Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

prezimenko

#26 Re: Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

Post by prezimenko »

snaga_znanja wrote:Ako ovo nije za 1 do 5 godina zatvora ja ne znam sta je onda...
AJDE SRBI KO SMIJE DA SE NAĐEMO DA GA UBIJEMO DA POGINE JEBEM VAM DJECU MA MAJMUN NA VIJAGRI JEBO VAM MALE SRPČIČE ETO DA ZNATE HAHAHAHA JEBO VAS MAJMUN DA VAS JEBO POGANIM KURCEM ZA TOGA I JESTE. AJD MOŽEL SE NEKO JAVIT DA GA RASPORIM? JAVI SE U INBOX IL DAJ BROJ DA TI OTVORIM STOMAKLIJU JEBEM TI FAMALIJU. JA SAM LUDI BOŠNJAK I NA UTAKMICI KARAM TI MAJKU SA TRIBINE OOJ SRBINE! A ONDA UBITI SVE PEDERE PSIHOPATE PRLJAVE KEROVE LEZBAČE I KRETENČINE KOJI NAM NATURAJU DA TO PRIHVATIMO POŠTO - POTO. MA KURAC !¨UBIĆEMO VAS TOLJAGAMA MAJKU VAM JEBEMO ONU NASTRANO-POGANU PA VI PRENOSITE SIDE I KARATE SE PREKO GOVANA U HEMOROIDE. JEBEM VAM MAJKU I SVE OVE STO VAS PODRŽAVAJU. GOVNARI JEDNI I NAJGORI SVJET. JEBEM LI VAM PLEME!
http://www.klix.ba/forum/komentari-za-b ... 0.html-f=1

znaci nisam jedini koji ga je opazio - od danas stalno spama, zrel za dozivotnog bana
Danguba

#27 Re: Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

Post by Danguba »

Niti ga treba citirati niti mu temu otvarati.
Bolest sinko.
Krushna mrva

#28 Re: Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

Post by Krushna mrva »

prezimenko wrote:
snaga_znanja wrote:Ako ovo nije za 1 do 5 godina zatvora ja ne znam sta je onda...
AJDE SRBI KO SMIJE DA SE NAĐEMO DA GA UBIJEMO DA POGINE JEBEM VAM DJECU MA MAJMUN NA VIJAGRI JEBO VAM MALE SRPČIČE ETO DA ZNATE HAHAHAHA JEBO VAS MAJMUN DA VAS JEBO POGANIM KURCEM ZA TOGA I JESTE. AJD MOŽEL SE NEKO JAVIT DA GA RASPORIM? JAVI SE U INBOX IL DAJ BROJ DA TI OTVORIM STOMAKLIJU JEBEM TI FAMALIJU. JA SAM LUDI BOŠNJAK I NA UTAKMICI KARAM TI MAJKU SA TRIBINE OOJ SRBINE! A ONDA UBITI SVE PEDERE PSIHOPATE PRLJAVE KEROVE LEZBAČE I KRETENČINE KOJI NAM NATURAJU DA TO PRIHVATIMO POŠTO - POTO. MA KURAC !¨UBIĆEMO VAS TOLJAGAMA MAJKU VAM JEBEMO ONU NASTRANO-POGANU PA VI PRENOSITE SIDE I KARATE SE PREKO GOVANA U HEMOROIDE. JEBEM VAM MAJKU I SVE OVE STO VAS PODRŽAVAJU. GOVNARI JEDNI I NAJGORI SVJET. JEBEM LI VAM PLEME!
http://www.klix.ba/forum/komentari-za-b ... 0.html-f=1

znaci nisam jedini koji ga je opazio - od danas stalno spama, zrel za dozivotnog bana
To je isti ovaj sto mijenja brojke i slova ovdje
poostar

#29 Re: Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

Post by poostar »

cuj caco na tepihu :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....ako Rojko nije do sad odgovaaro za bljuvotine koje pise na svom "blogu" ne vidim razlog zasto bi ovaj caco na tepihu odgovaro za bilo sta...

jedina razlika izmedju ovog na tepihu i Rojka je sto Rojko pakuje svoje izlive fasizma u providni celofan..
kosava

#30 Re: Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

Post by kosava »

Ma pusti te djete , mislim ako vec tako opasan eno mu Srba 1500 metara od centra Sarajeva .
exliberal-ex

#31 Re: Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

Post by exliberal-ex »

kosava wrote:Ma pusti te djete , mislim ako vec tako opasan eno mu Srba 1500 metara od centra Sarajeva .
Ma pusti ba djete ...I ovo I ono sto se izruguje srebrenici ili ono sto velica ustase...ma sta zna dijete..pa posto nezna a cule je negdje onda fino naci pa kaznit ako ne to djete onda roditelje...pa kad se pocune kazne pisat, kad se pocnu kazne izvrsavat nece biti ma pusti ba dijete...
kosava

#32 Re: Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

Post by kosava »

exliberal-ex wrote:
kosava wrote:Ma pusti te djete , mislim ako vec tako opasan eno mu Srba 1500 metara od centra Sarajeva .
Ma pusti ba djete ...I ovo I ono sto se izruguje srebrenici ili ono sto velica ustase...ma sta zna dijete..pa posto nezna a cule je negdje onda fino naci pa kaznit ako ne to djete onda roditelje...pa kad se pocune kazne pisat, kad se pocnu kazne izvrsavat nece biti ma pusti ba dijete...
Ne pratis dobro , hoce velicati ustase pravac Mrkonjic Grad/Vacar Vakuf pa slobodom , hoce se izrugivati Srebrenici pravac Vogosca .
snaga_znanja

#33 Re: Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje...

Post by snaga_znanja »

poostar wrote:cuj caco na tepihu :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....ako Rojko nije do sad odgovaaro za bljuvotine koje pise na svom "blogu" ne vidim razlog zasto bi ovaj caco na tepihu odgovaro za bilo sta...

jedina razlika izmedju ovog na tepihu i Rojka je sto Rojko pakuje svoje izlive fasizma u providni celofan..
Izmedju njega i sljedeceg pacijenta nema razlike. Jedino su polazne tacke, a sve ostalo je isto.
Goran Mirela Stojanovic -nezavisne.com - komentari...
pobijte balije i bice svinjetina naj skuplja.a ko jos jede taj sljam :D
Post Reply