Internet PREVARA
-
Grb1
#26 Re: Internet PREVARA
Imate na fb grupe, vazda nesto se zovu crna lista ...pa sad crna lista prodavaca, crna lista trgovina i tako to i tu mozete uvijek provjeriti prije narucivanja jel na listi
- ami8
#27 Re: Internet PREVARA
Ljudi čuvajte se, meni jutros na facebooku izbaci link prema N1 nešto u vezi intervjua na BHTV1 sa Dalilom Omerović a poslije istovjetni sa Ahmedom Imamovićem. Nešto kao uplatiš 490 maraka na neku stranicu i zarađuješ 2-3 hiljade dnevno. Prekopirali su N1 stranicu, gore vidim link web adrese nije od N1, čak i komentare dole kako se zahvaljuju neki koji su ih poslušali i zarađuju od toga.
Sada vidim linkovi uklonjeni, ko se upecao - upecao se. Znači klasična internet prevara, hvataju ljude na pohlepu i lakomost i vjerujem da se neko u tih sat ili dva kada puste link upeca i ostane bez para.
Sada vidim linkovi uklonjeni, ko se upecao - upecao se. Znači klasična internet prevara, hvataju ljude na pohlepu i lakomost i vjerujem da se neko u tih sat ili dva kada puste link upeca i ostane bez para.
- dječak sa šibicama
#28 Re: Internet PREVARA
Ljudi koji vjeruju da mogu dnevno zaradjivati 2-3 hiljade a da nisi narko diler ili IT strucnjak, i trebaju da nasjednu.
- ami8
#29 Re: Internet PREVARA
Jasno, svako iole normalne pameti neće nasjesti ali ovi su iskoristili stvarne osobe, izmišljeni intervju, linkovi prema prevarantskoj stranici za uzimanje para...dječak sa šibicama wrote: ↑17/03/2025 14:56 Ljudi koji vjeruju da mogu dnevno zaradjivati 2-3 hiljade a da nisi narko diler ili IT strucnjak, i trebaju da nasjednu.
Otprilike izgleda kao ove stranice koje prodaju lijekove koji liječe sve sa komentarima izliječenih samo što ovde uzmu pare i ne dobiješ niti taj nazovi lijek.
- dječak sa šibicama
#30 Re: Internet PREVARA
Ja ni danas ne znam jesu li oni video Djokovica i supruge, kako na FB reklamiraju neke "kladionicarske dojave", AI ili stvarna snimka.
Izgledalo mi je kao stvarno, pa sad...
Izgledalo mi je kao stvarno, pa sad...