Ne uzlazim u to, to su lične stvari svakog pojedinca jer vjera je lična stvar.animals wrote:Pitaj zene koje su se zamotale u Bosni..O'zone wrote:Znam da ima i nisu mi jasni ljudi.animals wrote:Imas na ovome forumu puno koji ih podrzavaju, i koji bi isto uveli u BIH..
Ko sam ja i ko su oni da bi govorili jer neko dobar ili nije jel neko vjernik ili nije. Ima Allah ima sudnji dan tamo će svi polagat račune i odgovarat za svoje grijehe.
mnoge bi se skinule, ali ne smiju..
eto dokle je doslo..
Javna tajna je da se materijalno i tehnički guraju i muške i ženske osobe koje prihvate tu vrstu ponašanja odnosno vjerovanja. Oni imaju svoju zajednicu koja je izuzetno jaka i nikome ništa ne fali čak Allahu šućur svi vrlo dobro žive. Međutim među te ljude su se zbog materijalno tehničkog podržavanja od strane "sponzora" infiltrirali i razni elementi sa lošom istorijom kako zbog svoje koristi tako i zbog manjka svog identiteta pa ih je bilo lakše privući tome. To uz određeni broj radikala baca prilično loš glas na osobe koje slijede taj put vjere često i ne zasluženo.