Istresi se!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

dadukaSa

#476 Re: Istresi se!

Post by dadukaSa »

Mene nerviraju ovi LIVE SHOW-ovi, jebem im svu familiju ko ih je izmislio i mrzim seljadiju koja to gleda.. Jebem ti GRAND, jebem ti farme, jebem ti faktore x, Jebem ti Jersey Shore.... Joj na sta je ljudski rod spao :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

p.s. Dodatno me nerviraju vjerski fanatici svih vrsta, kao ovi veliki muslimani sto drze hutbe kako ne treba slaviti 8.Mart i slicno, jebem i njima svu familiju zbog takvih debila i jeste ovakav odnos medju ljudima... Ako nesto ne slavis ne slavi tvoja stvar, ne maltretiraj druge.. Takvi samo sire mrznju...
John_

#477 Re: Istresi se!

Post by John_ »

Sto se tice reklama jedna od nagorih je za Perwol, ne znam ima i gdje prije da je spomenuta..ono neki momak komentarise djevojku pa jest joj dobra haljina pa kaze "Sigurno je nova " kao prvo boli tebe jeli joj nova haljina, kojeg vraga tebe to zanima a onda njena prijateljica vadi iz tasne Perwol kojeg je slucajno ponijela u grad :-) pa famozna recenica " ma nije , oprana je sa Perwolom" , stvarno ne znam kako ljudi mogu da naprave tako glupo reklamu
a druga stvar su serije a posebno one na OBN-u i jos sto je svaka njihova serija najgledanija od- serije vec koliko imaju njihove su uvijek najgledanije i njihove famozne spektakularne emisije,jednom puste Victorias Secret show i nda su oni neka svjetka televizija, to samo kod njih ima i emisija o Kardasianima, ko ce ba normalan da gleda sta su one sponzoruse radile prije - ili vise godina :-x
cenecimoveocino

#478 Re: Istresi se!

Post by cenecimoveocino »

o l ar

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
basicm

#479 Re: Istresi se!

Post by basicm »

Crk'o dabogda ko mi je udario auto i pobjegao kao kakva pi*ka. Nadam se da ce dobiti najgoru bolest i krepati.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#480 Re: Istresi se!

Post by I am Happy »

Ciganski Bh Telekom

Image
Čudna sorta

#481 Re: Istresi se!

Post by Čudna sorta »

.
Last edited by Čudna sorta on 25/05/2014 22:24, edited 1 time in total.
Hendrix

#482 Re: Istresi se!

Post by Hendrix »

Odem na sluzbeni put, i u nasoj ambasadi u dalekoj drzavi pricam s konzulom, fin ciko pravo...situacija u BiH standardno korupcija, nepotizam, stela...kaze pokusao investicije dovesti ali trazili ljudi da se ubace u lovu...tesko uraditi pozitivno sta...

Kontam je li moguce da ima neko ko fakat radi ovako dobro za BiH...i tu prodje djevojka nosi papire kaze lik...ovo je moja cerka ona radi s nama...:shock:

Jebem ti sve da jebem ti mi o nepotizmu pricas a familiju u ambasadi zaposlio, prica lik o stelama a sam je uvalio dok faks ne zavrsi pa ce za stalno...sve po PSu.

Psujem cim se sjetim mamlaza :evil:
KnuckleHead

#483 Re: Istresi se!

Post by KnuckleHead »

Strasno me pocinju zivcirat vrli forumski esteticari sa vjecitim izrugivanjem i potcjenjivanjem naroda koji nosi patike sa zracnim dzonom na temi kakve patike nosimo, samo u Bosni to primjecujem kod ovih novih poslijeratnih esteta.
Njima je kao normalno nosat patike za voznju sa tankim dzonovima za setnju, a kao seljacki je air max, dze ces to bolan.
Nigdje vise glupavih pretpostavki, generalizovanja i ismijavanja bez pokrica, kao svi su seljosi sa air max patikama i bez mrve estetike, al cim imas starke na nogama il gazele, koje btw ni MRTAV ne bi na nogu stavio, onda si kao ok, kultura si vaki naki :D
Gazele platit 180 markica mi je u najmanju ruku RETARDIRANO :D
Starke platit 130 markica mi je IDIOTSKI :D
alkalna_baterija

#485 Re: Istresi se!

Post by alkalna_baterija »

jebem li vam majku i reklamu retardiranu i ko je smisli, tačno ne mogu da vjerujem! pa ona vrijeđa čovječanstvo famoznom rečenicom:"PITAJTE MOJU GUZU!" Znači mi svi imamo inteligenciju kao tvoja guza, jebla ti ona mater... a dokle ovaj svijet ide gluho bilo!
I am Happy

#486 Re: Istresi se!

Post by I am Happy »

Koja je to reklama :D :D

Evo da se istresem :D :D

Image
alkalna_baterija

#487 Re: Istresi se!

:twisted: :twisted: :twisted:
I am Happy

#488 Re: Istresi se!

