brojevi te demantuju. ovo sto vam aktivista bbb djipa plasira lazi nece nista pomoci. nas bosanaca ima sigurno vise nego hrvata i zato cemo traziti da imamo sve sto imaju hrvati.mekaba wrote:Bosnjak nije Bosanac![]()
![]()
![]()
Hajde jugovici dosta vas je bilo.Polomiste se po forumima nebi li kojeg Bosnjaka obmanuli.Ima vas ovdje dvoje -troje a postate neprestano nebi li se stvorila slika kako vas ima masa. bit ce vas na popisu 1% u koferu sa Rusinima,Albancima,Crnogorcima..... i tu se prica zavrsava.Slijedeci popis necete ni postojati. Bosanac-Hercegovac-Posavac-Krajisnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
-
faer
#801 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
- awaken
#802 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Odličan prijedlog! Uhvatite se vi Srba i Hrvata pa ih ubjedite da su Bosanci.faer wrote:Sejfo, ti nama prosipas nametanje i omalovazavanje. To sto je grupica u Holidej innu 1993. kontala da moze odlucivati u ime miliona ljudi bez ikakvog konsultovanja istih vam se sad vraca kao bumerang. Dakle, mi imamo svoju drzavu, svoj jezik, istoriju, zastavu, stolicu u un-u, itd. Ostavite nas na miru. Uhvatite se Srba i Hrvata pa ih ubjedjujte da su ustvari Bosnjaci.BASS wrote:i da prosipaju suplje- Bosnjacima jer drugima ne moguRevoltage wrote:Bass počeo si kenjati. Pomiri se sa činjenicom da Bosanci postoje i da su naravno probosanski orijentisani. To je valjda dovoljno.
Šta je problem? Niste plaćeni za to, već samo za Bošnjake?
-
Dekstroza
#803 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Iz pozicije sljedbenika Sejfudina Tokica i Mustafe Cerica nesta se kofol smijati je bas za plakati.mekaba wrote:Bosnjak nije Bosanac![]()
![]()
![]()
Hajde jugovici dosta vas je bilo.Polomiste se po forumima nebi li kojeg Bosnjaka obmanuli.Ima vas ovdje dvoje -troje a postate neprestano nebi li se stvorila slika kako vas ima masa. bit ce vas na popisu 1% u koferu sa Rusinima,Albancima,Crnogorcima..... i tu se prica zavrsava.Slijedeci popis necete ni postojati. Bosanac-Hercegovac-Posavac-Krajisnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice toga koliko "nas" ima ocito ima taman toliko da se iz petnih zila svaki put trudite da kazete da nas nema.
Eto vidjecemo je li kampanja "Dobro je biti Bosnjak" bezveze pokrenuta, sam mescini da nervoza drma kako vrijeme ide
-
mekaba
#804 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Darko reko` ukidamo Bosnjake 
-
Dekstroza
#805 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Isto kao sto cete i zlatne kasike docekatSamir_01 wrote:Prezivjeli su Bosnjaci i gore... prezivjecemo i vas kompleksase, bez brige.Dekstroza wrote:Tek na sljedecem popisu ce se zapravo pokazati koliko nas stvarno ima. Bitno je sada jasno pokazati da jadni koncept zatvaranja u mikro-zajednice, pod vodjstvom nepismenih klerika i ekstremista nece proci.![]()
-
BASS
#806 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Boze, ne dozvoli nikad da se bosanci bore za mene niti da brinu o meni,
daj mi moje Bošnje, imaju iskustva.
-
Dekstroza
#807 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
a vidjeces panike kad dodju rezultati pa kad se nacionalisticke psihe krenu presabiratifaer wrote:brojevi te demantuju. ovo sto vam aktivista bbb djipa plasira lazi nece nista pomoci. nas bosanaca ima sigurno vise nego hrvata i zato cemo traziti da imamo sve sto imaju hrvati.mekaba wrote:Bosnjak nije Bosanac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
faer
#808 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Hoces da kazes da su za Bosnu ginuli samo Bosnjaci?BASS wrote:Boze, ne dozvoli nikad da se bosanci bore za mene niti da brinu o meni,
-
ušće
#809 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Sada se fino uštineš i pogledaš u ogglealo, a onda sebi kažeš viiiiidii ja stvrano sanjao ....Dekstroza wrote:Iz pozicije sljedbenika Sejfudina Tokica i Mustafe Cerica nesta se kofol smijati je bas za plakati.mekaba wrote:Bosnjak nije Bosanac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice toga koliko "nas" ima ocito ima taman toliko da se iz petnih zila svaki put trudite da kazete da nas nema.
