pa ja sam kontala da je ta stvar rasciscena a ja njega nisam upetljala al niko ne da da mu neko djevojku mlati....bar ja tako mislim.elem nadam se da cu brzo da iselim odavde gdje sad zivim pa se i necemo tako cestooooooo sretatSplinter wrote:jbt patak i ti na svakakve kloshare nalijecesconca wrote: e da su babi muda ne bi ona bila baba....sad se moj sadasnji momak s njim zajebaje(ja bjezim od njega ko davo od krsta)....kad ga vidim userem se ko grlica,da budem iskrenaa nije ni to uredu da druge(novog momka) uvaljujes u nerasciscene racune, moze pasti mrtva glava, ali eto tvoja stvar
Izbjegavanje na ulici
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
conca
#226 Re: Izbjegavanje na ulici
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#227 Re: Izbjegavanje na ulici
- žena
#228 Re: Izbjegavanje na ulici
opet si dobra i vesele si naravi kroz sta sve prolazis 
-
conca
#229 Re: Izbjegavanje na ulici
žena wrote:opet si dobra i vesele si naravi kroz sta sve prolazis
sve dok pozitivno razmisljas pozitivne stvari ce ti se desavat...prosla sam ja kroz jos gore al uvijek vjerujem u onu dugu poslije kise i to me uvijek izvuce iz losih sjecanja,misli,dogadaja.
losi ljudi imaju lose misli i lose prolaze...
- mrtva kokoš
#230 Re: Izbjegavanje na ulici
pozitivno nema sta
mani se filozofije ili nastavi nosati felne na glavi 
- Industrialyzer
#231 Re: Izbjegavanje na ulici
Je*o mater ako si ti zensko 
-
conca
#232 Re: Izbjegavanje na ulici
Industrialyzer wrote:Je*o mater ako si ti zensko
bgm ja sam mislila da jesam al kad ti tako kazes odo do wc-a da provjerim da mi nije niklo sta....ovaj mjesec me ni to ne bi zacudilo hahahahahaha
- žena
- Industrialyzer
#234 Re: Izbjegavanje na ulici
conca wrote:Industrialyzer wrote:Je*o mater ako si ti zensko
bgm ja sam mislila da jesam al kad ti tako kazes odo do wc-a da provjerim da mi nije niklo sta....ovaj mjesec me ni to ne bi zacudilo hahahahahaha
-
conca
#235 Re: Izbjegavanje na ulici
Splinter wrote:pozitivno nema stamani se filozofije ili nastavi nosati felne na glavi
ja ne filozofiram,da budem iskrena nezz ni sta ta rijec znaci,al sto da se ja sikiram oko icega?zato postoje prijatelji i prijatelji prijatelja,koji su po mogucnosti muskog spola,jer bas ne ide da se ja tucem na ulici ko kakva muskobara.nit znam da se bijem nit sam jaka nit ista...pustim ja to onima koji jedva cekaju kakav problem a takvih ima jakoooo puno danas u sarajevu
-
conca
#236 Re: Izbjegavanje na ulici
21 zasto?Industrialyzer wrote:conca wrote:Industrialyzer wrote:Je*o mater ako si ti zensko
bgm ja sam mislila da jesam al kad ti tako kazes odo do wc-a da provjerim da mi nije niklo sta....ovaj mjesec me ni to ne bi zacudilo hahahahahaha![]()
Koliko imas godina
- plejka2
#238 Re: Izbjegavanje na ulici
Ko se tuce taj se voli ako nista znaj da tu ima ljubavi jos nek ti to bude utjehaconca wrote: ja se nikad ne zajebajem...prosle sedmice na danasnji dan sam ostala slomljenog nosa....
Imas zena sto bukvalno mole za samar i slicno i fakat ih je sevap namarat
-
conca
#239 Re: Izbjegavanje na ulici
plejka2 wrote:Ko se tuce taj se voli ako nista znaj da tu ima ljubavi jos nek ti to bude utjehaconca wrote: ja se nikad ne zajebajem...prosle sedmice na danasnji dan sam ostala slomljenog nosa....![]()
ja vala niti molim niti zelimmmmmmmmm....a s moje strane tu nema ljubavi i nije meni to nikakva utjeha jer kad te neko prebije nije ti ni docega.hahahhahaha a ja imam ko mene voli na normalan nacin.ko to dokaze bez tolikih scena
- Djevrek
#240 Re: Izbjegavanje na ulici
bože pitam se jel' te dobro namlatio?conca wrote:žena wrote:opet si dobra i vesele si naravi kroz sta sve prolazis
sve dok pozitivno razmisljas pozitivne stvari ce ti se desavat...prosla sam ja kroz jos gore al uvijek vjerujem u onu dugu poslije kise i to me uvijek izvuce iz losih sjecanja,misli,dogadaja.
losi ljudi imaju lose misli i lose prolaze...
