Sovinisticko smece ti je tata.chupacabra wrote:Salonac isplivao na povrsinu. Sa tobom, sovinisticko smece jedno, je diskusija zavrsena.gereb_stari wrote:Eto ti imas veze. Jeli to milje u avataro oznacava Dzenosajd u srebrenici? Help baznia?kamen spoticanja wrote:Aha...islamista a dere ghuzove vrlim sekularistima...ili ono ipak nije...ili jeste...
Veze vi s vezom nemate
Islamizacija Turske
-
gereb_stari
#251 Re: Islamizacija Turske
-
theTruePath
#252 Re: Islamizacija Turske
Jako sretan sam zbog Turske,ali trebaju da paze da ne dobiju reputaciju Irana..znam da je to nemoguce,ali eto neki bi to voljelikamen spoticanja wrote:Vidis a u isto vrijeme dok je trajao otvoreni tender turski premijer potpisivao je sporazum o izgradnji 4 bloka nuklearne centrale u Sinopu s japanskim premijerom vrijedan 22 milijarde eura koji ce poceti s radom 2023 i koji ce graditi japansko-turska korporacija...
More bit da zli islamista nakon sto je rakiju zamjenio ayranom i cajem planira napraviti nuklearni belaj sto bi po nasu domovinu imalo pogubne posljedice. ..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#253 Re: Islamizacija Turske
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje forumaša”
» gereb_stari
» gereb_stari
-
semirizsvemira
#254 Re: Islamizacija Turske
Ma Turci tu islamizaciju rade polahko ali sigurno . Nisu oni levati . Ujedno su podigli ekonomiju na nivo koji nikad nisu imali za vrijeme sekularista . Pitaj svakog Turcina i vidjeces da su dosta zadovoljni zivotom . Evo sad su predlozili primirje gdje ce se kurski pobunjenici vratiti u Irak sto je veliki udarac cionistickoj tvorevini
- hevi metalac
#255 Re: Islamizacija Turske
ti to ozbiljno?semirizsvemira wrote:Ma Turci tu islamizaciju rade polahko ali sigurno . Nisu oni levati . Ujedno su podigli ekonomiju na nivo koji nikad nisu imali za vrijeme sekularista . Pitaj svakog Turcina i vidjeces da su dosta zadovoljni zivotom . Evo sad su predlozili primirje gdje ce se kurski pobunjenici vratiti u Irak sto je veliki udarac cionistickoj tvorevini
- kamen spoticanja
#256 Re: Islamizacija Turske
Nesto ope' malo citam pa mi naum pade stanovita zabrinutost za nasu buducnost kroz budućnost turske...kaze:
"Sljedecih 10 godina molit cemo na koljenima u Ankari da Turska pristupi europskoj uniji " Gunter Oettinger , zastupnik u europskom parlamentu i komesar za energetska pitanja
"Sljedecih 10 godina molit cemo na koljenima u Ankari da Turska pristupi europskoj uniji " Gunter Oettinger , zastupnik u europskom parlamentu i komesar za energetska pitanja
-
theTruePath
#257 Re: Islamizacija Turske
Kad je to rekao?kamen spoticanja wrote:Nesto ope' malo citam pa mi naum pade stanovita zabrinutost za nasu buducnost kroz budućnost turske...kaze:
mislim da ce islamizacija jedino i moci unistiti jaku Tursku,ali znam da su Turci pametan narod i nece to dopustiti
Nisam ja protiv serijata,medjutim ajmo biti realni
-
BatoS
#258 Re: Islamizacija Turske
Evo 11 strana i niko od vas da navede konkretan primjer te islamizacije...theTruePath wrote:Kad je to rekao?kamen spoticanja wrote:Nesto ope' malo citam pa mi naum pade stanovita zabrinutost za nasu buducnost kroz budućnost turske...kaze:
mislim da ce islamizacija jedino i moci unistiti jaku Tursku,ali znam da su Turci pametan narod i nece to dopustiti
- kritichar
#259 Re: Islamizacija Turske
zar hoće uvesti šeriat?
eno dohakali su Kurdima izgleda, odoše
eno dohakali su Kurdima izgleda, odoše
-
theTruePath
#260 Re: Islamizacija Turske
Ne,i to je najgore,Dakle nece uvesti serijat,ali ce furati tu islamisticku spiku,vec na zapadu pricaju uveliko o islamizaciji
-
theTruePath
#261 Re: Islamizacija Turske
ne konkretno nista ne poduzima,ali pricaBatoS wrote:Evo 11 strana i niko od vas da navede konkretan primjer te islamizacije...theTruePath wrote:Kad je to rekao?kamen spoticanja wrote:Nesto ope' malo citam pa mi naum pade stanovita zabrinutost za nasu buducnost kroz budućnost turske...kaze:
- kritichar
#262 Re: Islamizacija Turske
šta fali islamu?theTruePath wrote:Ne,i to je najgore,Dakle nece uvesti serijat,ali ce furati tu islamisticku spiku,vec na zapadu pricaju uveliko o islamizaciji
- kamen spoticanja
#263 Re: Islamizacija Turske
Ja ti citiram referentne zapadne autoritete on prica o turskom samounistenjutheTruePath wrote:Ne,i to je najgore,Dakle nece uvesti serijat,ali ce furati tu islamisticku spiku,vec na zapadu pricaju uveliko o islamizaciji
Zapadu se gace tresu od ovakve Turske on se sekira za njihovu buducnost...
Tayyip okonca najveci turski problem od postanka republike i najvecu podvalu sekularisticke elite: rijesi problem PKK ( btw jesi znao da su aktivnosti PKK na godisnjem nivou kostale tursku cca 70 milijardi eura) a on se sekira a ne zna ni zasto se sekira
-
theTruePath
#264 Re: Islamizacija Turske
Ne fali islamu nista,islam je za zdrav um,zasto pricati o necemu sto znas da je kontraverzno ako nemas namjeru uvoditi serijatkritichar wrote:šta fali islamu?theTruePath wrote:Ne,i to je najgore,Dakle nece uvesti serijat,ali ce furati tu islamisticku spiku,vec na zapadu pricaju uveliko o islamizaciji
-
theTruePath
#265 Re: Islamizacija Turske
Daj link nesto ti ne vjerujem na lijepe rijecikamen spoticanja wrote:Ja ti citiram referentne zapadne autoritete on prica o turskom samounistenjutheTruePath wrote:Ne,i to je najgore,Dakle nece uvesti serijat,ali ce furati tu islamisticku spiku,vec na zapadu pricaju uveliko o islamizaciji![]()
Zapadu se gace tresu od ovakve Turske on se sekira za njihovu buducnost...
Tayyip okonca najveci turski problem od postanka republike i najvecu podvalu sekularisticke elite: rijesi problem PKK ( btw jesi znao da su aktivnosti PKK na godisnjem nivou kostale tursku cca 70 milijardi eura) a on se sekira a ne zna ni zasto se sekira
- kamen spoticanja
#266 Re: Islamizacija Turske
Znas googlat, imas kljucne rijeci...opleti...hos jos da te pocesem po ledjima...cuj nevjeruje