Eto vidjecemo je li kampanja "Dobro je biti Bosnjak" bezveze pokrenuta, sam mescini da nervoza drma kako vrijeme ide
-
faer
#810 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
oni zato i plasiraju ove lazi o tome kako je bosanaca 2 posto. hoce da kradu na popisu pa kontaju da pripreme teren. medjutim, problem im je to sto su vec na tri mjesta izasli podaci prema kojima bosanaca ima skoro 1/3 od svih stanovnika bih. zato su i krenuli sa prijetnjama i omalovazavanjem.Dekstroza wrote: a vidjeces panike kad dodju rezultati pa kad se nacionalisticke psihe krenu presabirati
-
Dekstroza
#811 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Ma vi ste pokazali sta znate i dokle ste stigli, kredibiltet ni u tragovima nije ostao. Ne znam sto se ikako i trudite da predlazete sta ko treba raditi.awaken wrote: Odličan prijedlog! Uhvatite se vi Srba i Hrvata pa ih ubjedite da su Bosanci.
Šta je problem? Niste plaćeni za to, već samo za Bošnjake?
-
ušće
#812 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Eno raspemaju u BHT.u vele bezbeli moraćemo još jedan kanal uvrstitifaer wrote:brojevi te demantuju. ovo sto vam aktivista bbb djipa plasira lazi nece nista pomoci. nas bosanaca ima sigurno vise nego hrvata i zato cemo traziti da imamo sve sto imaju hrvati.mekaba wrote:Bosnjak nije Bosanac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
BASS
#813 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Bože ne dozvoli nikad da ova zemlja Bosna ovisi od snage i sposobnosti "bosanaca".
-
Dekstroza
#814 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Tebi Zukorlic, meni Bosna i Bosanci. Postenoušće wrote: Sada se fino uštineš i pogledaš u ogglealo, a onda sebi kažeš viiiiidii ja stvrano sanjao ....![]()
![]()
-
ušće
#815 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
a zatim nabrojiš ta 3 izvora ...faer wrote:oni zato i plasiraju ove lazi o tome kako je bosanaca 2 posto. hoce da kradu na popisu pa kontaju da pripreme teren. medjutim, problem im je to sto su vec na tri mjesta izasli podaci prema kojima bosanaca ima skoro 1/3 od svih stanovnika bih. zato su i krenuli sa prijetnjama i omalovazavanjem.Dekstroza wrote: a vidjeces panike kad dodju rezultati pa kad se nacionalisticke psihe krenu presabirati
-čuj tri jeli slučajno ili namjerno
- Samir_01
#816 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Koliko ce po tebi biti tih "Bosanaca" u Republici Sumskoj?faer wrote:oni zato i plasiraju ove lazi o tome kako je bosanaca 2 posto. hoce da kradu na popisu pa kontaju da pripreme teren. medjutim, problem im je to sto su vec na tri mjesta izasli podaci prema kojima bosanaca ima skoro 1/3 od svih stanovnika bih. zato su i krenuli sa prijetnjama i omalovazavanjem.Dekstroza wrote: a vidjeces panike kad dodju rezultati pa kad se nacionalisticke psihe krenu presabirati
-
faer
#817 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
mi vec imamo dva kanala na nasem BOSANSKOM jeziku. bht i ftvušće wrote:Eno raspemaju u BHT.u vele bezbeli moraćemo još jedan kanal uvrstitifaer wrote:
brojevi te demantuju. ovo sto vam aktivista bbb djipa plasira lazi nece nista pomoci. nas bosanaca ima sigurno vise nego hrvata i zato cemo traziti da imamo sve sto imaju hrvati.![]()
![]()
![]()
-
mekaba
#818 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Popis u Hrvatskoj:
U Hrvatskoj živi 4.284.889 stanovnika, od toga 2.066.335 muškaraca i 2.218.554 žena. U usporedbi s 2001. godinom (4.437.460 stanovnika) u Hrvatskoj živi oko 150.000 stanovnika manje. Kao Hrvati su se izjasnili njih 3.874.321.
Srbi (186.633) i Bošnjaci (31.479) su i dalje najveće nacionalne manjine, a slijede Talijani (17.807), Albanci (17.513), Romi (16.975) i Mađari (14.048). Broj onih koji su se odlučili za regionalnu pripadnost (primjerice, izjasnili su se kao Istrijani, Dalmatinci, Primorci, Slavonci, Međimurci, Zagorci...) utrostručio se u odnosu na 2001. godinu.
