Intuicija?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Kwaheri

Post by Kwaheri »

a ne znam sta se patish...
pitaj bona...jesam li ja to mene intuicija vara ili ja imam neku sansu ... :D :oops:
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

Ma ja ovo pitam da bih znala ubuduće i bez pitanja :-) Onako samo uletiti :D
anais_nin

#28 Re: Intuicija?

Post by anais_nin »

Suzdrzana wrote:Po vašim iskustvima, da li je tzv. "ženska intuicija" mit ili stvarnost?

Znate ono kad osjetite da nekog privlačite, čak i bez konkretnih "poteza"? :-)

(Vidim da ima neke privlačnosti i po forumu, ali pitam za RL :D )

u mojoj knjizi su ovo dvije dosta razlicite stvari :D

jedno je biti "drustveno" svijestan...upratiti privlacnost izmedju dvoje ljudi, ili upratiti da nekog privlacite nema bas puno veze sa intuicijom koliko ima sa moci opazanja....neki ljudi jednostavno obracaju vise paznje na stvari oko sebe, i brze primjecuje sitnice i detalje oko sebe nego drugi ljudi....po ovom pitanju ne mislim da zene prednjace, samo sto zene malo vise "brbljaju" o tome...znam pripadnika muskog roda koji su jednostavno izvrsni u ovoj igri primjete dvoje ljude koji se privlace na kilometar (oni koji su proveli dosta vremena radeci za sankom su cesce bolji u ovome od prosjecnih ljudi).....

a sto se tice zenskog primjecivanja da privlacimo nekog tipa tek tu intuicija nepotrebna, muski rod je najcesce veoma ocigledan po tom pitanju, njima je puno teze procjeniti

zenska intuicija :D e to je vec druga igra.... :D to ti je ono kad ti zena zna da lazes i prije nego sto si zinuo da nesto kazes :lol: :D "zenska intuicija" najcesce ide ruku pod ruku sa bolom :lol:
adisio

Post by adisio »

Zenska intuicija, moze bit da je ima sta ja znam. Ja samo znam dok sam bio sa svojom bivsom da je vazda znala kad nesto muckam. Nista joj nemoram rec ma ni necujemo se eto ti nje zove kaze imam neki osjecaj da me varas, ja vamo ono ma jok ljubavi sta ti je a vamo hocu da poludim kako vazda zna.
anais_nin

Post by anais_nin »

adisio wrote:Zenska intuicija, moze bit da je ima sta ja znam. Ja samo znam dok sam bio sa svojom bivsom da je vazda znala kad nesto muckam. Nista joj nemoram rec ma ni necujemo se eto ti nje zove kaze imam neki osjecaj da me varas, ja vamo ono ma jok ljubavi sta ti je a vamo hocu da poludim kako vazda zna.
:lol: a nisi probao da ne varas nikako pa da onda uopste nemas tih problema? :D

P.S. vecina zena zna kad im se laze samo sto mnoge biraju iz nekih svojih razloga da se prave mahnite :D
van Basten

Post by van Basten »

Ja čim sam prvi put ugledao moju sadašnju djevojku znao sam da je ona ta. Jel to intuicija ili šta? :?
tech10

Post by tech10 »

Ma one imaju takvu intuiciju da bi mogle i zemljotrese da predvidjaju. :-D
Last edited by tech10 on 26/03/2007 20:35, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

tech10 wrote:Ma one imaju takvu intuciju da bi mogle i zemljtrese da predvidjaju. :-D
na zalost priroda je puno kompleksnija od muske prirode .... :D
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

van Basten wrote:Ja čim sam prvi put ugledao moju sadašnju djevojku znao sam da je ona ta. Jel to intuicija ili šta? :?
Ma 100% intuicija :D
djevica68

Post by djevica68 »

Mene moj insekt nikad ne prevari :lol: Salu na stranu,ne kaze se dzaba da zene imaju ''sesto culo''...
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

Znači zaključak, vjeruj svojoj intuiciji! :D

Suzdržana :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Suzdrzana wrote:Znači zaključak, vjeruj svojoj intuiciji! :D

Suzdržana :D
jel ti to tvoja intuicija govori??? 8-)
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

:kravata:
migole

Post by migole »

Alo macko suzdrzana
Ej s muskarcima je bar lako sta na umu to na drumu.Ako si na sebi imala sve usko i kratko sve i jedan te pozelio ali za tu noc.Cakle mu oci cuga ili pljuga.Voli da se druzi stobom dobar drug.Tek kad pokusava nesto a to ces da znas svidjas mu se.
Nemoj puno da mozgas oni su jako jednostavni ko sto rekoh mi smo komplikovane,sta ovo znaci ili ono ili ..... pusti to i uzivaj.Kojem god se svidjas price ti on sam.
amrino

Post by amrino »

Ne znam zasto ali odmah sam se sjetila one reklame (ne sjecam se ni za sta...)

"Imam ja nos za te stvari..."
"Ma imas ti zeno NOSINU"

:D
Post Reply