Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sllatki wrote:Moj problem je poceo prije 15 dana.
(...)
Otprilike od kad datira tvoj problem pocinju i problemi u BiH. Da si, ako sto nisi, na vrijeme prije petnaest godina izvjestio nadlezne o svojim sumnjama... moglo se mnogo zla izbjeci.
Teorija zavjere, njih najvise volim. Kenedija su ubili vanzemaljci, MORISON zivi u jednom sulu u Andima. ELVIS nije mrtav, samo se sakrio. Long live the King
Umalo zaboravih: smrt Izraelcima, za sve nase probleme su oni krivi!
ako te bas smeta to sto neko ima antenu i "slusa" sta ti pricas, onda odi fino na neki sajt koji se bavi elektronikom, skini shemu nekog jakog predajnika koji pokriva sto vise frekvencija... daj malcu nekom da ti sklopi predajnik, rastegni kabl po stanu kao antenu i ozezi sa 5 W izlazne snage... pa taj agent ce ti stan dici u zrak ako je bas agent usput - TV ti nece raditi, ali ionako koristis kablovsku koju nemas tako da je opet svejedno
sllatki wrote:Samo se vi zezajte sa ovim ja sam ozbiljan,razmisljam kakav bi efekat bio da nazovemo americku i kinesku ambasadu pa da im kazemo sta se desava? Mislim mozda i njih neko spijunira? Murja je bila prilicno ostra kad smo se bunili i trazili da se provali u stan.
Sarajevo je danas centar spijunaze...Sta tu ima nevjerojatno? Izraelci su majstori za to...ni to nije vojna tajna.
Da bi se u BiH doslo do istine bilo bi potrebno da u ponoc svane i da se vidi "ko ga je kome zavukao"... ili da se svakom pojedincu na glavu instalira antena predajnika, a receiver postaviti negdje daleko van domasaja uticaja BiH politickih struktura... kako ovih na vlasti tako i onih u opoziciji.
Istjerajte ga turbo-folk muzikom.Donesete par zvučnika pred vrata i čitav dan mu puštate najgore od našeg folka,vjerovatno će iskočiti kroz prozor
Ozbiljno sad,ako je ta osoba stvarno špijun onda ti je najbolje bježi od nje i šuti,znaš kako u filmovima radoznali uvijek nagrabuse.
sllatki wrote:Samo se vi zezajte sa ovim ja sam ozbiljan,razmisljam kakav bi efekat bio da nazovemo americku i kinesku ambasadu pa da im kazemo sta se desava? Mislim mozda i njih neko spijunira? Murja je bila prilicno ostra kad smo se bunili i trazili da se provali u stan.
Sarajevo je danas centar spijunaze...Sta tu ima nevjerojatno? Izraelci su majstori za to...ni to nije vojna tajna.
i sta spijuniraju.. jel' kako pronevjeriti narodne pare, donacije, i tako dalje a da nikome ne odgovaras ni kol'ko crno pod noktom
samir.konic wrote:Znate da Mossad ima samo par hiljada radnika, al su najaca tajna sluzba?
Kako to?
Pa ima puno jevreja u vaznim pozicijama sirom svijeta, koji svi salju informacije Mossadu.
Veoma poznata antisemitska izjava kojom se zeli reci da Jevreji nisu lojalni gradjani drzave u kojoj zive.
Zamislimo sad nas,gradjane BiH,koji danas zivimo diljem globusa za isti tretman.
Na ovu temu. Ima knjiga "By Way of Deception" koja super govori o Mossadu i njihovim operacijama i o tome kako rade svoj posao tako dobro sa tako malo ljudi. Pisana je od strane bivseg agenta koji je sada u kanadi za kojim je u izraelu izdata potjernica zbog otkrivanja tolikih tajni. prema njemu, manje vise, duznost svakog jevreja je da podrzava mossad i da pruza logistiku i informacije (sayanimi - volonteri izvan izraela)
Jedna molba: Ako mu ja prerezem kablove na anteni i pri tome ne ostanem ziv (urokaju me izraelci ili domaci izdajnici ),molim vas javite mi majci i ocu.Zive u tuzli majka se zove Fata.. Sta cu moram ja kad nece niko,gradjanska duznost svakog nas je da zastitimo NEZAVISNOT ,SUVERENOST I INTEGRITET OVE NASE DIVNE DRZAVE!!!
karanana wrote:Na ovu temu. Ima knjiga "By Way of Deception" koja super govori o Mossadu i njihovim operacijama i o tome kako rade svoj posao tako dobro sa tako malo ljudi. Pisana je od strane bivseg agenta koji je sada u kanadi za kojim je u izraelu izdata potjernica zbog otkrivanja tolikih tajni. prema njemu, manje vise, duznost svakog jevreja je da podrzava mossad i da pruza logistiku i informacije (sayanimi - volonteri izvan izraela)
Ma jasta jaro.Pa sta rade te kontraobavjestajne sluzbe.Dovoljno je da prate Jevreje i Mossad je neutralisan.
