Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ivy, razumijem te kad buncas. Bogapitaj kako bi ja bunco da sam na tvom mjestu. Cuj, prepucavanje.
Nego, reci nam ti, al iskreno, kolike su sanse Pittu da se iskoprca iz dijaspore.
JBT wrote:Ivy, razumijem te kad buncas. Bogapitaj kako bi ja bunco da sam na tvom mjestu. Cuj, prepucavanje.
Nego, reci nam ti, al iskreno, kolike su sanse Pittu da se iskoprca iz dijaspore.
JBT wrote:Ivy, razumijem te kad buncas. Bogapitaj kako bi ja bunco da sam na tvom mjestu. Cuj, prepucavanje.
Kao bolan koprcanje...pit za koji dan treba kucu uzet (akobogda)...onda prosim Ivy i zivimo sretno do kraja zivota :D
JBT wrote:I Ivy ce, kao, doci tebi na Ilidzu zivjet i ispred sportskog centra, sa stolice ljudima pricat o medjunarodnoj ekonomiji. Keljmendiju i kompaniji.
Nista, Ivy, za usi ga i pod jaram. Nek zaradi za kucu bar do Ch. Ville. Tvoj miraz je diploma. (o kojoj cu se ja pobrinut. Rekoh, ako zapne, samo se javi. Ovo je cisto poslovno)
JBT wrote:Nista, Ivy, za usi ga i pod jaram. Nek zaradi za kucu bar do Ch. Ville. Tvoj miraz je diploma. (o kojoj cu se ja pobrinut. Rekoh, ako zapne, samo se javi. Ovo je cisto poslovno)
Nemam namjeru zivjeti u gradu. Zelim finu kucicu, sa puno baste oko kuce i zelenila. Ne patim za centrom uopste
Nema problema. Eno finih placeva na Kobiljoj glavi. Po pristupacnoj cijeni, Ali ne dozvoli da to postane tvoj problem. Ti si ta na koju se Pitt cupa. Iz dijaspore. Treba svu onu Cecu iskihat.