ima ovdje još materijala za klesanje
- mrtva kokoš
#241 Re: Izbjegavanje na ulici
e na tome sam te cekao, znaci jedna od onih jeftinih posvodusaconca wrote:Splinter wrote:pozitivno nema stamani se filozofije ili nastavi nosati felne na glavi
ja ne filozofiram,da budem iskrena nezz ni sta ta rijec znaci,al sto da se ja sikiram oko icega?zato postoje prijatelji i prijatelji prijatelja,koji su po mogucnosti muskog spola,jer bas ne ide da se ja tucem na ulici ko kakva muskobara.nit znam da se bijem nit sam jaka nit ista...pustim ja to onima koji jedva cekaju kakav problem a takvih ima jakoooo puno danas u sarajevu
i ja bih te tukao da sam na njegovom mjestu, mozda bi ti uslo sta u glavu a ne samo negdje drugo
p.s. autoru posta nije cilj promoviranje nasilja koje je strogo zabranjeno na ovome forumu zabranjeno vec na ironican nacin poslati citiranog primjerka gdje mu je i mjesto
Last edited by mrtva kokoš on 16/08/2011 23:31, edited 1 time in total.
-
conca
#242 Re: Izbjegavanje na ulici
Djevrek wrote:bože pitam se jel' te dobro namlatio?conca wrote:žena wrote:opet si dobra i vesele si naravi kroz sta sve prolazis
losi ljudi imaju lose misli i lose prolaze...![]()
ima ovdje još materijala za klesanje
sreca pa nije plaho...dobro je kako zna biti
- Ridjobrki
#243 Re: Izbjegavanje na ulici
Ljudi, gdje je ona tema sa slikama ruku?
Da vidim ko od forumaša ima najveći dlan, treba mi za facepalma - ovaj moj premalen...

Da vidim ko od forumaša ima najveći dlan, treba mi za facepalma - ovaj moj premalen...
-
conca
#244 Re: Izbjegavanje na ulici
ko??? ja????sanabe wrote:conca wrote:
sreca pa nije plaho...dobro je kako zna biti![]()
![]()
oj sto nas zejabava![]()
- Industrialyzer
#245 Re: Izbjegavanje na ulici
Ma primise se forumasi ko saucesce
A sto je najgore ima fkt ovakvih cura 
- plejka2
#246 Re: Izbjegavanje na ulici
pa ne udara te sigurno iz dosade mora da si ga nesto zestoko zajebala mada opet ja ne opravdavam(salu na stranu) izivljavanja nad zenama bilo sa razlogom ili ne..conca wrote:plejka2 wrote:Ko se tuce taj se voli ako nista znaj da tu ima ljubavi jos nek ti to bude utjehaconca wrote: ja se nikad ne zajebajem...prosle sedmice na danasnji dan sam ostala slomljenog nosa....![]()
ja vala niti molim niti zelimmmmmmmmm....a s moje strane tu nema ljubavi i nije meni to nikakva utjeha jer kad te neko prebije nije ti ni docega.hahahhahaha a ja imam ko mene voli na normalan nacin.ko to dokaze bez tolikih scena
al sta ces ima nas svakakvih...gledaj kakav gps da mu ugradis na spavaju cisto da ga sljedeci put mozes izbjeci..
-
conca
#247 Re: Izbjegavanje na ulici
[quote="Industrialyzer"]Ma primise se forumasi ko saucesce
A sto je najgore ima fkt ovakvih cura
[/quote
a fakat mi se to desilo u utorak samo sto je meni sve smijesno.neznate vi mene(i bolje vam je hahehehheheeheh).
ja ne volim da kukam pa se zajebavam na svoj racun
a fakat mi se to desilo u utorak samo sto je meni sve smijesno.neznate vi mene(i bolje vam je hahehehheheeheh).
ja ne volim da kukam pa se zajebavam na svoj racun
- Industrialyzer
#248 Re: Izbjegavanje na ulici
Sta ti je bona , frajer te prebije i tebi smijesno ?
Ima li sta novo u Barlottiju
-
conca
#249 Re: Izbjegavanje na ulici
pa ne udara te sigurno iz dosade mora da si ga nesto zestoko zajebala mada opet ja ne opravdavam(salu na stranu) izivljavanja nad zenama bilo sa razlogom ili ne..
al sta ces ima nas svakakvih...gledaj kakav gps da mu ugradis na spavaju cisto da ga sljedeci put mozes izbjeci..
on je takav tip kad mu se suprostavis takav je.a plus sto sam ga tuzila za prijetnje i uznemiravanja pa je to odlezo 2 mjeseca.to nezz ko podrzava i ako ko podrzava ne treba da zivi.ne podrzavam nikakav oblik nasilja a posebno ne taj.a tesko da ce biti iduceg puta jer su druge osobe to sad uzele sebi u zadatak da to rijese za mene.
-
conca
#250 Re: Izbjegavanje na ulici
Industrialyzer wrote:Sta ti je bona , frajer te prebije i tebi smijesno ?
pa smijesno mi je nakon toliko dana..kontas me.hocul ti sad ovdje plakat???ja neznam za druge osobe meni je tako najlakse da najgore stvari zaboravim i da nastavim dalje.ako placem i kukam i sebe sazaljevam vjecno cu ostati na tome.