Neka nova metoda za ispravljanja prednjih zuba. Navodno je brza od regularnog ispravljanja koje vec poznajemo, a i jeftinija.
Da li neko zna nesto vise ili je radio u skorije vrijeme negdje u Sarajevu (gdje, i cijena)?
Na internetu se mogu pronaci samo opcenite informacije kako djeluje i kako izgleda, ali mene zanima kakva su prava iskustva.
Lijep pozdrav svima.
Inman Aligner za ispravljanje zuba
Moderator: anex
-
aupairprogram
-
funky_baby
#2 Re: Inman Aligner za ispravljanje zuba
kosta 1500, a moze se raditi u ordinaciji cekro, iznad parkuse. doktorica je super btw
pregled i konsultacije su besplatni, nosi se do pola godine. moze se platiti na rate, u nekim obrocima od po 500, s tim da kad se uzme otisak i dok dobijes aparatic prođe 20ak dana, posto salju u UK na izradu. svakih 15 dana je pregled, valjda zatezu zicu.
ja se jos uvijek dvoumim hocu li ili ne...
pregled i konsultacije su besplatni, nosi se do pola godine. moze se platiti na rate, u nekim obrocima od po 500, s tim da kad se uzme otisak i dok dobijes aparatic prođe 20ak dana, posto salju u UK na izradu. svakih 15 dana je pregled, valjda zatezu zicu.
-
aupairprogram
#3 Re: Inman Aligner za ispravljanje zuba
Hvala puno, bas korisne informacije!!funky_baby wrote:kosta 1500, a moze se raditi u ordinaciji cekro, iznad parkuse. doktorica je super btw
A ovaj komentar ispod tvog necemo ni uzimati u obzir. Nekome je ocigledno dosadno.
- travar
#4 Re: Inman Aligner za ispravljanje zuba
Postoje li neki uslovi da bi se ovaj "haparat" mogao nositi?