Ej ali mi ovde razgovaramo o sitacijama kada si sam na ulici ,ne u pratnji suprugecorxle wrote:Malo je nezgodno sresti bivsu sa kojom sam se nakon okoncanja veze a prije braka normalno pozdravljao ili pricao, pogotovo gdje je bilo dobrog sexa u vezi i vece zainteresiranosti za tu vezu sa moje ili njene strane, ali se prekid prebolio. Kad sam sa suprugom koju volim a prema tim bivsim nista ne osjecam, a sretnem ih, da li i kako predstaviti, strepiti sta bi moglo izletiti? Da kazem supruzi.. uh ljubomorna je.. zna da sam prije nje bio veoma "aktivan" i u svakom zensku koje pozdravim misli da sam je je....., a kamoli da licno upozna neku od njih. Jedva sam je uspio uvjeriti da sam svrsio sa tim mojim predbracnim zivotom i da mi stvarno nije interesantno sverati sa strane, jer doista i nije. A hajde ti sad kontrolisi zenski razum, emocije i jezik, trenutak i 1000 dr faktora, pogotovo u situaciji da spojis bivsu i suprugu, slucajno, u neizbjeznoj situaciji!!!
Izbjegavanje na ulici
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sandra01
#276 Re: Izbjegavanje na ulici
- Filter
#277 Re: Izbjegavanje na ulici
on zna da nikad nije sam, osjeca njen ledeni dah za vratomsandra01 wrote:Ej ali mi ovde razgovaramo o sitacijama kada si sam na ulici ,ne u pratnji suprugecorxle wrote:Malo je nezgodno sresti bivsu sa kojom sam se nakon okoncanja veze a prije braka normalno pozdravljao ili pricao, pogotovo gdje je bilo dobrog sexa u vezi i vece zainteresiranosti za tu vezu sa moje ili njene strane, ali se prekid prebolio. Kad sam sa suprugom koju volim a prema tim bivsim nista ne osjecam, a sretnem ih, da li i kako predstaviti, strepiti sta bi moglo izletiti? Da kazem supruzi.. uh ljubomorna je.. zna da sam prije nje bio veoma "aktivan" i u svakom zensku koje pozdravim misli da sam je je....., a kamoli da licno upozna neku od njih. Jedva sam je uspio uvjeriti da sam svrsio sa tim mojim predbracnim zivotom i da mi stvarno nije interesantno sverati sa strane, jer doista i nije. A hajde ti sad kontrolisi zenski razum, emocije i jezik, trenutak i 1000 dr faktora, pogotovo u situaciji da spojis bivsu i suprugu, slucajno, u neizbjeznoj situaciji!!!.
- corxle
#278 Re: Izbjegavanje na ulici
Kada sam sam, nije mi nikakav problem stati i porazgovarati. Ne volim izbjegavanje susreta, svaku bivshu mogu pogledati u oci i jaranski se ispricati. Ali kako kada nisam sam, a postoji mogucnost nastanka gore navedenih problema?? A nisam ni od osoba koje nekoga poznaju kada su sami, a kada su sa suprugama prave se slijepi.
-
insomniac_90
#279 Re: Izbjegavanje na ulici
hahahahahahaha ... jak savjet ocam ... imal jos kakva alternativa?sanabe wrote:corxle wrote:Kada sam sam, nije mi nikakav problem stati i porazgovarati. Ne volim izbjegavanje susreta, svaku bivshu mogu pogledati u oci i jaranski se ispricati. Ali kako kada nisam sam, a postoji mogucnost nastanka gore navedenih problema?? A nisam ni od osoba koje nekoga poznaju kada su sami, a kada su sa suprugama prave se slijepi.
ti si upravo ta osoba
moj savjet : Prestani pozdravljati bivše djevojke ili se razvedi pa ih serbez pozdravljaj, štaš drugo?
