intervju novog lidera Bosnjaka!

nedim01

#451 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nedim01 »

frakson wrote:
nedim01 wrote:
frakson wrote:Opet se broje krvna zrnca :bih: ko je de bio 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH pa bi trebo past u nesvjest kad ovo procitam, ili moj je general kriv tvoj je nevin ili obrnuto, pa onda neko rece ustase e sad ce neko balije i odma me vrne u devedesete iz kojih sam se jedva iskoprco, pa na kraju je tako i pocelo, toliko komentara,tema,rasprava u nedogled i naletis na vako nesto, i zakljucis da ovdje neko ljeci svoje flustracije,jer kako drukcije objasniti nakog ko se ne mjenja,svoje misljenje :-)

da sta znas koja je to brigada ARBiH cijenio bi, ali eto, vjerovatno si bio u civilinoj zastiti ;)
:-) sam si sebi dao odgovor , a da si imalo pametniji nebi spominjao gdje si bio jer vjeruj mi ima ljudi koji su doprinjeli vise i od tebe i od mene, a ja sam bio na bausteli, cisto da ti bude lakse :D
pa ako si bio na bausteli ona tisu. ja znam da ima puno ljudi koji su bili hrabriji od mene. ali evo za razliku od tebe, borio sa se. samim tim, ti trebas kad je tema rat, da sutis, a mi da pricamo.;)
frakson

#452 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by frakson »

pa ako si bio na bausteli ona tisu. ja znam da ima puno ljudi koji su bili hrabriji od mene. ali evo za razliku od tebe, borio sa se. samim tim, ti trebas kad je tema rat, da sutis, a mi da pricamo.

E volim vake cija su mjerila ko je de bio, pa kada kazu a mi ostali da popadamo unesvjest,takvi obicno ili u pravilu pate od nize vrjednosti, to se mjesto zove utopija.
A sto se tice ko je de bio :D :lol:
nedim01

#453 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nedim01 »

frakson wrote:pa ako si bio na bausteli ona tisu. ja znam da ima puno ljudi koji su bili hrabriji od mene. ali evo za razliku od tebe, borio sa se. samim tim, ti trebas kad je tema rat, da sutis, a mi da pricamo.

E volim vake cija su mjerila ko je de bio, pa kada kazu a mi ostali da popadamo unesvjest,takvi obicno ili u pravilu pate od nize vrjednosti, to se mjesto zove utopija.
ma, pusti, mislim, sta sada ti i ja treba da pricamo o ratu? jok vala. eto te tamo, misli sta hoces.
frakson

#454 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by frakson »

nedim01 wrote:
frakson wrote:pa ako si bio na bausteli ona tisu. ja znam da ima puno ljudi koji su bili hrabriji od mene. ali evo za razliku od tebe, borio sa se. samim tim, ti trebas kad je tema rat, da sutis, a mi da pricamo.

ma, pusti, mislim, sta sada ti i ja treba da pricamo o ratu? jok vala. eto te tamo, misli sta hoces.
Slazem se skroz .
nedim01

#455 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nedim01 »

frakson wrote:
nedim01 wrote:

Slazem se skroz .
pa neka neko kaze da u bih ne postoje oni koji se ne mogu dogovoriti.
profko

#456 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by profko »

liberte wrote:
nedim01 wrote:kao libertas...je l to ona ustashka organizacija kkoja je trazila da se ponovo sudi nasem Generalu? i ti njihov nick? fuj! nego da ti kazem ovo, "SVI SMO MI SEMIR" :-D

Nedim Hadzic pripadnik 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH.

Semire, to si opet ti?
Kakav bolan Nedim Hadzic.
Pa svima je jasno da koristis i taj nick :D

OBAVJESTENJE SVIMA:

nickove DOKTOR30 i NEDIM01 koristi SEMIR (SEFERA) HALILOVIC za svoju i promociju svog babe :thumbup:

Zaboravio sam reci da je i to provaljeno. Procitao na nekoliko tema :run:

:bih:

ovaj mora da je neki alibabicev obavjestajac jadni, propala mu firma, istjerali ih iz sluzbe pa sad ovdje truju raju. smece.
profko

#457 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by profko »

U jucerasnjem SAFF-u General Sefer Halilovic je povodm osnivanja udruzenja generala ih rekao: "Kada vidim kakvu su glupost napravili, praveci elitistiko udruzenje, poratne tzv. elite, onda mi je drago sto smo generali Sireb, Divjak, Dudakovic i dakle ja, odbili da sjedimo tamo s njima. Mozda je previse, ali cu ipak kazati, kada vidim sta su uradili ti kancelarijski i politicki "generali" od Armije RBiH koju sam sa saborcima stvarao, pozelim da sam ostao sam svojim ratnim drugovima Sehovicem, imamovice, Zajkom, Nanicem, Safetom Hadzicem, isovicem, kapetanom Hajrom i drugima"
cane68dob

#458 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by cane68dob »

intervju novog lidera Bosnjaka!

