Koliko vidim ne znas ni ti. Kad mi pokazes spisak direktora i firmi od 1970 do 1992 onda mozes da tvrdis da je tako.Drinski wrote:pa kada ne znas, sta se onda petljas?Ali Kemal wrote: Ja nemam pojma ko je sve bio direktor po Sekovicima ili Ugljeviku
Ne, to ti i slicni tako mislite, da neko moze ili ne moze biti direktor zato sto je odredjene nacionalnosti. Sta da vam onda kazem, nego da je to cisti fasizam.Drinski wrote:nije to fasizam, tvoji istupi su fasizam.
ti smatras da Srbi mogu biti direktori samo zato sto su Srbi, a kada neko kaze da to nije po "nacionalnom kljucu" ili da je to očito velikosrblje ti mu kazes da je ovaj fasista.
Glasali su na referendumu za samostalnu Crnu Goru. Da im je stalo do Sandzaka ne bi tako izglasali da se po sred Sandzaka povuce mdjudrzavna granica.Drinski wrote:kada su glasali?
znas li ti kada je ukinut ZAVNOS?
I da ponovim zaboli me dzonson za Sandzak. To je sada druga drzava.
Srpski atletičar Emir Bekrić plasirao se u finale Evropskog prvenstva na 400m prepone
Ja velim ako se odlucilo da se Sandzak zrtvuje radi nezavisne BiH, zasto sada suze liti kako su u bivsoj drzavi Sandzaklije bile u nekoj diskriminisanoj poziciji, kada su sada potpuno rastureni izmedju razlicitih drzava.Drinski wrote:A velis nije se trebalo glasati za nezavisnu BIH?
Tema je imalo smo, nismo znali sta smo imali. Ovi klinci koji ne pamte staru drzavu, ne treba ni da se javljaju ili ako se vec javljaju da pitaju konkretna pitanja pa da malo prosire svoje vidike, da bi bolje zivjeli sada.
Price o ugrozenosti ove ili one nacije su potpuno neutemeljene. Nacionalistima u visenacionalnim drustvima uvijek nesto fali, njima niko ne moze da ugodi.
U stvari nacionalno ljudi nisu bili nikad vise ugrozeniji nego sto su sada.