Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ha ne znam, ja sam vratila tih 10 i jos na to...
Na bazen sam je nosila umjesto indexa U kino sam isla samo ponedjeljkom (2KM popusta), u dp-u mi se isplatilo... i par puta jos u nekoj kafani da se isplatila... Pa planiram i opet uzeti...
A mislim da sad ima ta opcija da se uzme kombinovana studid/isic kartica
ma ja s vremena na vrijeme odem vani i najvise zbog toga zelim da je i uzmem jer tamo fkt se moze nabrat onih popusta na muzeje i sl. ulaze. Kad sam bio u Kopenhagenu priznali su mi je u sve i jednom muzeju i ustedio sam samo daj dan preko 30 KM. Tako da mi se isplati, a ako se ne varam kosta 12 KM...
Znači, ne provjeravaju je li ovjerena školska godina ili nije? Jer ja sam tehnički diplomirala po starom sistemu prošle godine, ali zbog idiotske administracije na mom fakultetu još nemam uvjerenje tako da je indeks još u mom posjedovanju. Da li da se napravim 'tošo' i odem izvaditi? Je li 100% ne provjeravaju? Ondje piše kopija indeksa ili uvjerenje o diplomiranju.