Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
atko wrote:postoje dva svijeta ... moj i onaj pravi ... i iz tog odnosa svjesno, podsvejsno ili nesvjesno crpimo odgovre na pitanje poput ovog iz naslova ...
(i mi inzenjeri mozemo filozofirati kad hocem ha ja )
cyprus wrote:Kad mislim da je bitno da se čuje moja misao onda je i iznesem, u suprotnom ne
ali to nema veze sa intorvertnim dijelom ja sam pokusala objasniti in general intovertno ponasanje koje je pasivno,nisu sve intorvertne osobe iskljucivo povucene,stidljive i ekstremno sutljive
Hm, nekad sam se smatro stidljivim... danas i nisam baš... Danas sam samo šutljiv Opet kažem, ne baš uvijek, ali često
cyprus wrote:Kad mislim da je bitno da se čuje moja misao onda je i iznesem, u suprotnom ne
ali to nema veze sa intorvertnim dijelom ja sam pokusala objasniti in general intovertno ponasanje koje je pasivno,nisu sve intorvertne osobe iskljucivo povucene,stidljive i ekstremno sutljive
Hm, nekad sam se smatro stidljivim... danas i nisam baš... Danas sam samo šutljiv Opet kažem, ne baš uvijek, ali često
znaci ,nemas momente brbljivosti,kad se raspricas ,ne stajes ma nemoguce