Da si citao neke od uspjesnih akcija Mosada,npr. u Arapskim zemljama,saznao bih da su uvijek bili angazovani domaci Arapi kao spijuni.Mnogi su i uhvaceni i ubijeni.Para vrti gdje burgija nece.
Last edited by Harrys on 05/07/2005 10:38, edited 1 time in total.
sllatki wrote:Jedna molba: Ako mu ja prerezem kablove na anteni i pri tome ne ostanem ziv (urokaju me izraelci ili domaci izdajnici ),molim vas javite mi majci i ocu.Zive u tuzli majka se zove Fata.. Sta cu moram ja kad nece niko,gradjanska duznost svakog nas je da zastitimo NEZAVISNOT ,SUVERENOST I INTEGRITET OVE NASE DIVNE DRZAVE!!!
samo se ti oboruzaj dobro izoliranim klijestima a mi sa foruma cemo ti biti odstupnica
sllatki wrote:Jedna molba: Ako mu ja prerezem kablove na anteni i pri tome ne ostanem ziv (urokaju me izraelci ili domaci izdajnici ),molim vas javite mi majci i ocu.Zive u tuzli majka se zove Fata.. Sta cu moram ja kad nece niko,gradjanska duznost svakog nas je da zastitimo NEZAVISNOT ,SUVERENOST I INTEGRITET OVE NASE DIVNE DRZAVE!!!
vrijedniji si ti sa svojom temom od svog svijeta.mami ti je javljeno - dje ba nadje bash koshevsko?pored tolikih brda ti se nashtelovo bash tu? da u shizoidno paranoichnoj igranci skrenesh paznju sebi jednakim na koga? sama na sebe - "sllatki" , al'u qr**. pojedi uz sllatku permutaciju glagola - jesti - sllatki qr**, umjesto tih kablova - bolje na venerinom brijegu recimo nego na qsh. brdu.
qushuy slllattqquuyy.
Hendrix wrote:Istjerajte ga turbo-folk muzikom.Donesete par zvučnika pred vrata i čitav dan mu puštate najgore od našeg folka,vjerovatno će iskočiti kroz prozor
uspjeh zagarantovan, osim ako nisu vrbovali kakvog lokalca koji u stvari voli da sluša turbo folk
karanana wrote:Na ovu temu. Ima knjiga "By Way of Deception" koja super govori o Mossadu i njihovim operacijama i o tome kako rade svoj posao tako dobro sa tako malo ljudi. Pisana je od strane bivseg agenta koji je sada u kanadi za kojim je u izraelu izdata potjernica zbog otkrivanja tolikih tajni. prema njemu, manje vise, duznost svakog jevreja je da podrzava mossad i da pruza logistiku i informacije (sayanimi - volonteri izvan izraela)
Ma jasta jaro.Pa sta rade te kontraobavjestajne sluzbe.Dovoljno je da prate Jevreje i Mossad je neutralisan.
Da si citao neke od uspjesnih akcija Mosada,npr. u Arapskim zemljama,saznao bih da su uvijek bili angazovani domaci Arapi kao spijuni.Mnogi su i uhvaceni i ubijeni.Para vrti gdje burgija nece.
Arapi su sami sebi najgori neprijatelji. Puno puta ih ustvari izraelci "kupe" ne znajuci da su kupljeni. Ima u ovoj knjizi opis akcije neutralisanja Sadamog nuklearnog postrojenja u 80im kada je glavni iracki inzinjer podlegao lovi i zenama u francuskoj gdje se reaktor pravio a da covjek nije ni znao da mu je to sve mossad podmetnuo.
karanana wrote:
Arapi su sami sebi najgori neprijatelji. Puno puta ih ustvari izraelci "kupe" ne znajuci da su kupljeni. Ima u ovoj knjizi opis akcije neutralisanja Sadamog nuklearnog postrojenja u 80im kada je glavni iracki inzinjer podlegao lovi i zenama u francuskoj gdje se reaktor pravio a da covjek nije ni znao da mu je to sve mossad podmetnuo.
Nemoj tako karanana , Mossad je baš cute :D Oni to nikada ne bi napravili :D
karanana wrote:
karanana,ovo mi je poznato.Samo ovim postom ,sam sebe kontradiktiras,jer si u prethodnom branio tezu da su lokalni Jevreji glavni spijuni Mossada.
vrijedniji si ti sa svojom temom od svog svijeta.mami ti je javljeno - dje ba nadje bash koshevsko?pored tolikih brda ti se nashtelovo bash tu? da u shizoidno paranoichnoj igranci skrenesh paznju sebi jednakim na koga? sama na sebe - "sllatki" , al'u qr**. pojedi uz sllatku permutaciju glagola - jesti - sllatki qr**, umjesto tih kablova - bolje na venerinom brijegu recimo nego na qsh. brdu.
qushuy slllattqquuyy.[/quote]
Sta mislis ti da malo dodjes ovdje kod mene pa da zajeno rezemo ove zice?? p.s.nista te skontao nisam
qushuy slllattqquuyy.
[/quote]
Sta mislis ti da malo dodjes ovdje kod mene pa da zajeno rezemo ove zice?? p.s.nista te skontao nisam