http://www.forum.hr/showthread.php?t=68545ja1977 wrote:Altsa wrote:u principu perilica i susilica zajedno nije pametno rijesenje izuzev ako je covjek limitiran prostorom pa mora
a razlog je?????
Indesit perilica-sušilica 2 u 1
Moderator: anex
- Altsa
#26 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
- Altsa
#27 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
imao masinu za sude gorenjevu i majstor mi je vise bio u kuci nego sto sam prao sude, sada je na otpadu...indesitovu uzeo koja nije losa ali mi je malo prebucnafatamorgana-oaza wrote:Citam vase komentare pa ako mogu da pitam sta mislite o indesit masinama za sudje, ja se dvoumim izmedju indesit i gorenje pa sta vi mislite?Ova indesit mi je povoljnija sa cijenom a imam frizider indesit i super je, a masina za ves mi je gorenje i ona je ok s obzirom koliko joj je godina, pa kakva su vasa iskustva sa masinama za sudje?
-
ja1977
#28 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
Dobro, pregledao sam temu i opet nisam siguran da kombo uredjai nije dobro rjesenje. Ikreno imam jedan i radi odlicno.Altsa wrote:http://www.forum.hr/showthread.php?t=68545ja1977 wrote:Altsa wrote:u principu perilica i susilica zajedno nije pametno rijesenje izuzev ako je covjek limitiran prostorom pa mora
a razlog je?????
Al' nije bitno, ko ima prostora neka kupuje i 6 uredjaja, ali argumenti tipa ne pere dobro, ne susi dobrio i nema dovoljno veliki bubanj jednostavno nisju na mjestu.
Mozda su vrijedili prije 10-tak godina, ali tehnologija napreduje...
-
Melly_Lami
#29 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
Slazem se sa ovim da tehnologija ide dalje....moja perilica susilica je odlicna. Ja nemam opciju 2 uredjaja a ne zelim ni praviti neke nebodere po kupatilu zato sam se odlucila za kombo i nisam se pokajala. Radi non stop (malo dijete i ti fazno), ima milion nekih podesenja sto se tice susenja a do sad nisam osjetila i neko preveliko povecanje potrosnje struje.
-
fatamorgana-oaza
#30 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
E bas sam htjela da pitam da li je bucna, jer moji imaju masinu za ves indesit i super je stvarno samo sto zuji kao helikopter kada se ukljuci centrifugaAltsa wrote:imao masinu za sude gorenjevu i majstor mi je vise bio u kuci nego sto sam prao sude, sada je na otpadu...indesitovu uzeo koja nije losa ali mi je malo prebucnafatamorgana-oaza wrote:Citam vase komentare pa ako mogu da pitam sta mislite o indesit masinama za sudje, ja se dvoumim izmedju indesit i gorenje pa sta vi mislite?Ova indesit mi je povoljnija sa cijenom a imam frizider indesit i super je, a masina za ves mi je gorenje i ona je ok s obzirom koliko joj je godina, pa kakva su vasa iskustva sa masinama za sudje?
-
ja1977
#31 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
Da bucna je. Ima neke cuden zvukove i sigurno nije za dnevne sobefatamorgana-oaza wrote:E bas sam htjela da pitam da li je bucna, jer moji imaju masinu za ves indesit i super je stvarno samo sto zuji kao helikopter kada se ukljuci centrifugaAltsa wrote:imao masinu za sude gorenjevu i majstor mi je vise bio u kuci nego sto sam prao sude, sada je na otpadu...indesitovu uzeo koja nije losa ali mi je malo prebucnafatamorgana-oaza wrote:Citam vase komentare pa ako mogu da pitam sta mislite o indesit masinama za sudje, ja se dvoumim izmedju indesit i gorenje pa sta vi mislite?Ova indesit mi je povoljnija sa cijenom a imam frizider indesit i super je, a masina za ves mi je gorenje i ona je ok s obzirom koliko joj je godina, pa kakva su vasa iskustva sa masinama za sudje?
Ma ne smeta mi sto je bucna samo da sluzi svrsi i usput koje tablete za pranje preporucujete?
u kupatilu sa zatvorenim vratima je OK.
-
Melly_Lami
#32 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
Ja sam prije ove masine za ves imala zanussi...odlicna ali centrifuga, kao avion. Imala sam osjecaj da ce izletiti iz kupatila...
Sto se tice tableta za masinu za sudje...DM-i prizvodi su super. Ne zalijeci se na ove reklamirane, bacas pare...DM-e odlicno peru i sve tablete a ja sam koristila i njihov prah za pranje sudja i on je super. KOristim i Dm-v sjaj za masinu i njihove mirise.
Sto se tice tableta za masinu za sudje...DM-i prizvodi su super. Ne zalijeci se na ove reklamirane, bacas pare...DM-e odlicno peru i sve tablete a ja sam koristila i njihov prah za pranje sudja i on je super. KOristim i Dm-v sjaj za masinu i njihove mirise.
-
fatamorgana-oaza
#33 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
Hvala MellyMelly_Lami wrote:Ja sam prije ove masine za ves imala zanussi...odlicna ali centrifuga, kao avion. Imala sam osjecaj da ce izletiti iz kupatila...
- male_okice
#34 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
ja imam Miele masinu za sudje i prezadovoljna sam s njom, starija je tipa ali nije bucna a i brzo pere. Ja sam kupila neke tablete u Robotu, ne mogu se sad stvarno sjetiti naziva ali 60 tableta je bilo oko 10-tak KM, i dobre su stvarno operu sudje super nigdje ne bude ni packe. A u konzumu sam kupila onu DAX tecnost za sjaj i isto bude dobra. Onaj calgon mi je malo preskup iako stvarno traje dugo, ali opet i ovi proizvodi koji su pa i do 4x jeftiniji od njega isto obave posao.fatamorgana-oaza wrote:Hvala MellyMelly_Lami wrote:Ja sam prije ove masine za ves imala zanussi...odlicna ali centrifuga, kao avion. Imala sam osjecaj da ce izletiti iz kupatila...
Sto se tice tableta za masinu za sudje...DM-i prizvodi su super. Ne zalijeci se na ove reklamirane, bacas pare...DM-e odlicno peru i sve tablete a ja sam koristila i njihov prah za pranje sudja i on je super. KOristim i Dm-v sjaj za masinu i njihove mirise.i ja sam cula da dm proizvodi nisu loši a i jeftiniji su od ovih reklamiranih, a citajuci vase komentare mislim da cu se ipak odluciti za indesit jer dosad sam imala stvarno pozitivna iskustva a i cijenom mi je prihvatljivije.
-
mumy
#35 Re: Indesit perilica-sušilica 2 u 1
i moja zuji,al zatvorim vrata tako da mi ne smeta.Bitno je da ne skace,to mi je najgore
pa je moram drzati dok je centrifuga