intervju novog lidera Bosnjaka!

Post Reply
NASERR

#501 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by NASERR »

rossoner wrote:Sefer ima buducnost u BH politici ali za par godina tek...Ako se pokazu na izabranim mjestima. Ja ih podrzavam (BPS).
u svkom pogledu se slazem s tobom i mislim da bps je postao prava politicka alternativa :bih:
Broj 1

#502 Re: Re:

Post by Broj 1 »

Potpisujem

.[/quote]
Dobri moj druze
srebrenica je bila u rasulu prije nego sto je postala UN zona.
Narod je na silu zadrzao moriona( kako li se pishe)..
te se nekako isposlovala ta zona.
Inace cetnici su bili u velikoj ofanzivi i vishe od 70 % teritorije je palo.
Dakle slobodno mozes racunati da je srebrenica pala 93 i da je UN odgodio genocid do 95.
Toliko o seferu[/quote]
Broj 1

#503 Re: Re:

Post by Broj 1 »

Ali ako predsjednik radi za agresora, odnosno vuce izdajnicke poteze, onda komandant ima pravo da izvrsi drzavni udar.
Zao mi je sto Sefer tada nije napravio drzavni udar i smjenio izdajnicku bandu.
stranacc wrote:
Better Man wrote:Kao komadantu ARBIH Seferu treba skinuti kapu, jer je on jedan od onih časnih ljudi za razliku od Delića, Muslimovića i ostalih poslušnika. .
Komandant mora biti poslusnik!!!!
Jer predsjednistvo je vrhovni komandant.
Moze li neko zamisliti americkog komandanta da radi nesto mimo predsjednika ...nc nc nc.
Predsjednistvo je to sto pregovara sa svim ostalim i procjenjuje situaciju. te donosi odluke.
Broj 1

#504 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by Broj 1 »

Ja bi da se obojica udruze, zajedno sa drugim pametnim glavama u jednu starnku, nesto kao vlada nacionalnog spasa.
rammstein_34 wrote:Nisam siguran da sam pokupio sve stvari koje sam procitao ali ima mnogo onih sa kojma se nikako nemogu sloziti. Kao prvo svako od nas ima pravo da favorizuje svog omiljenog prvog u Bosnjaka pa tako i favorizacija S. Halilovica. Ja se licno nikako NE slazem sa tim da mi moj bivsi komandant bude i politicki lider. Ne samo zbog raznih razloga koji su navedeni nego zbog licnog loseg iskustva vojnika pod komandom generala Sefera Halilovica. Mnogi od vas koji ste komentarisali na ovu temu sigurno ste bili jako maladi pa niste bili u mogucnosti (na vasu srecu) osjetiti kako je biti vojnik pod komandom gen. S. Halilovica. Danas se kiti kako je ustvari on sam uspio sam sacuvati Sarajevo, a gdje smo to mi bili? Na Zuci naravno, u Pofalicima itd. Naravno nemam nista protiv Sandzaklija, poznajem jako puno dobrih Bosnjaka koji su porijeklom iz Sandzaka i mislim da i oni dijele moje misljenje. Sto se tice lidera koji bi mogli voditi nas Bosnjake, jedini kojega priznajem i postujem je gen. Atif Dudakovic, svi ostali imaju oraha u djepovima pa tako i S. Halilovic.
kiky

#505 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by kiky »

jadan je narod kojem radon-laza bude lider ...
pure_love

#506 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by pure_love »

kiky wrote:jadan je narod kojem radon-laza bude lider ...

onda zelimo da budemo jadni
kiky

#507 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by kiky »

a koji ste to vi ...
:shock:
konrad

#508 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by konrad »

Ne moze niko ko ima ratnu proslost, ne da Amerika :twisted:
pure_love

#509 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by pure_love »

kiky wrote:a koji ste to vi ...
:shock:

mi Bosnje
kiky

#510 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by kiky »

jadno ...
kiky

#511 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by kiky »

svaki bandit ima svoju šaku jada koja ga, za par maraka, ljubi u guzicu ...
nexo

#512 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nexo »

Dobro receno Kiky!
A ja bih ako mi dozvolite upitao postovaoce lika i djela haskog oslobodjenika kojem jos nije sudjeno za sve zlocine koje je Armija BiH pocinila za vrijeme njegovog komandovanja...Koju je bitku Armija BiH dobila za vrijeme komandovanja doticnog, potencijalnog haskog osudjenika?
Izvolite!
kiky

#513 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by kiky »

u principu nemam ništa protiv sefera halilovića ....
jedino mislim da je sad kasno ili čak kontraproduktivno, ili još bolje nemoguče stvarat neke lidere u bošnjaka ...
zvuči otrcano ...
to mi više liči na pokušaje radončića i cerića da halilovića privole u njihovu jaliju ...
najpoštenije bi bilo da sda i sbh izađu iz koalicije i da se raspišu vanredni izbori ...
al gdje si vidio sda, sbh i poštenje zajedno ...
Post Reply