nije samo tele, nego i ti kad patiš...mad_max_ba wrote:pa i to je jedan vid intuicije i telepatije, tačno znam kad će donijet neku ocjenusuperiska wrote:@Euridika, hajd' kad si već tu - preimenuj temu u mace, cuke....ovaj....djecu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a telepatija je:
ono kad krava umre a tele pati
Intuicija i telepatija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- arzuhal
#151 Re: Intuicija i telepatija
- cendlerbing
#152 Re: Intuicija i telepatija
Zanijela se djeca 
- arzuhal
#153 Re: Intuicija i telepatija
sad se ne izvinjavaj!Bloo wrote:Izvini na offtopicusuperiska wrote:@Euridika, hajd' kad si već tu - preimenuj temu u mace, cuke....ovaj....djecu
- Euridika
- Globalna šefica
#154 Re: Intuicija i telepatija
Šuti, moja ti, ovo s djecom i cukama i macama ti i ima najviše veze s intuicijom i telepatijom.superiska wrote:@Euridika, hajd' kad si već tu - preimenuj temu u mace, cuke....ovaj....djecu
Ono kad te samo mrko pogleda, a ti moraš da gataš šta je sad bilo.
- superiska
#155 Re: Intuicija i telepatija
mad_max_ba wrote:pa i to je jedan vid intuicije i telepatije, tačno znam kad će donijet neku ocjenusuperiska wrote:@Euridika, hajd' kad si već tu - preimenuj temu u mace, cuke....ovaj....djecu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- arzuhal
#156 Re: Intuicija i telepatija
al što se znamo vadit i pravdat, ko nas ne bi volioEuridika wrote:Šuti, moja ti, ovo s djecom i cukama i macama ti i ima najviše veze s intuicijom i telepatijom.superiska wrote:@Euridika, hajd' kad si već tu - preimenuj temu u mace, cuke....ovaj....djecu![]()
aha!
Last edited by arzuhal on 20/03/2018 12:06, edited 1 time in total.
- superiska
#157 Re: Intuicija i telepatija
Znam, sve znamEuridika wrote:Šuti, moja ti, ovo s djecom i cukama i macama ti i ima najviše veze s intuicijom i telepatijom.superiska wrote:@Euridika, hajd' kad si već tu - preimenuj temu u mace, cuke....ovaj....djecu![]()
- mad_max_ba
#158 Re: Intuicija i telepatija
ma vidiarzuhal wrote: nije samo tele, nego i ti kad patiš...
kad krava umre znači da će biti mesa (islamski dozvoljeno umiranje)
ja mogu patit samo kad znam da će negdje drugdje biftek i zarebnica
-
Paco
#159 Re: Intuicija i telepatija
Gdje ima dobrih bifteka za pojes'?
Nije za cuku. Za jarana mi jednog.

Nije za cuku. Za jarana mi jednog.
- Zejnep
#160 Re: Intuicija i telepatija
jao šta uradiste od teme 
- Euridika
- Globalna šefica
#161 Re: Intuicija i telepatija
Jest, tačno, dosta smo offtopičarili. Sad samo ozbiljno o temi. 
- arzuhal
#162 Re: Intuicija i telepatija
Zejnep wrote:jao šta uradiste od teme
ovo si namjerno uradila...
- Zejnep
#163 Re: Intuicija i telepatija
arzuhal wrote:Zejnep wrote:jao šta uradiste od teme
Dokle je došlo, da ja upozoravam
hej, haj da ti nešto kažem telepatski da vidimo hoš me čut
Last edited by Zejnep on 20/03/2018 12:50, edited 1 time in total.
- Zejnep
#164 Re: Intuicija i telepatija
eto sam poslala telepatski jednu riječ arzi
- arzuhal
#165 Re: Intuicija i telepatija
ovo sam čuo:Zejnep wrote:arzuhal wrote:Zejnep wrote:jao šta uradiste od teme
Dokle je došlo, da ja upozoravam
hej, haj da ti nešto kažem telepatski da vidimo hoš me čut![]()
- anchor85
#166 Re: Intuicija i telepatija
100% tačno.cendlerbing wrote:
Kazu da ljubimci slice svojim gazdama...sto izgledom, sto karakterom.
