Ivo Miro Jovic izabran glasovima SDA
-
DTL
SDA SDA SDA SDA DEMOKRATIJA (izborni slogan iz 1990/1991)
Znamo gdje smo i kroz sta smo prosli do danas! Ne ponovilo se.
Sad dolazimo do prave teme.
Kako ce se i na koje dijelove podijeliti SDA 26.05.2005.?
Tihic je danas za Avaz rekao da nam kao drzavi treba mentor.
Hoce li on ostati clan predsjednistva (namjerno malim slovom), nakon tog dogadjaja.
Uzbudljivi nastavak citajmo i gledajmo u narednom broju........
Gdje ce nas odvesti?
Znamo gdje smo i kroz sta smo prosli do danas! Ne ponovilo se.
Sad dolazimo do prave teme.
Kako ce se i na koje dijelove podijeliti SDA 26.05.2005.?
Tihic je danas za Avaz rekao da nam kao drzavi treba mentor.
Hoce li on ostati clan predsjednistva (namjerno malim slovom), nakon tog dogadjaja.
Uzbudljivi nastavak citajmo i gledajmo u narednom broju........
Gdje ce nas odvesti?
-
Ina
U sadasnjoj konstalaciji vladajucih snaga a one su "slucajno" nacionalisticki obojene (= zlatna volja naroda, ljubim vam glasove ) nema nade za pozitivne promjene bilo koje vrste u bilo kojem segmentu zivota...nema izgleda za bolju buducnost... ma nema cak ni nade ni vjere u to isto bolje sutra jer nas je preplavilo talas pasivizacije i bolest ucmalosti i tipicnog bosanskog fatalizma i mirenja sa sudbinom. Ovim gore navedenim " snagama " , nasim cijenjenim vodjama upravo i odgovara ovakva situacija i drustvo pogodno za njihove manipulativne igre.Mi smo samo masa koja djeluje na pricipu stocnog grla!
Pa, zar trebamo mirno promatrati vlastito sunovracenje u bezdan ?
Nego, kao sto onomad rekoh trebamo se "dici na noge" ( smijesno mi zvuci ) izaci na ulicu i izvrsiti drzavni / "narodski" puc...ma sve polupati...
Ja, vandala !
Nema nam druge osim ako se ove nase rukovodece snage ne odluce na samounistenje za dobrobit svog naroda...Jasta ce !
Pa, zar trebamo mirno promatrati vlastito sunovracenje u bezdan ?
Nego, kao sto onomad rekoh trebamo se "dici na noge" ( smijesno mi zvuci ) izaci na ulicu i izvrsiti drzavni / "narodski" puc...ma sve polupati...
- Alfons Kauders
Zar trebamo ? Pa poceli smo prije 15 i vise godina, grehota je sad prekidati nakon toliko truda i patnji...Ina wrote:U sadasnjoj konstalaciji vladajucih snaga a one su "slucajno" nacionalisticki obojene (= zlatna volja naroda, ljubim vam glasove ) nema nade za pozitivne promjene bilo koje vrste u bilo kojem segmentu zivota...nema izgleda za bolju buducnost... ma nema cak ni nade ni vjere u to isto bolje sutra jer nas je preplavilo talas pasivizacije i bolest ucmalosti i tipicnog bosanskog fatalizma i mirenja sa sudbinom. Ovim gore navedenim " snagama " , nasim cijenjenim vodjama upravo i odgovara ovakva situacija i drustvo pogodno za njihove manipulativne igre.Mi smo samo masa koja djeluje na pricipu stocnog grla!
Pa, zar trebamo mirno promatrati vlastito sunovracenje u bezdan ?Nego, kao sto onomad rekoh trebamo se "dici na noge" ( smijesno mi zvuci ) izaci na ulicu i izvrsiti drzavni / "narodski" puc...ma sve polupati...Ja, vandala !
Nema nam druge osim ako se ove nase rukovodece snage ne odluce na samounistenje za dobrobit svog naroda...Jasta ce !
Uostalom, znatizeljan sam, bas me zanima koliko nam uopste gore moze biti...
-
dinash
ovo me podsjeti na jedan beogradski vic iz milosevicevog vakta ...
kao sakupili ljudi love i narucili NAJZAJEBANIJEG hitmena na svijetu da sredi milosevica. ovaj dodje i poslije par sedmica se neobavljenog posla vrati kuci. elem, nesto kasnije zovu ga iz sindikalnog udruzenja placenih ubica da im objasni zasto je milosevic jos ziv jerbo njih sad zivkaju iz beograda da im jebu majku preko telefona.
pa nas junak pocne objasnjavati, kako je tesko ovo ono, kako je svu logistiku sredio i da ga je imao na nisanu jedno 1000 puta ali da nikad nije mogao opaliti jer bi vazda neko naletio i potapsao ga po ramenu dobacivsi uz to u stilu "to, legendo".
kao sakupili ljudi love i narucili NAJZAJEBANIJEG hitmena na svijetu da sredi milosevica. ovaj dodje i poslije par sedmica se neobavljenog posla vrati kuci. elem, nesto kasnije zovu ga iz sindikalnog udruzenja placenih ubica da im objasni zasto je milosevic jos ziv jerbo njih sad zivkaju iz beograda da im jebu majku preko telefona.
pa nas junak pocne objasnjavati, kako je tesko ovo ono, kako je svu logistiku sredio i da ga je imao na nisanu jedno 1000 puta ali da nikad nije mogao opaliti jer bi vazda neko naletio i potapsao ga po ramenu dobacivsi uz to u stilu "to, legendo".