- sladak_ko_med
#280 Re: Izbjegavanje na ulici
eki tosanabe wrote:corxle wrote:Kada sam sam, nije mi nikakav problem stati i porazgovarati. Ne volim izbjegavanje susreta, svaku bivshu mogu pogledati u oci i jaranski se ispricati. Ali kako kada nisam sam, a postoji mogucnost nastanka gore navedenih problema?? A nisam ni od osoba koje nekoga poznaju kada su sami, a kada su sa suprugama prave se slijepi.
ti si upravo ta osoba
moj savjet : Prestani pozdravljati bivše djevojke ili se razvedi pa ih serbez pozdravljaj, štaš drugo?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#281 Re: Izbjegavanje na ulici
samo da kažem da je atko apsolutno u pravu i ja sam od tih koji se bojeatko wrote:[
ma jok ba - hastra ga da mu sadasnja ne sazna da se pozdravio sa bivsom ... vidis ti tih zena... nake slatke osvete uzivanja u mucenju ovo ono i to bivsa ... sadasnja bi mu oko izvadila ... strah ba... odnosno mudrost da se izbjegne njesra
haj ti skontaj te zene
ako se bivsi javi ... sta hoce sad mis jedan
ako se bivsi ne javi ... mis jedan
izgjegavanje mi je potpuno normalno a ja još i smišljam neke fazone svaki put drugačije to uradim da nisam kao ofiran
i posle mi bude šega kontam šta li misli
i ne samo izbjegavanje na ulici nego i blokada na fb i na msn zabrana poziva brisanje brojeva i slično
Last edited by japin_mutapi on 06/10/2011 09:00, edited 1 time in total.
- fidoremilienko
#282 Re: Izbjegavanje na ulici
bivše cure treba držati za rezervu
da se nađe

- sladak_ko_med
#283 Re: Izbjegavanje na ulici
sanabe wrote:fidoremilienko wrote:bivše cure treba držati za rezervuda se nađe
![]()
![]()
![]()
![]()
jest', zato bivše i postoje, to im je smisao života, nema šta drugo, svaka bivša sjedi i čeka, čeka poziv, čeka da se bivšem digne pa da je nazove, uvijek je spremna, dostupna, svježe okupana, namirisana, depilirana, sjedi i čeka, gleda u telefon ...
ma ne mora tako, moRe ona imat i kakvog svog redovnog
- sladak_ko_med
#284 Re: Izbjegavanje na ulici
nije srcesanabe wrote:ti imaš tako veliko srcesladak_ko_med wrote:
ma ne mora tako, moRe ona imat i kakvog svog redovnog
- fidoremilienko
#285 Re: Izbjegavanje na ulici
![]()
![]()
![]()
![]()
jest', zato bivše i postoje, to im je smisao života, nema šta drugo, svaka bivša sjedi i čeka, čeka poziv, čeka da se bivšem digne pa da je nazove, uvijek je spremna, dostupna, svježe okupana, namirisana, depilirana, sjedi i čeka, gleda u telefon ...
Osim što gledaju šeherzedu/e.... i nemaju pametnijeg posla!
- malaplavooka
#286 Re: Izbjegavanje na ulici
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima ljudi koje tako vješto eskiviram da se sama sebi divim.
Sve je to individualno,od osobe do osobe, mislim da izbjegavamo one koji su nas povrijedili ili one o koje smo se mi na neki način ogriješili. :::)
- sladak_ko_med
#287 Re: Izbjegavanje na ulici
malaplavooka wrote:..Volim susrete s njim,iako je prošlo mnogo mnogo vremena
- fidoremilienko
#288 Re: Izbjegavanje na ulici
I ja volim susrete sa bivšim curama
, al' one susrete druge vrste... 
-
*zena21
#289 Re: Izbjegavanje na ulici
fidoremilienko wrote:I ja volim susrete sa bivšim curama, al' one susrete druge vrste...
uh.. sve je dobro dok ne pocnu susreti trece vrste
- fidoremilienko
#290 Re: Izbjegavanje na ulici
E kod mene nema taKih*zena21 wrote:fidoremilienko wrote:I ja volim susrete sa bivšim curama, al' one susrete druge vrste...
uh.. sve je dobro dok ne pocnu susreti trece vrste![]()
![]()
-
sandra01
#291 Re: Izbjegavanje na ulici
He he he ,neku noc ga Jopet vidim u kinu i ovaj put ,JA od njega okrenula glavu
,sutra dan ga vidim isp'o u novinama na nekoj press konferenciji kucka poruke na telefon
kontam koga li je ignorisao 
- logme
#292 Re: Izbjegavanje na ulici
sandra01 wrote:He he he ,neku noc ga Jopet vidim u kinu i ovaj put ,JA od njega okrenula glavu![]()
![]()
,sutra dan ga vidim isp'o u novinama na nekoj press konferenciji kucka poruke na telefon
![]()
![]()
kontam koga li je ignorisao
Tebe još nije prošlo, još uvijek si u tom filmu. Ko izmisli proklete mobitele, možda bi sve bilo drugačije da ih nema
Sandra, jednog dana ćete se naći u situaciji da ne možete izbjeći jedno drugo. On će te pozdraviti i šta onda....
