Nije isto imati zastavu Saveznika i zastavu Treceg rajha!Erjavec wrote:Do sad su vec dvojica dobacili, onako sa smjeshkom, da imaju nasu i TURSKU zastavu. Pa je to onako simpaticno, jelde? A ne mogu ni da zamislim reakciju da je neko spomenuo da ima malu Bosansku a veliku SRPSKU...
Imate li BH zastavu?
- Vozdra raja :-)
#151 Re: Imate li BH zastavu?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#152 Re: Imate li BH zastavu?
cula sam za ove komentare, gdje ovo, da citameverybody hurts wrote:"Treba reći kako su bh. navijači u drugom poluvremenu bakljadom izazvali prekid utakmice kod rezultata 1-1. Ovu utakmicu su gledatelji u BiH mogli gledati preko Mreže plus, a komentator je bio izvjesni Mladen, koji izgleda živi u državi Bosni i ratnu zastavu BiH smatra službenom zastavom BiH. O tome više u danima koji su pred nama."
![]()
...moglo bi se i o ovom, moglo bi...
-
The Silent Man
#153 Re: Imate li BH zastavu?
sta jel to hurt nekog ta zastavaeverybody hurts wrote:"Treba reći kako su bh. navijači u drugom poluvremenu bakljadom izazvali prekid utakmice kod rezultata 1-1. Ovu utakmicu su gledatelji u BiH mogli gledati preko Mreže plus, a komentator je bio izvjesni Mladen, koji izgleda živi u državi Bosni i ratnu zastavu BiH smatra službenom zastavom BiH. O tome više u danima koji su pred nama."
![]()
...moglo bi se i o ovom, moglo bi...
zato i postoji...
ljiljani - svetinja !
marijan - gigant!
- Pietje_Bel
#154 Re: Imate li BH zastavu?
Svi oni koji govore kako je plavo-zuta zastava sa onim trokutom nasa zastava se grdno varaju. Jucer na utakmici Bosna -Belgija ja sam bas obracao paznju i na zastave. Sve zastave su bile zastave sa ljiljanima i tek poneka, ako se bas dobro gleda, je se mogla vidijeti plavo zuta... 
-
Johny
#155 Re: Imate li BH zastavu?
Ovakva naizgled bezazlena tema dobila je odvratne komentare...
Greska je sto sam se uopste spustio na nivo Nosferatu-a, covek koji pljuje po Budimpesti, posle Beca i Praga grad sa najboljom arhitekturom u ovom delu Evrope, sjajan u svakom smislu, drugi centar Austro-Ugarske monarhije koja je objedinjavala masu naroda pod svojom kapom i bila sila u Evropi vekovima... porediti to sa narodom koji ima drzavu tek 200 godina, koji je preskocio epohe evropske kulture kao sto su Humanizam i Renesansa, Barok... i svoj prosperitet zasnivali na industrijskoj proizvodnji i iskoriscavanju robova... tesko je uopste raspravljati...
Bezobrazno podvaljuje da ih ja proglasavam seljacima, ja sam samo rekao da ta fora sa kacenjem zastava je po meni seljacka, ali sto Bosanci kazu "papanska"
Ima mnogo sjajnih stvari u americi, nauka, tehnologija, mnogi filmovi koji nisu iz Hollywoodske produkcije, sportisti, organizacija... postujem sve to, ali ovo sa zastavama mi je totalan trash!
Greska je sto sam se uopste spustio na nivo Nosferatu-a, covek koji pljuje po Budimpesti, posle Beca i Praga grad sa najboljom arhitekturom u ovom delu Evrope, sjajan u svakom smislu, drugi centar Austro-Ugarske monarhije koja je objedinjavala masu naroda pod svojom kapom i bila sila u Evropi vekovima... porediti to sa narodom koji ima drzavu tek 200 godina, koji je preskocio epohe evropske kulture kao sto su Humanizam i Renesansa, Barok... i svoj prosperitet zasnivali na industrijskoj proizvodnji i iskoriscavanju robova... tesko je uopste raspravljati...
Bezobrazno podvaljuje da ih ja proglasavam seljacima, ja sam samo rekao da ta fora sa kacenjem zastava je po meni seljacka, ali sto Bosanci kazu "papanska"
Ima mnogo sjajnih stvari u americi, nauka, tehnologija, mnogi filmovi koji nisu iz Hollywoodske produkcije, sportisti, organizacija... postujem sve to, ali ovo sa zastavama mi je totalan trash!
-
oldplague
#156 Re: Imate li BH zastavu?
Kratak osvrt:
Nosferatu, u čelo te pošteno ljubim.
Vi koji ste ga skolili, čitajte malo pažljivije, ali s razumijevanjem, što bi rekla moja stara profesorica srpskohrvatskog.
Ostali, baš me slatko nasmijaste. Niko vam nije rekao da se zastava voli zbog zemlje, a ne obratno. Da vam je na zastavi gola treba sa lizalom, trebate je poštovati kao zvanični simbol svoje domovine. Zato su nam se forumski rodoljubi složili da bi im zastava domovine bila draga kad bi:
- bila bijelo-plava na ljiljane
- imala crveno-bijele kockice
- u sredini nemanjića grb
- dole sultanova tugra
- povrh svega petokraka
- trobojka
- dvobojka
- jednobojka
- kad bi bila obla po rubovima, pa sa vijencem na vrhu
- kad bi njome mah'o Obama
- kad bi njome mah'o Osama
- kad bi njome mah'o Sveti Sava
E taman tako volite i svoju zemlju. Kad bi bila... samo malo drugačija.
Nosferatu, u čelo te pošteno ljubim.