Ovo bi trebala biti tema, gdje će se, pretpostavljam, dati mišljenja da li je ili ne za lidera sposoban, koja mu je politika, koje korake planira ili treba poduzeti, ali se sve svelo na to ko je ratnik a ko ne, ko više voli a ko ne, i sve već viđene priče, kao i na ostalim forumima.
W0rtHEX

#459 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by W0rtHEX »

cane68dob wrote:intervju novog lidera Bosnjaka!

Ovo bi trebala biti tema, gdje će se, pretpostavljam, dati mišljenja da li je ili ne za lidera sposoban, koja mu je politika, koje korake planira ili treba poduzeti, ali se sve svelo na to ko je ratnik a ko ne, ko više voli a ko ne, i sve već viđene priče, kao i na ostalim forumima.
slazem se
shown

#460 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by shown »

ukratko :bih: i svakog ko je bio na pravoj strani
shalaedin

#461 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by shalaedin »

OVDJE NIKO NIJE NORMALAN, NIJE NORMALAN, NIJE NORMALAN ...

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Real Khan

#462 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by Real Khan »

Ako si čitao od početka ovaj forum, neki od nas su se izjasnili da Bošnjacima u stvari ne treba nikakav lider (ili čoban), jer barem ja ne želim živjeti u toru i imati mentalitet pukog pripadnika jednog od tri stada, pardon, naroda... Eto, sad ti reci kakav "čoban" bi zadovoljavao naše potrebe i kriterije?
popajic

#463 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by popajic »

Real Khan wrote:

Ako si čitao od početka ovaj forum, neki od nas su se izjasnili da Bošnjacima u stvari ne treba nikakav lider (ili čoban), jer barem ja ne želim živjeti u toru i imati mentalitet pukog pripadnika jednog od tri stada, pardon, naroda... Eto, sad ti reci kakav "čoban" bi zadovoljavao naše potrebe i kriterije?
Zavisi Real koga podrazumijevas pod "nas" i "nase" potrebe.Pa valjda je svima jasno da se vecina jako ugodno osjeca kad je vodi "njen"pastir.Neka mu je IQ -100,neka je lopuza,neka je ratni profiter teskog formata,neka mu je BiH zadnja rupa na svirali...ali covjece "nas"je i drugi mu kvalifikacija i ne treba.
E,sad ako nisi ta sorta,ako gledas malo sire i ne pristajes da ti ortodoksni papci kroje sudbinu...E,onda si moj lafe najebo!(sorry)
suncokret13

#464 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by suncokret13 »

nasi, vasi i njihovi.......

nas je Z E L J O , a njihovi su pitari, zar ne ?
jeza u ledja

#465 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by jeza u ledja »

doktor30 wrote: nemoj da ja vas pocnem zvati bakir, zlatko, ejup itd. ...
E hajmo sad, ko je ko. Pik tito ja sam Mirnes. :-D

doktore, odmori malo majke ti. Nemam nista protiv Sefera, cak sta vise, al ti fakat smori ono pravo. :roll:
Real Khan

#466 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by Real Khan »

popajic wrote:
Real Khan wrote:
Zavisi Real koga podrazumijevas pod "nas" i "nase" potrebe.Pa valjda je svima jasno da se vecina jako ugodno osjeca kad je vodi "njen"pastir.Neka mu je IQ -100,neka je lopuza,neka je ratni profiter teskog formata,neka mu je BiH zadnja rupa na svirali...ali covjece "nas"je i drugi mu kvalifikacija i ne treba.
E,sad ako nisi ta sorta,ako gledas malo sire i ne pristajes da ti ortodoksni papci kroje sudbinu...E,onda si moj lafe najebo!(sorry)
Ma ja sam davno najebo što se toga tiče, ali vjeruj mi da se ipak osjećam mnogo bolje nego da sad blejim u stadu... Koliko god da je teško i ponekad opasno imati svoje mišljenje a ne ono što ti serviraju, ipak se čovjek osjeća mnogo bolje. A nadam se da će ljudi poput mene kad-tad dobiti šansu da nešto učine više za ovu zemlju. Na kraju, još jednom da podvučem: Bošnjacima ne treba nikakav LIDER nego kritična masa koja će raditi sve za dobrobit svih. Ovdje između ostalih uračunavam i Sefera i Kerima, ali i mnoge druge koji su ili u nekim drugim strankama ili nisu nigdje (kao ja). Ukoliko Bošnjaci žele da se dokažu kao politički zreo i osviješten narod, onda nam sigurno ne treba samo jedan harizmatski vođa, koji bi bio ništa drugo do personifikacija političkog jednoumlja, a jednoumlje znamo gdje vodi...
liberte

#467 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by liberte »

Posto sam obecao svima vama predociti dokaze o tome da je ''novi lider bosnjaka'' bio komunisticki dousnik i saradnik UDBE i KOS-a prije agresije na BiH, saljem vam link u kojem je cijeli iskaz Sefera Halilovica 1993. godine kada je bio priveden i saslusan.
Svaku stranicu iskaza Sefer je licno potpisao.
Necete moci vjerovati kada procitate........
Uzas.......
Fuj.......

http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJA ... ILOVIC.pdf
liberte

#468 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by liberte »

ZOOM,

Slazem se da je Praljak ustaska ubica, zlocinac idiot i kreten, kao i pola HVO-a u to doba.
Ali ovdje se radi o originalnom dokumentu koji je skeniran i objavljen u pdf formatu.

