..kada vec trazis da sabijem cijeli ledeni brijeg u jednu recenicu...po mojoj teoriji..--> Put od tog povjetarca do kapljica-vrelog-voska ili mozda do potpune asexualnosti(citaj prezasicenosti), je jednosmjeran.mosor1 wrote:Jesi li kad bio na nudistickoj plazi? Po tvojoj teoriji, to bi trebalo biti leglo promiskuiteta i razvrata. U stvarnosti, gotovo da nema aseksualnijeg mjesta. Kad sam prvi put bio na nudistickoj plazi, imao sam nekih petnaestak godina, i dizao mi se na povjetarac - od neugode sam stalno bio na trbuhu. Ali to je tako samo prvih pola sata dok se ne naviknes. Preporucam, dobro je za sticanje perspektive.CiCiban wrote:ne petljajmo titu u ovo .. osim ako je taj stilski periodmosor1 wrote: Ova bi tvrdnja mozda bila prihvatljiva da mi nemamo iskustvo zivljenja u drustvu gdje pokrivanje nije bilo uobicajeno. Nesto ne vidim moralne posljedice pedesetogodisnjeg nasladivanja ulicnom golotinjom koju nam je nametnuo dekadentni i nadasve egzibicionisticki nastrojeni AFZ, pod Titinom mrskom rukom.jedini u koji imas uvid..tada je ok..mada ta se recenica odnosi na sve situacije..i periode..bez izuzetka
Islam se siri u Bosni
- CiCiban
- danas
kapljica vrelog voska?!?CiCiban wrote: ..kada vec trazis da sabijem cijeli ledeni brijeg u jednu recenicu...po mojoj teoriji..--> Put od tog povjetarca do kapljica-vrelog-voska ili mozda do potpune asexualnosti(citaj prezasicenosti), je jednosmjeran.
cime se ti bavis...
-
Salko Agić - dipl.ing.
ko? jel ja?danas wrote:kapljica vrelog voska?!?CiCiban wrote: ..kada vec trazis da sabijem cijeli ledeni brijeg u jednu recenicu...po mojoj teoriji..--> Put od tog povjetarca do kapljica-vrelog-voska ili mozda do potpune asexualnosti(citaj prezasicenosti), je jednosmjeran.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cime se ti bavis...
ja sam diplomirani inzenjer masinstva, a ti?
- CiCiban
zena je bice sa 9/10 sexualnosti .. muskarci posjeduju onu jednu preostalumosor1 wrote: Dakle se svi slazemo da nepokrivanje tijela ne cini od ljudi zivotinje. Neka su ljudska tijela skladnija od drugih, ali sva su lijepa na svoj nacin. Umjesto da se stidimo ili gnusamo svojih tijela ili nekih njihovih dijelova, kako bi htjele neke religije (i svi zenski casopisi koje cita moja svastika), trebali bi se ponasati prirodnije. Uostalom, pretvaramo se u vrstu zgrbljenih, coravih, gastriticnih platfusa s poremecenim prioritetima.
- CiCiban
sori..samo extreman primjer.. golicanja mrrsavih apetitadanas wrote:kapljica vrelog voska?!?CiCiban wrote: ..kada vec trazis da sabijem cijeli ledeni brijeg u jednu recenicu...po mojoj teoriji..--> Put od tog povjetarca do kapljica-vrelog-voska ili mozda do potpune asexualnosti(citaj prezasicenosti), je jednosmjeran.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cime se ti bavis...
- stella_k
...koja vrijedi za svih zeninih 9 i jos po koju sa strane.....CiCiban wrote:zena je bice sa 9/10 sexualnosti .. muskarci posjeduju onu jednu preostalumosor1 wrote: Dakle se svi slazemo da nepokrivanje tijela ne cini od ljudi zivotinje. Neka su ljudska tijela skladnija od drugih, ali sva su lijepa na svoj nacin. Umjesto da se stidimo ili gnusamo svojih tijela ili nekih njihovih dijelova, kako bi htjele neke religije (i svi zenski casopisi koje cita moja svastika), trebali bi se ponasati prirodnije. Uostalom, pretvaramo se u vrstu zgrbljenih, coravih, gastriticnih platfusa s poremecenim prioritetima.
- danas
vidi stelle...stella_k wrote:...koja vrijedi za svih zeninih 9 i jos po koju sa strane.....CiCiban wrote:zena je bice sa 9/10 sexualnosti .. muskarci posjeduju onu jednu preostalumosor1 wrote: Dakle se svi slazemo da nepokrivanje tijela ne cini od ljudi zivotinje. Neka su ljudska tijela skladnija od drugih, ali sva su lijepa na svoj nacin. Umjesto da se stidimo ili gnusamo svojih tijela ili nekih njihovih dijelova, kako bi htjele neke religije (i svi zenski casopisi koje cita moja svastika), trebali bi se ponasati prirodnije. Uostalom, pretvaramo se u vrstu zgrbljenih, coravih, gastriticnih platfusa s poremecenim prioritetima.
a ja taman pomislila
- stella_k
Hey Danas, znas li koju zensku skorpiju feministicu?danas wrote:vidi stelle...stella_k wrote:...koja vrijedi za svih zeninih 9 i jos po koju sa strane.....CiCiban wrote: zena je bice sa 9/10 sexualnosti .. muskarci posjeduju onu jednu preostalu
a ja taman pomislila![]()
![]()
... ti feministkinja...
![]()
![]()
- avicena
Ako aludiraš slučajno na islam u krivu si. "Pokrivanje" ima sasvim drugi cilj.mosor1 wrote: Umjesto da se stidimo ili gnusamo svojih tijela ili nekih njihovih dijelova, kako bi htjele neke religije (i svi zenski casopisi koje cita moja svastika), trebali bi se ponasati prirodnije.
- stella_k
E super, konacno nesto konkretno.avicena wrote:Ako aludiraš slučajno na islam u krivu si. "Pokrivanje" ima sasvim drugi cilj.mosor1 wrote: Umjesto da se stidimo ili gnusamo svojih tijela ili nekih njihovih dijelova, kako bi htjele neke religije (i svi zenski casopisi koje cita moja svastika), trebali bi se ponasati prirodnije.
Ozbiljno, molim te, daj nam objasni zasto se zene u Islamu pokrivaju?
Daj nam nesto sto ne znamo, please..
- stella_k
Ti kao da su sve feministkinje plavuse.....Qwert wrote:To je bilo vise figurativnodjiberka wrote:zar feministkinje znaju bodovati![]()
![]()
zar one nisu protiv bodovanja![]()
na bilo koji nacin
![]()
![]()
Teoretski da, inace u praksi zaglave na 'jedan'.