Post by I am Happy »

Da je barem neka, pa bi covjek rekao :D :D
Edin H.

#489 Re: Istresi se!

Post by Edin H. »

I am Happy wrote:Da je barem neka, pa bi covjek rekao :D :D
Nekakva bulimicna :oops:
alkalna_baterija

#490 Re: Istresi se!

ma meni je mlada plaha, samo me svaki put iznervira ta famoza rečenica PITAJTE MOJU GUZU, znači mi smo svi toliko retardirani i maloumni da nam je inteligencija na nivou inteligencije tvoje guze?! fuj ba
CoCoLoCo

#491 Re: Istresi se!

Post by CoCoLoCo »

Meni je gora ona debilna, kad mali pita oca, tata tata, sta znaci skinut kajmak???
Zamislim se duboko nad reakcijom tog oca, pokusam zamislit sebe u toj situaciji, zajebano zesce.
Dodje ti kinderce i pita te sta znaci, skinut fckin kajmak, i to pita mali ko da je nuklearna fuzija u pitanju jbte zakon, imam osjecaj da bi lakse nju pojasnio debilu nego ZNACENJE skidanja kajmaka.
I sta ucinit, jal djete upisat u specijalnu skolu, jal sebe cekicom opalit, jal zenu, babu, dedu, postara, koga treba, ne znam sto al cim cujem tu reklamu, cekic mi nesta naumpada i srklet neki :D
alkalna_baterija

#492 Re: Istresi se!

CoCoLoCo wrote:Meni je gora ona debilna, kad mali pita oca, tata tata, sta znaci skinut kajmak???
Zamislim se duboko nad reakcijom tog oca, pokusam zamislit sebe u toj situaciji, zajebano zesce.
Dodje ti kinderce i pita te sta znaci, skinut fckin kajmak, i to pita mali ko da je nuklearna fuzija u pitanju jbte zakon, imam osjecaj da bi lakse nju pojasnio debilu nego ZNACENJE skidanja kajmaka.
I sta ucinit, jal djete upisat u specijalnu skolu, jal sebe cekicom opalit, jal zenu, babu, dedu, postara, koga treba, ne znam sto al cim cujem tu reklamu, cekic mi nesta naumpada i srklet neki :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u rangu s flokijem :lol:
fatamorgana

#493 Re: Istresi se!

Post by fatamorgana »

Image
Fantassin

#494 Re: Istresi se!

Post by Fantassin »

Jebem *biiiiiiiiiii* na *iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* naredniku Curumu,i familiju kompletnu. Eto dosta od mene :D. (Psovke su dozvoljene ne ?) :D
Last edited by Chmoljo on 26/04/2014 20:57, edited 1 time in total.
Reason: :D
PurpleSky

#495 Re: Istresi se!

Post by PurpleSky »

Moja mama sjedi u sobi i gleda kada ću ugasiti komp, nebil' 3 minute provela na miru. Evo je sjedi i gleda u mene. Pa presmiješno, eto. Otići ću ja mama u Sarajevo, otići ću :roll: :lol:
Grunge GSP 2101

#496 Re: Istresi se!

Post by Grunge GSP 2101 »

fatamorgana wrote:Image
Auu sto se dobro jelo , izbalansirano .
_mufljuz_

#497 Re: Istresi se!

Post by _mufljuz_ »

:lol: :lol: :lol: :lol:
CoCoLoCo

#498 Re: Istresi se!

Post by CoCoLoCo »

Kako mi idu na kurac oni stari mutavci koji velicaju ac/dc, led zepeline, doorse, whitesnake i ostale glam rock smechare kao aman zaman, ko biva to kvalitetan i urban rock, a vamo pljuvanje po mladosti kao nista danas ne valja, slusaj im muzike, bla bla, znaci chekicom sve po glavurdama onim mutavim, smecari matori umrite vecjednom i sa vama ta muzika za retardiranu masu :D
DISTORZIJA RULEEEEEEEEES!!!!! jebalo vas kompleksasko nadrkavanje po gitari glumatajuc virtuoze :D
Hajvan

#499 Re: Istresi se!

Post by Hajvan »

CoCoLoCo wrote:Kako mi idu na kurac oni stari mutavci koji velicaju ac/dc, led zepeline, doorse, whitesnake i ostale glam rock smechare kao aman zaman, ko biva to kvalitetan i urban rock, a vamo pljuvanje po mladosti kao nista danas ne valja, slusaj im muzike, bla bla, znaci chekicom sve po glavurdama onim mutavim, smecari matori umrite vecjednom i sa vama ta muzika za retardiranu masu :D
DISTORZIJA RULEEEEEEEEES!!!!! jebalo vas kompleksasko nadrkavanje po gitari glumatajuc virtuoze :D
CoCoLoCo

#500 Re: Istresi se!

Post by CoCoLoCo »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
svidjaju mi se, nisam ovo cuo do sad, hvala za ovo :-D
Post Reply