.. sve je dobro dok ne pocnu susreti trece vrste :lol: :lol: :lol:
E kod mene nema taKih :lol: :lol: :lol:
sandra01

#291 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

He he he ,neku noc ga Jopet vidim u kinu i ovaj put ,JA od njega okrenula glavu :lol: :lol: :lol: ,sutra dan ga vidim isp'o u novinama na nekoj press konferenciji kucka poruke na telefon :lol: :lol: :lol: kontam koga li je ignorisao :cry:
logme

#292 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by logme »

sandra01 wrote:He he he ,neku noc ga Jopet vidim u kinu i ovaj put ,JA od njega okrenula glavu :lol: :lol: :lol: ,sutra dan ga vidim isp'o u novinama na nekoj press konferenciji kucka poruke na telefon :lol: :lol: :lol: kontam koga li je ignorisao :cry:
:lol: :lol: :lol:
Tebe još nije prošlo, još uvijek si u tom filmu. Ko izmisli proklete mobitele, možda bi sve bilo drugačije da ih nema :D
Sandra, jednog dana ćete se naći u situaciji da ne možete izbjeći jedno drugo. On će te pozdraviti i šta onda....
Sumnjam da je jedan pozdrav sve što želiš
JThomas

#293 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by JThomas »

uuuuuuuuuu jesi mu šuknula.
sandra01

#294 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

JThomas wrote:uuuuuuuuuu jesi mu šuknula.
jes' vidio :kravata:
Hema_17

#295 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Hema_17 »

Sto je bilo bilo je. Ja najvise volim sve ostavljati iza sebe. 8-)
cvjece13

#296 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by cvjece13 »

Ovdje nisam vidjela da je neko ispričao priču o tome kako mu se bivša ukopala i ukakila kad ga je vidjela, te kao kukavica izbjegla pozdrav. A i iz iskustva znam da se žene s tim nose jako dobro, pa i ako zaigra srce kad vide bivše imaju hrabrosti da se pozdrave, popričaju i sl., ali muškarci........problijede , odreaguju glupo i nezrelo i kukavički, a poslije je priča "bilo-prošlo, šta ću se pozdravljati s njom, briga me za nju"
cls

#297 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by cls »

Pa realno nema licemjernijeg prijateljstva od prijateljstva dvoje koji su nekad bili u vezi. Tu uvijek neko ceka iz prikrajka, ili da se pokusa pomiriti jer nakon nekog vremena samo lijepog se svi sjecamo, a ono ruzno zaboravimo ili da se pokusa pohvaliti necim :D, a i kakvo je to prijateljstvo ako su neke teme zabranjene, realno :D u odnosu dvoje bivsih, sve je dozvoljeno pa tako i ignorisanje na ulici...Pobornik sam ideje ako smo raskinuli nema potrebe da se nesto navodno lizemo kao prijatelji, puno srece u zivotu i dovidjenja ;)
Znaci i ignorisao i mene su ignorisale tako da je to sastavni dio tihog rata kojeg vode bivsi :D
malaplavooka

#298 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by malaplavooka »

cls wrote:Pa realno nema licemjernijeg prijateljstva od prijateljstva dvoje koji su nekad bili u vezi. Tu uvijek neko ceka iz prikrajka, ili da se pokusa pomiriti jer nakon nekog vremena samo lijepog se svi sjecamo, a ono ruzno zaboravimo ili da se pokusa pohvaliti necim :D, a i kakvo je to prijateljstvo ako su neke teme zabranjene, realno :D u odnosu dvoje bivsih, sve je dozvoljeno pa tako i ignorisanje na ulici...Pobornik sam ideje ako smo raskinuli nema potrebe da se nesto navodno lizemo kao prijatelji, puno srece u zivotu i dovidjenja ;)
Znaci i ignorisao i mene su ignorisale tako da je to sastavni dio tihog rata kojeg vode bivsi :D
Ahhhhhhhhhhh, rata???? Pa...možda je to tako ako se s nekim rastaneš na ratnoj stazi....ne znam...Ima ljudi koje zaista rado sretnem i s kojima se čak i našalim na račun prošlosti a kad pitam : kako si?...onda to pitam jer me zaista zanima, ne iz kurtoazije, ne da bi se on ili ja pohvalili jedno drugom i slično... :)
cls

#299 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by cls »

malaplavooka wrote:
cls wrote:Pa realno nema licemjernijeg prijateljstva od prijateljstva dvoje koji su nekad bili u vezi. Tu uvijek neko ceka iz prikrajka, ili da se pokusa pomiriti jer nakon nekog vremena samo lijepog se svi sjecamo, a ono ruzno zaboravimo ili da se pokusa pohvaliti necim :D, a i kakvo je to prijateljstvo ako su neke teme zabranjene, realno :D u odnosu dvoje bivsih, sve je dozvoljeno pa tako i ignorisanje na ulici...Pobornik sam ideje ako smo raskinuli nema potrebe da se nesto navodno lizemo kao prijatelji, puno srece u zivotu i dovidjenja ;)
Ahhhhhhhhhhh, rata???? Pa...možda je to tako ako se s nekim rastaneš na ratnoj stazi....ne znam...Ima ljudi koje zaista rado sretnem i s kojima se čak i našalim na račun prošlosti a kad pitam : kako si?...onda to pitam jer me zaista zanima, ne iz kurtoazije, ne da bi se on ili ja pohvalili jedno drugom i slično... :)
jel to mozes 100% tvrditi da je obostrano ??
cls

#300 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by cls »

babyline wrote:tihi rat :D

nekad covjek prosto i ulicu pocne izbjegavat :razz:
naravno moze na Mevlida naletiti :D
Post Reply