Nisi valjda ocekivao da Sefer Halilovic sam objavi dokument koji potvrdjuje (i on licno) da je bio UDBAS i KOSOVAC :-)
liberte

#469 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by liberte »

Uradak ne uradak istina je.

Nazalost, Sefer je bio komunisticka spijuncina :skoljka:
JMJ

#470 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by JMJ »

Joj, sto ti svasta znas, da nisi sjedio sa njima tamo, dok je kao Sefer ovo potpisivao?
A i da je tacno, nisi otkrio Ameriku-svi oficiri i neki podoficiri su bili "na zadatku". Hoces da ti ispricam pricu o oficiru Srbinu, koji se ozenio
Muslimankom(tad' su je jadnu tako zvali)?O njihovom zivotu, ili bolje reci ne-zivotu? Covjek iz provjerene partizanske porodice, ne poslijeratne partizanske, ona djete vojnog lica,
uzeli se neke 1982, kroz iglene usi su ga provlacili
Zato je Sefer osnovao PL,- BRANIO SVOJ NAROD, a nije kao vecina oficira JNA, PUCAO PO SVOM NARODU!
-CISTIH RUKU, ALI JOS CISTIJEG OBRAZA, BIO I OSTAO

ps:Izgleda da nije ni bio dobar KOSovac, cim ga se Alija & co kutarisala, jel'de?
Vodenjak

#471 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by Vodenjak »

zoom66 wrote:
liberte wrote:Uradak ne uradak istina je.

samo mi nije jasno da ti shef sale odakle tipkash, :) a znam odakle tipkash i iz koje sale i kojeg shefa imash, :) ti uopce dopushta da budesh na mjestu odakle tipkash :) jer opcepoznato je da to nije njegovo mishljenje :) :skoljka:
Doci ce vrijeme kada ce se o nekima, sa istim tonom kojim @liberte sad govori, govoriti da su radili za SIPU... :oops:

Pitam se naime, u cemu je greska bila raditi za sluzbu Drzavne bezbjednosti SVOJE zemlje!?
I to jos kad se radi o tadasnjem oficiru Armije!?

AKO je uopste radio, naravno!
liberte

#472 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by liberte »

zoom66 wrote:
liberte wrote:ZOOM,

Slazem se da je Praljak ustaska ubica, zlocinac idiot i kreten, kao i pola HVO-a u to doba.
Ali ovdje se radi o originalnom dokumentu koji je skeniran i objavljen u pdf formatu.

Nisi valjda ocekivao da Sefer Halilovic sam objavi dokument koji potvrdjuje (i on licno) da je bio UDBAS i KOSOVAC :-)
originalni fotoshop uradak :oops: takve obozavam. :oops: hajmo sad malo o videu i roniocima..:D

Znam iz koje sale tipkas i ko ti je shef, te da on ne dijeli tvoje misljenje :lol:

Anyway, jesi li ti administrator ili filozof ili sveznadar? :D

Cinjenice su cinjenice, ma sta ti ili ja mislili o njima. Zar ne?

To ni administratori ne mogu pobiti :sax:
pitt

#473 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by pitt »

ovaj forum (kao i internet inace :D) je poznat po tome sto se samo orginalni dokumenti objavljuju :-)
suncokret13

#474 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by suncokret13 »

Vodenjak wrote:
zoom66 wrote:
liberte wrote:Uradak ne uradak istina je.

samo mi nije jasno da ti shef sale odakle tipkash, :) a znam odakle tipkash i iz koje sale i kojeg shefa imash, :) ti uopce dopushta da budesh na mjestu odakle tipkash :) jer opcepoznato je da to nije njegovo mishljenje :) :skoljka:
Doci ce vrijeme kada ce se o nekima, sa istim tonom kojim @liberte sad govori, govoriti da su radili za SIPU... :oops:

Pitam se naime, u cemu je greska bila raditi za sluzbu Drzavne bezbjednosti SVOJE zemlje!?

AKO je uopste radio, naravno!

da,tacno

da je mogao ostvariti karijeru, on bi i ostao u njoj.

o i njegova tastina :

vidi :
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a

prilog u .pdf

a tu pise:

'' na proslavi prve godisnjice armije BiH, sefer je pripremio armijske znacke s svojim likom ''

:-)

radi se o godini 1993, - (16. April 1993)kada 80 % gradjana Sarajeva nisu znali sta je struja ili voda...........ali je u gradu ipak bilo struje i svega da bi se pokrenula mala privreda da se naprave prigodne znacke... ???

da tastina,

Image
JMJ

#475 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by JMJ »

Praljak, Brka, ima li jos ovakvih da nam opisu Sefera?
Sad i oni mjerodavni?
Post Reply