Islam Trend - Prvi Islamski Social Network

Rasprave o vjerskim temama.
sebil

#51 Re: Islam Trend - Prvi Islamski Social Network

Post by sebil »

Garden of illusion wrote:
sebil wrote:
Garden of illusion wrote:Sebil ode ti skroz na drugu stranu,al hajd....Zeza se ovaj naš narod na račun svega , i Muje i Hase i Perice i plavuša i drotova....a na svoj račun najviše. Valjda nam je to odbrambeni mehanizam od svega što nas okružuje. Fatima je prelijepo ime Poslanikove kćeri kao i jednog od najvećih katoličkih svetišta, između ostalog...

Poštujem taj tvoj odbrambeni stav ali mislim da je na ovoj temi nepotreban jer nikome ovdje nije bio cilj ni uvrijediti ni povrijediti nečija vjerska uvjerenja, i ja čitajući ,smatrala sam temu simpatičnom dok me tvoj post nije vratio u tu našu realnost u kojoj se redovno brane religijska i nacionalna uvjerenja i gdje treba i gdje ne treba.

A kad smo kod turcizama u govoru i pismu, mislim da ni u samoj Turskoj internetsku poštu ne zovu haber....
Nikakva pošta nije nazvana Haber, nego jedan sistem Micro Bloga gdje svako može napisati neku poruku to je nazavano Haber.
....nikakva pošta već samo jedan njen dio...izvini ne skontah :D
Micro Blog na IslamTrendu je nazvan Haber
nellington

#52 Re: Islam Trend - Prvi Islamski Social Network

Post by nellington »

Margita81

#54 Re: Islam Trend - Prvi Islamski Social Network

Post by Margita81 »

jao ovog sebila hahaha
Imal ko da pristavi caj od lipe cujem da fino umiruje :D

Sto se same teme tice-ideja je skroz okej za one koji su osjetili potrebu za takvim necim. :thumbup: Gudlak wit it :D
Post Reply