Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HAVANA wrote:
Kuku meni ja 41 godinu a cener dje mi godine prodjose
Druze HAVANA, ti se rano ozenio, a pristojno si neko celjade pa nisi htio da varas. Izuzetaka uvijek ima. Morebit i da nije ozenjen a bio stalno u nekim duzim vezama i jos bio vjeran. Ima varijacija na temu.
Pa i nisam bas mlad,27 godina al mi deseta dohakala
karanana wrote:ne pomagala. i ja ga tresem svaki dan ha lijevom ha desnom, ha gurajuci ga u kartonsku rolnu od wc papira. onda bi trebalo imati i 100+ kategoriju.
dakle, striktno kontakt dvije osobe.
Kako kontakt dvije osobe? A sta ce mo mi iz Beca koji tradicionalno prakticiramo sex sa dvije partnerice od jednom?
Za nas nema opcije.....
karanana wrote:ne pomagala. i ja ga tresem svaki dan ha lijevom ha desnom, ha gurajuci ga u kartonsku rolnu od wc papira. onda bi trebalo imati i 100+ kategoriju.
Kako kontakt dvije osobe? A sta ce mo mi iz Beca koji tradicionalno prakticiramo sex sa dvije partnerice od jednom?
Za nas nema opcije.....
u bosni se to tretira ko jedna, šta'š visok standard, ima se može se
Za nas nema opcije.....
u bosni se to tretira ko jedna, šta'š visok standard, ima se može se
Ma meni je to OK samo brinem sta ce ove starije Beclije rec kad nalete.
Edin Wien wrote:Ma meni je to OK samo brinem sta ce ove starije Beclije rec kad nalete.
nemaju sta da kazu, seks s dvije trebe odjednom se kod nas računa kao jedna partnerica.
samo oralno se u bosni ne računa nikako u seks.
nema hebača do bosanca ja ti kažem
a i iskreni smo i ne lažemo samo istinu govorimo pa kud puklo da puklo. nekad je teško priznat da si imo toliko treba pa onda i umanjiš broj iz kurtoazije
ja bih samo citirala jednu komsinicu moje rodice koja je prilikom razgovora o partnerima, sex-u i davanju savjetima nama mladjima (baba ima preko 70 god ) rekla "kad se sjetim.... pun mi krevet... a sad mi zao sto nisam vise..."
pa sad... kako ko....