Introvertnost i Ekstrovertnost

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

kako reagirate u svojoj sredini

dogadjanje u sredini nije vazno,uvijek reagiram introvertno
4
21%
dogadjanje u sredini nije vazno,uvijek reagiram ektrovertno
1
5%
dogadjanje u sredini mi je uvijek vazno i biram svejsno ili podsjvesno intovertno ili ektrovertno reagiranje
14
74%

Total votes: 19

ljubav_aha

#26 Re: Introvertnost i Ekstrovertnost

Post by ljubav_aha »

Mis mekinjas wrote:Podvojena sam.... :D
I introvertna i ekstrovertna... :D

Kao morsko prase.... i žena inžinjer.... sličnost među njima je: morsko prase, nit je morsko, nit je prase :D
Misice,svi smo manje/vise intorvertni ili ekstrovetni

pa ti balansieas fifti fifti ,meni zvuci dobro :-D
ljubav_aha

#27 Re: Introvertnost i Ekstrovertnost

Post by ljubav_aha »

atko wrote:postoje dva svijeta ... moj i onaj pravi ... i iz tog odnosa svjesno, podsvejsno ili nesvjesno crpimo odgovre na pitanje poput ovog iz naslova ...

(i mi inzenjeri mozemo filozofirati kad hocem ha ja :D )
atko ,kako balasnisrash sa oba svijeta :lol: :razz:
cyprus

#28 Re: Introvertnost i Ekstrovertnost

Post by cyprus »

ljubav_aha wrote:
cyprus wrote:Kad mislim da je bitno da se čuje moja misao onda je i iznesem, u suprotnom ne :D :oops:
ali to nema veze sa intorvertnim dijelom :-D ja sam pokusala objasniti in general intovertno ponasanje koje je pasivno,nisu sve intorvertne osobe iskljucivo povucene,stidljive i ekstremno sutljive :D
Hm, nekad sam se smatro stidljivim... danas i nisam baš... Danas sam samo šutljiv :D Opet kažem, ne baš uvijek, ali često :D
ljubav_aha

#29 Re: Introvertnost i Ekstrovertnost

Post by ljubav_aha »

cyprus wrote:
ljubav_aha wrote:
cyprus wrote:Kad mislim da je bitno da se čuje moja misao onda je i iznesem, u suprotnom ne :D :oops:
ali to nema veze sa intorvertnim dijelom :-D ja sam pokusala objasniti in general intovertno ponasanje koje je pasivno,nisu sve intorvertne osobe iskljucivo povucene,stidljive i ekstremno sutljive :D
Hm, nekad sam se smatro stidljivim... danas i nisam baš... Danas sam samo šutljiv :D Opet kažem, ne baš uvijek, ali često :D

znaci ,nemas momente brbljivosti,kad se raspricas ,ne stajes :D :lol: ma nemoguce :D
Post Reply