Ostali, baš me slatko nasmijaste. Niko vam nije rekao da se zastava voli zbog zemlje, a ne obratno. Da vam je na zastavi gola treba sa lizalom, trebate je poštovati kao zvanični simbol svoje domovine. Zato su nam se forumski rodoljubi složili da bi im zastava domovine bila draga kad bi:
- dole sultanova tugra
- povrh svega petokraka
- trobojka
- dvobojka
- jednobojka
- Van Halen
#158 Re: Imate li BH zastavu?
Pa kako Duvnjak, nemoj nam to raditgenerator wrote:Nemam
-
paja_patak
#159 Re: Imate li BH zastavu?
@fakat odluci se pod kojom su te zastavom gadjali snajperima ovom, jugoslovenskom ili onom od rs?
-
generator
#160 Re: Imate li BH zastavu?
Eto malo mi je skupa a šverc stao ,znaš recesija je što god to bilo.Ali kad se pokrene posao ....Van Halen wrote:Pa kako Duvnjak, nemoj nam to raditgenerator wrote:Nemam
-
dr trocki
#161 Re: Imate li BH zastavu?
Pa kako možeš gdje ti živiš?generator wrote:Eto malo mi je skupa a šverc stao ,znaš recesija je što god to bilo.Ali kad se pokrene posao ....Van Halen wrote:Pa kako Duvnjak, nemoj nam to raditgenerator wrote:Nemam
-
bosna123
#162 Re: Imate li BH zastavu?
Mada si nas sve naruzila, a @ Nosferatu ne mislim ponovo citati, jer je bahat, neuljudan, obraca nam se kao da smo debili i povrh svega ima nesnosljivo ruzan avatar, moram priznati da je ovaj tvoj post brutalno istinit. Polazim od sebe.oldplague wrote:Kratak osvrt:
Nosferatu, u čelo te pošteno ljubim.Vi koji ste ga skolili, čitajte malo pažljivije, ali s razumijevanjem, što bi rekla moja stara profesorica srpskohrvatskog.
- dole sultanova tugra
- povrh svega petokraka
- trobojka
- dvobojka
- jednobojka
Cestitam sto si bit uspjela sazeti na prilicno duhovit i slikovit nacin...
- Van Halen
#163 Re: Imate li BH zastavu?
Pa eto, čim krene posao, ti ponosno barjak u ruke, očekujemo te da mahneš njome nasred duvanjskoga poljagenerator wrote:Eto malo mi je skupa a šverc stao ,znaš recesija je što god to bilo.Ali kad se pokrene posao ....Van Halen wrote:Pa kako Duvnjak, nemoj nam to raditgenerator wrote:Nemam
-
generator
#164 Re: Imate li BH zastavu?
Soooory prijatelju niti sam je ikad imao ,niti mi treba ne vidim razlog. To opet mene ne umanjuje kao građanina BiH-a.Van Halen wrote:Pa eto, čim krene posao, ti ponosno barjak u ruke, očekujemo te da mahneš njome nasred duvanjskoga poljagenerator wrote:Eto malo mi je skupa a šverc stao ,znaš recesija je što god to bilo.Ali kad se pokrene posao ....generator wrote:
Pa kako Duvnjak, nemoj nam to radit
- Van Halen
#165 Re: Imate li BH zastavu?
Naravno da ne umanjuje,čak šta više polažemo velike nade u tebe. Ko će nam zamahnuti zastavom u Duvnu ako ne ti 
-
generator
#166 Re: Imate li BH zastavu?
Dobra fora, evo kad ideš u Tomislavgrad javi mi da te odvedem u sridu Duvanjskog polja pa maši koliko te volja.Zastavu ćemo skinuti sa općine ako je ti isto nemaš.Van Halen wrote:Naravno da ne umanjuje,čak šta više polažemo velike nade u tebe. Ko će nam zamahnuti zastavom u Duvnu ako ne ti
- Van Halen
#167 Re: Imate li BH zastavu?
Dogovoreno
Nikad nisam bio u Duvnu, evo zgodna prilika za to. Pozdrav prijatelju, drago nam je što si s nama na forumu. 
-
generator
#168 Re: Imate li BH zastavu?
Prodano. Ne moram glumititi da sam bos. patriota ali živim u njoj.Van Halen wrote:DogovorenoNikad nisam bio u Duvnu, evo zgodna prilika za to. Pozdrav prijatelju, drago nam je što si s nama na forumu.
-
dr trocki
#169 Re: Imate li BH zastavu?
Što generator glumi multikulturnjaka,pazi Van halen da te ne pretuče.Možda je poludio?generator wrote:Prodano. Ne moram glumititi da sam bos. patriota ali živim u njoj.Van Halen wrote:DogovorenoNikad nisam bio u Duvnu, evo zgodna prilika za to. Pozdrav prijatelju, drago nam je što si s nama na forumu.
- fakat
#170 Re: Imate li BH zastavu?
Volim ove prepirke o starosti nacija, tipa Amerikanci imaju drzavu staru samo 200 godina. Znaci, sta je jedan Chicago ili New York prema recimo jednom Lazarevcu ili Vranju? Elem, ako cemo tako, onda bi sve ovo na Balkanu trebala biti Velika Albanija jer su ovdje Iliri najstariji, a Albanci su Iliri, a Slaveni su doslje....
- fakat
#171 Re: Imate li BH zastavu?
Teska je ta sudbina ....Tamo daleko....generator wrote:Prodano. Ne moram glumititi da sam bos. patriota ali živim u njoj.Van Halen wrote:DogovorenoNikad nisam bio u Duvnu, evo zgodna prilika za to. Pozdrav prijatelju, drago nam je što si s nama na forumu.