- Ramzess Veliki
#167 Re: Intuicija i telepatija
Kako, vi ste prve pocele sa insinuacijama o maci ...anchor85 wrote:Ozbiljna je tema. Uozbilji se.Ramzess Veliki wrote:Moze, I cesto je lakse sa macom komunicirati nego sa njenom vlasnicom.Zejnep wrote:Nemojte me zezazi da se može telepatski pričati sa macom?
- cendlerbing
#168 Re: Intuicija i telepatija
Može, pričaš s macom telepatski i ona kaže, "jes aha, sve te čujem al ja ću po svom"....ko i žena, uostalom

- Ramzess Veliki
#169 Re: Intuicija i telepatija
Ih sta sam ja upoznao maca, sve znaju sta hocu ali ih nije briga ... 
- cendlerbing
#170 Re: Intuicija i telepatija
eto vidiš...čekamo još bloo da potvrdi.Ramzess Veliki wrote:Ih sta sam ja upoznao maca, sve znaju sta hocu ali ih nije briga ...
p.s. ovaj u sredini ima isti pogled ko onaj njen.
- superiska
#171 Re: Intuicija i telepatija
Svi su čuli za pojam ženske intuicije, unutarnji glas koji većina žena ima i koji im na neki način govori o stanju stvari. Vjerovali u nju ili ne, postoji logično objašnjenje za ovo šesto čulo.
Istraživanje o razumijevanju neverbalne komunikacije je pokazalo da žene, kao spol, imaju predispoziciju bolje iščitati ekspresije lica i neverbalnu komunikaciju svojih sugovornika.
Rezultat toga je zaključivanje na temelju podsvijesnih poruka koje primaju od svog sugovornika, iz čega onda žene imaju onaj “Znala sam da nešto nije u redu” osjećaj.
Žene su također bolje u izražavanju vlastitih emocija kroz ekspresiju lica, ton glasa i govora tijela. To se posebice odnosi na pozitivne emocije.
Drugim riječima, žene su otvorenije prema emocionalnim i neverbalnim porukama svojih sugovornika i onome što bi oni mogli misliti i osjećati te se lakše mogu staviti u “tuđe cipele”.
Međutim, bez obzira na spolnu predispoziciju, i muškarci mogu ovladati vještinom čitanja emocija i neverbalnih znakova pa samim time biti intuitivniji.
Stoga, kao odgovor na pitanje postoji li ženska intuicija nameće se odgovor da ona postoji i da ju definira emocionalna i neverbalna pismenost, a ona se može naučiti.
Istraživanje o razumijevanju neverbalne komunikacije je pokazalo da žene, kao spol, imaju predispoziciju bolje iščitati ekspresije lica i neverbalnu komunikaciju svojih sugovornika.
Rezultat toga je zaključivanje na temelju podsvijesnih poruka koje primaju od svog sugovornika, iz čega onda žene imaju onaj “Znala sam da nešto nije u redu” osjećaj.
Žene su također bolje u izražavanju vlastitih emocija kroz ekspresiju lica, ton glasa i govora tijela. To se posebice odnosi na pozitivne emocije.
Drugim riječima, žene su otvorenije prema emocionalnim i neverbalnim porukama svojih sugovornika i onome što bi oni mogli misliti i osjećati te se lakše mogu staviti u “tuđe cipele”.
Međutim, bez obzira na spolnu predispoziciju, i muškarci mogu ovladati vještinom čitanja emocija i neverbalnih znakova pa samim time biti intuitivniji.
Stoga, kao odgovor na pitanje postoji li ženska intuicija nameće se odgovor da ona postoji i da ju definira emocionalna i neverbalna pismenost, a ona se može naučiti.
- Bloo
- Globalna šefica
#172 Re: Intuicija i telepatija
cendlerbing wrote:eto vidiš...čekamo još bloo da potvrdi.Ramzess Veliki wrote:Ih sta sam ja upoznao maca, sve znaju sta hocu ali ih nije briga ...
p.s. ovaj u sredini ima isti pogled ko onaj njen.
Permanentni I don't give a fuck and fuck off ženo više...
A Ramo... šussy whisperer