Internet PREVARA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Grb1

#26 Re: Internet PREVARA

Post by Grb1 »

Imate na fb grupe, vazda nesto se zovu crna lista ...pa sad crna lista prodavaca, crna lista trgovina i tako to i tu mozete uvijek provjeriti prije narucivanja jel na listi
ami8

#27 Re: Internet PREVARA

Post by ami8 »

Ljudi čuvajte se, meni jutros na facebooku izbaci link prema N1 nešto u vezi intervjua na BHTV1 sa Dalilom Omerović a poslije istovjetni sa Ahmedom Imamovićem. Nešto kao uplatiš 490 maraka na neku stranicu i zarađuješ 2-3 hiljade dnevno. Prekopirali su N1 stranicu, gore vidim link web adrese nije od N1, čak i komentare dole kako se zahvaljuju neki koji su ih poslušali i zarađuju od toga.
Sada vidim linkovi uklonjeni, ko se upecao - upecao se. Znači klasična internet prevara, hvataju ljude na pohlepu i lakomost i vjerujem da se neko u tih sat ili dva kada puste link upeca i ostane bez para.
dječak sa šibicama

#28 Re: Internet PREVARA

Post by dječak sa šibicama »

Ljudi koji vjeruju da mogu dnevno zaradjivati 2-3 hiljade a da nisi narko diler ili IT strucnjak, i trebaju da nasjednu.
ami8

#29 Re: Internet PREVARA

Post by ami8 »

dječak sa šibicama wrote: 17/03/2025 14:56 Ljudi koji vjeruju da mogu dnevno zaradjivati 2-3 hiljade a da nisi narko diler ili IT strucnjak, i trebaju da nasjednu.
Jasno, svako iole normalne pameti neće nasjesti ali ovi su iskoristili stvarne osobe, izmišljeni intervju, linkovi prema prevarantskoj stranici za uzimanje para...
Otprilike izgleda kao ove stranice koje prodaju lijekove koji liječe sve sa komentarima izliječenih samo što ovde uzmu pare i ne dobiješ niti taj nazovi lijek.
dječak sa šibicama

#30 Re: Internet PREVARA

Post by dječak sa šibicama »

Ja ni danas ne znam jesu li oni video Djokovica i supruge, kako na FB reklamiraju neke "kladionicarske dojave", AI ili stvarna snimka.

Izgledalo mi je kao stvarno, pa sad...
Post Reply