Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ogamer wrote:Kada se sve ovo stavi u jednu cjelinu, vjerujem kako trenutno u nasem seheru nema jace gamerske konfiguracije.
Sama činjenica da je pasivno sposobna meni lično ne znači ništa...
Kupio sam pravo jeftino Scania-u, prvenstveno idem s njom na posao ali je sposobna i ubila se inače za prevoza NN tona građevinskog materijala... Istina ne baš da često vozim građevinski materijal...
Kao što rekoh ako si ti sretan i ja sretan...
Greetings,
Eto vidish, po meni to je super investicija, iznimno ekonomicna za posla, okretna za parking mjesto u centru grada i sto je najvaznije, gospodska limuzina za kojom se svi okrecu (garant). Trebao bi otvoriti temu "jel' ko veci gospodin od mene"..
...oprostite ...al ne mogu od smijeha...
@schultz...
scania...građevinski materijal...NN tone...pa insanu, treba li ti ovo za grada... , e moj ogameru... sta mislish gdje parkira?
Slabo moze zaraditi. ne gori mi pod nogama, a i ne znam kako bih mozgao sta zaraditi s ovim, osim "gusarenja" (pa kol'ko uzmem dnevno)
imam lijep posao, lijepu zenu, lijepu djecu, lijep zivot.. Valjda ce jos dugo potrajati.
Al' zato kamiondzija moze, on prevozi sve zivo za male pare.