IMDB top 500!
Moderator: _BataZiv_0809
-
elSaik
#26 Re: IMDB top 500!
Ukoliko već želite odluku da li gledati film ili ne bazirati na IMDBu, preporučujem da čitate komentare, a manje gledate ocjenu. Dešavalo mi se npr., pogledam ocjenu, slaba, a onda pročitam komentare i vidim većina hvali film. Pogledam ga, kad on odličan. Mislim da oni koji iz furke daju slabije ocjene i ne komentarišu film, tako da što je manje loših komentara film je bolji, bez obzira na ocjenu.
- chuchumbamayumbe
#27 Re: IMDB top 500!
Upravo tako i ja radim!elSaik wrote:Ukoliko već želite odluku da li gledati film ili ne bazirati na IMDBu, preporučujem da čitate komentare, a manje gledate ocjenu. Dešavalo mi se npr., pogledam ocjenu, slaba, a onda pročitam komentare i vidim većina hvali film. Pogledam ga, kad on odličan. Mislim da oni koji iz furke daju slabije ocjene i ne komentarišu film, tako da što je manje loših komentara film je bolji, bez obzira na ocjenu.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#28 Re: IMDB top 500!
Commando......6.2
Smijte se koliko hoćete, ali idealno za bacanje mozga kroz prozor i sat i po vrhunske zabave.
Kao i većina filmova Cannon grupacije (sa Chuck Norrisom, Bronsonom, Stalloneom...). Mada ima tu dosta i nostalgije za 80-im...kada su akcioni filmovi upravo bili baš to, bez filozofiranja, uplitanja bespotrebnih ljubavnih priča i napuhanih specijalnih efekata.
Smijte se koliko hoćete, ali idealno za bacanje mozga kroz prozor i sat i po vrhunske zabave.
Kao i većina filmova Cannon grupacije (sa Chuck Norrisom, Bronsonom, Stalloneom...). Mada ima tu dosta i nostalgije za 80-im...kada su akcioni filmovi upravo bili baš to, bez filozofiranja, uplitanja bespotrebnih ljubavnih priča i napuhanih specijalnih efekata.