Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stitch__ wrote:koliko si velikih takmicenja gledao zadnjih godina znas da su oni uvijek ovakvi u frupnoj fazi,jedva se provuku, al onda nastane lom
Gledam ja vec dugo sva takmicenja i slazem se da se oni provlace kroz kvalifikacije, ali ... ako ne dobiju ovu utakmicu, Talijani putuju kuci. Cesi ce ih uzeti, .... ziv bio pa vidio.
82 u Spaniji su Italijani osvojili nakon sto su u grupnoj fazi imali mislim 3 remija i slucajno se provukli, a kasnije Brazil i Njemacku pobijedili i to sa vise golova.
pape wrote:Cesi ce ih uzeti, .... ziv bio pa vidio.
Cesi su danas puno bolje igrali od italijana tako da se iskreno nadam da ce cesi ici dalje.
A, jes` da bi bio promasaj na mojoj prognozi ali nadam se da ce se Gana kvalifikovati dalje.
ono sinoc nije bila utakmica nego RAT. gledajuci face amerikanaca stekao sam utisak da zamisljaju da su na bojnom polju. vjerujem da su u svlacionici prije pocetka utakmice pricali o svojim zemljacima u iraku. takođe mislim da je brus arena (selektor SAD) namjerno naelektrisao atmosferu pred utakmicu pominjuci rat, znajuci da ce tako izvuci 100% od svojih igraca. cini se da je uspio u tome, borili su se ko lavovi i navijao sam za njih.
Inace volim Italiju,ali ovo kako su jucer igrali je sramota za fudbal.
Vise i nemaju igraca svjetske klase.Na kraju, vrijeme je i da ih sudije prestanu tetositi, a sto ce se desiti uskoro,nadam se.Jucer je prvi Americki igrac prestrogo dobio crveni karton,samo iz razloga da se izjednaci broj igraca.
Uvijek me pitaju zasto ne volim Zabare .
Ja im odgovorim sa pitanjem:"Pa dobro gledate li vi ikad tu njihovu jalovu igru?!"
A nekad mi bude mrsko raspravljati se te naglasim:"Ma mrak su!"
pirmin wrote:Uvijek me pitaju zasto ne volim Zabare .
Ja im odgovorim sa pitanjem:"Pa dobro gledate li vi ikad tu njihovu jalovu igru?!"
A nekad mi bude mrsko raspravljati se te naglasim:"Ma mrak su!"