-
privremeni
davno je rekao nas rahmetli konjicki boem: Ovdje covjek treba imati onoliko imovine koliko moze stati u jedan kofer. Pa pokret.
E nista se nije promijenilo.
- Alfons Kauders
Fakat mudro...privremeni wrote:![]()
davno je rekao nas rahmetli konjicki boem: Ovdje covjek treba imati onoliko imovine koliko moze stati u jedan kofer. Pa pokret.
E nista se nije promijenilo.
-
trtmrt
"Bošnjaci su glasovali za Jovića zato što im upravo takav partner treba u Predsjedništvu. Treba im netko tko neće biti superiorniji u intelektualnom i političkom smislu Sulejmanu Tihiću i Borislavu Paravcu, netko tko će slušati naredbe koje dogovori vrh SDA i Dragan Čović"
slobodna dalmacija
slobodna dalmacija
- Vodenjak
SDA-u treba takav (i takvi) da bi svojim tupadzijama mogli lakse pokazti kako su oni, eto, dobri momci!trtmrt wrote:"Bošnjaci su glasovali za Jovića zato što im upravo takav partner treba u Predsjedništvu. Treba im netko tko neće biti superiorniji u intelektualnom i političkom smislu Sulejmanu Tihiću i Borislavu Paravcu, netko tko će slušati naredbe koje dogovori vrh SDA i Dragan Čović"
slobodna dalmacija
I jos uz to za suverenu, jedinstvenu, cjelovitu.......
A u pm! I oni i drzava im za koju se ONI zalazu!
-
meatoverhere
Ali stvarno im treba odati priznanje jer je jako tesko naci nekoga ko neće biti superiorniji u intelektualnom i političkom smislu Sulejmanu Tihiću i Borislavu Paravcu. Jos uvijek nisam ubjedjen da Ivo i Miro nisu ipak superiorniji od Bose i Sulje.trtmrt wrote:"Bošnjaci su glasovali za Jovića zato što im upravo takav partner treba u Predsjedništvu. Treba im netko tko neće biti superiorniji u intelektualnom i političkom smislu Sulejmanu Tihiću i Borislavu Paravcu, netko tko će slušati naredbe koje dogovori vrh SDA i Dragan Čović"
slobodna dalmacija
-
meatoverhere
Ma treba mu samo dodati jos jedno ime. Recimo Ivo Miro Mujo i moze on sam biti cijelo predsjednistvo. Niko ne bi ni skonto, a i ustedilo bi se bar malo love. Mogo bi sam sa sobom imat sjednice.umro je mostar wrote:ma sta se sekrate. Sve je to u interesu i Bosne, a boga mi i Bošnjaka![]()
Ivo Miro Jović - Osunećen i Bošnjak. Ne bi oni podržali da nije tako![]()
od sada ga zovem Ivo Miro Sunetlija
-
mostarac
Mislim da se ne bi ustedilo nista. Ivo Miro Mujo (Sunetlija) bi trosio za trojicumeatoverhere wrote:Ma treba mu samo dodati jos jedno ime. Recimo Ivo Miro Mujo i moze on sam biti cijelo predsjednistvo. Niko ne bi ni skonto, a i ustedilo bi se bar malo love. Mogo bi sam sa sobom imat sjednice.umro je mostar wrote:ma sta se sekrate. Sve je to u interesu i Bosne, a boga mi i Bošnjaka![]()
od sada ga zovem Ivo Miro Sunetlija
-
meatoverhere
I to je tacno, kad bi se raspojaso za svu trojicu. Tri sluzbena automobila, tri sekretarice. Jest, jest...dobro si.umro je mostar wrote:Mislim da se ne bi ustedilo nista. Ivo Miro Mujo (Sunetlija) bi trosio za trojicumeatoverhere wrote:Ma treba mu samo dodati jos jedno ime. Recimo Ivo Miro Mujo i moze on sam biti cijelo predsjednistvo. Niko ne bi ni skonto, a i ustedilo bi se bar malo love. Mogo bi sam sa sobom imat sjednice.umro je mostar wrote:ma sta se sekrate. Sve je to u interesu i Bosne, a boga mi i Bošnjaka![]()
od sada ga zovem Ivo Miro Sunetlija![]()
-
meatoverhere
Lijepo sanjaj. Sve zeleno. Li mozes samo sanjati...dreams wrote:SDA![]()
(radi ritma)
-
meatoverhere
Neprijatelj nikad ne spava.kojsino wrote:Bratska koalicija SDS+SDA+HDZ,
je uvijek na strazi i budna...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
tako da je izabran od strane SDA....Elitni vojnik wrote:Samo mala ispravka posto sam licno bio na sjednici. Za Jovica je glasalo 8 poslanika SDA (od 10) + 2 poslanika HDZ (Ruza Sopta i Jovic sam za sebe) sto cini 10 glasova ZA.
9 je bilo protiv dok je 5 uzdrzanih.
nego da te pitam nesto, da ti nisi Z&P?