Nema Bosanaca
a Bosnjaka masala.Sejfudin nije hodo` po Hrvatskoj. Jugovici malo vas je malo 
U Hrvatskoj živi 4.284.889 stanovnika, od toga 2.066.335 muškaraca i 2.218.554 žena. U usporedbi s 2001. godinom (4.437.460 stanovnika) u Hrvatskoj živi oko 150.000 stanovnika manje. Kao Hrvati su se izjasnili njih 3.874.321.
Srbi (186.633) i Bošnjaci (31.479) su i dalje najveće nacionalne manjine, a slijede Talijani (17.807), Albanci (17.513), Romi (16.975) i Mađari (14.048). Broj onih koji su se odlučili za regionalnu pripadnost (primjerice, izjasnili su se kao Istrijani, Dalmatinci, Primorci, Slavonci, Međimurci, Zagorci...) utrostručio se u odnosu na 2001. godinu.
Nema Bosanaca
-
faer
#819 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
s obzirom da vas iz bitno je biti bosnjak rep mrska na zanima sigurno da ne znate. mi koji podrzavamo prvi mart cemo vam dati konkretne podatke u iducih nekoliko mjeseci. naime, nas zanima cijela drzava, to smo pokazali na izborima u srebrenici, kao sto vam sad pokazujemo sa prvim martom.Samir_01 wrote:
Koliko ce po tebi biti tih "Bosanaca" u Republici Sumskoj?
-
ušće
#820 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Prvo bi trebao znati ko sam da bi mi ponudio Zukorlića ..... rekoh ja tebi de fino se probudi seDekstroza wrote:Tebi Zukorlic, meni Bosna i Bosanci. Postenoušće wrote: Sada se fino uštineš i pogledaš u ogglealo, a onda sebi kažeš viiiiidii ja stvrano sanjao ....![]()
![]()
-Nego da ti dam jedan savjet trkni do recimo Foče i na trgu pokušaj naći dvije osobe da sa tobom poluglasano izgovore da svi trebaju biti Bosanci , e ako to uspiješ a ne doneseš dupe u rukama ...ja javno pristajem biti to što nisam ....
- Samir_01
#821 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
faer wrote:s obzirom da vas iz bitno je biti bosnjak rep mrska na zanima sigurno da ne znate. mi koji podrzavamo prvi mart cemo vam dati konkretne podatke u iducih nekoliko mjeseci. naime, nas zanima cijela drzava, to smo pokazali na izborima u srebrenici, kao sto vam sad pokazujemo sa prvim martom.Samir_01 wrote:
Koliko ce po tebi biti tih "Bosanaca" u Republici Sumskoj?
Sta ste pokazali na izborima u Srebrenici?
Last edited by Samir_01 on 18/02/2013 21:06, edited 1 time in total.
-
mekaba
#822 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Bosnjaci govore njemackifaer wrote:mi vec imamo dva kanala na nasem BOSANSKOM jeziku. bht i ftvušće wrote:Eno raspemaju u BHT.u vele bezbeli moraćemo još jedan kanal uvrstitifaer wrote:
brojevi te demantuju. ovo sto vam aktivista bbb djipa plasira lazi nece nista pomoci. nas bosanaca ima sigurno vise nego hrvata i zato cemo traziti da imamo sve sto imaju hrvati.![]()
![]()
![]()
-
Dekstroza
#823 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Ma ko je to nama kriv za tu "Republiku"? Da nisam ja? Ili onaj koji ide na ruku fasistima pa namjerno stvorio paralelu u obliku fildzana i svaki da je ucvrscuje?Samir_01 wrote:Koliko ce po tebi biti tih "Bosanaca" u Republici Sumskoj?
-
faer
#824 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
ono sto vi niste znali 17 godina. bili ste krenuli da kukate i proglasavate bojkot, itd. tj. vasa sda je to krenula da radi.Samir_01 wrote:faer wrote:
s obzirom da vas iz bitno je biti bosnjak rep mrska na zanima sigurno da ne znate. mi koji podrzavamo prvi mart cemo vam dati konkretne podatke u iducih nekoliko mjeseci. naime, nas zanima cijela drzava, to smo pokazali na izborima u srebrenici, kao sto vam sad pokazujemo sa prvim martom.![]()
Sta ste pokazali na izborima na Srebrenici?
-
BASS
#825 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Ja predlazem da odemo na Pale i obidjemo tamosnje bosance i pomognemo im u borbi protiv diskriminacije.