Sumnjam da je jedan pozdrav sve što želiš
- JThomas
#293 Re: Izbjegavanje na ulici
uuuuuuuuuu jesi mu šuknula.
-
sandra01
#294 Re: Izbjegavanje na ulici
jes' vidioJThomas wrote:uuuuuuuuuu jesi mu šuknula.
- Hema_17
#295 Re: Izbjegavanje na ulici
Sto je bilo bilo je. Ja najvise volim sve ostavljati iza sebe. 
- cvjece13
#296 Re: Izbjegavanje na ulici
Ovdje nisam vidjela da je neko ispričao priču o tome kako mu se bivša ukopala i ukakila kad ga je vidjela, te kao kukavica izbjegla pozdrav. A i iz iskustva znam da se žene s tim nose jako dobro, pa i ako zaigra srce kad vide bivše imaju hrabrosti da se pozdrave, popričaju i sl., ali muškarci........problijede , odreaguju glupo i nezrelo i kukavički, a poslije je priča "bilo-prošlo, šta ću se pozdravljati s njom, briga me za nju"
- cls
#297 Re: Izbjegavanje na ulici
Pa realno nema licemjernijeg prijateljstva od prijateljstva dvoje koji su nekad bili u vezi. Tu uvijek neko ceka iz prikrajka, ili da se pokusa pomiriti jer nakon nekog vremena samo lijepog se svi sjecamo, a ono ruzno zaboravimo ili da se pokusa pohvaliti necim
, a i kakvo je to prijateljstvo ako su neke teme zabranjene, realno
u odnosu dvoje bivsih, sve je dozvoljeno pa tako i ignorisanje na ulici...Pobornik sam ideje ako smo raskinuli nema potrebe da se nesto navodno lizemo kao prijatelji, puno srece u zivotu i dovidjenja
Znaci i ignorisao i mene su ignorisale tako da je to sastavni dio tihog rata kojeg vode bivsi
Znaci i ignorisao i mene su ignorisale tako da je to sastavni dio tihog rata kojeg vode bivsi
- malaplavooka
#298 Re: Izbjegavanje na ulici
Ahhhhhhhhhhh, rata???? Pa...možda je to tako ako se s nekim rastaneš na ratnoj stazi....ne znam...Ima ljudi koje zaista rado sretnem i s kojima se čak i našalim na račun prošlosti a kad pitam : kako si?...onda to pitam jer me zaista zanima, ne iz kurtoazije, ne da bi se on ili ja pohvalili jedno drugom i slično...cls wrote:Pa realno nema licemjernijeg prijateljstva od prijateljstva dvoje koji su nekad bili u vezi. Tu uvijek neko ceka iz prikrajka, ili da se pokusa pomiriti jer nakon nekog vremena samo lijepog se svi sjecamo, a ono ruzno zaboravimo ili da se pokusa pohvaliti necim, a i kakvo je to prijateljstvo ako su neke teme zabranjene, realno
u odnosu dvoje bivsih, sve je dozvoljeno pa tako i ignorisanje na ulici...Pobornik sam ideje ako smo raskinuli nema potrebe da se nesto navodno lizemo kao prijatelji, puno srece u zivotu i dovidjenja
![]()
- cls
#299 Re: Izbjegavanje na ulici
jel to mozes 100% tvrditi da je obostrano ??malaplavooka wrote:Ahhhhhhhhhhh, rata???? Pa...možda je to tako ako se s nekim rastaneš na ratnoj stazi....ne znam...Ima ljudi koje zaista rado sretnem i s kojima se čak i našalim na račun prošlosti a kad pitam : kako si?...onda to pitam jer me zaista zanima, ne iz kurtoazije, ne da bi se on ili ja pohvalili jedno drugom i slično...cls wrote:Pa realno nema licemjernijeg prijateljstva od prijateljstva dvoje koji su nekad bili u vezi. Tu uvijek neko ceka iz prikrajka, ili da se pokusa pomiriti jer nakon nekog vremena samo lijepog se svi sjecamo, a ono ruzno zaboravimo ili da se pokusa pohvaliti necim, a i kakvo je to prijateljstvo ako su neke teme zabranjene, realno
![]()
- cls
#300 Re: Izbjegavanje na ulici
naravno moze na Mevlida naletitibabyline wrote:tihi rat
nekad covjek prosto i ulicu pocne izbjegavat