Ima li u Bosni ljudi koji ništa nebi mijenjali?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

rahmanjin

#26 Re: Ima li u Bosni ljudi koji ništa nebi mijenjali?

Post by rahmanjin »

Admir_1984 wrote:
rahmanjin wrote:kako nema 45% nije izaslo na izbore, znaci da im je dobro pa nece da mijenjaju. 70% od 55% izaslih na izbore su glasali za vladajuce strukture. Dakle, vecini je dobro.
pa šta im je mrsko odvojiti pola sata i glasati za ove sa kojima im je dobro, pa da budu još sigurniji
sigurni su i kada ne izadju na izbore.
AMMMeRRR

#27 Re: Ima li u Bosni ljudi koji ništa nebi mijenjali?

Post by AMMMeRRR »

Ja sam toliko razočaran narodom i izborom da sam vec u fazi pakovanja kofera.

Svi vi koji niste izašli na izbore, jer kao ne možete promjenit ništa, nek vas je stid i sram. Kratko i jasno.

Alternative su postojale, ima mladih stranaka, manjih stranaka, bilo ko, ko nije bio u vlasti je alternativa. Al da SDA s toliko lopova, poznatih lopova, pomete izbore, nije mi jasno. Jednostavno ne mogu to da svarim.

Jedino rješenje je predizborno formiranje nekog saveza za promjene koji bi išao 1na1 sa SDA, pa bi svi glasali za 1 alternativu, bez rasipanja glasova.

Čovjek se zapita ima li ko da nije na budžetu.. A jbt ja s kim god sam pričao, glasao je kontra ovih uhljebasa.. Biće da ne znam tu modernu zelenu raju.
Stoner

#28 Re: Ima li u Bosni ljudi koji ništa nebi mijenjali?

Post by Stoner »

Nema. I dalje svi žele socijalizam.
amiliana

#29 Re: Ima li u Bosni ljudi koji ništa nebi mijenjali?

Post by amiliana »

Ima

Bakir Izatbegovic
rekla-kazala

#30 Re: Ima li u Bosni ljudi koji ništa nebi mijenjali?

Post by rekla-kazala »

Puno ih je,.. od Izetbegovića, Čovića, Dodika i ostalih visokopozicioniranih političara koji bi ukoliko dođe do značajnijih promjena i napretka ka EU mogli pridružiti se Sanaderu pa preko privilegovanih i korumpiranih liječnika, profesora, carinika, inspektora, sudija, tužilaca,.. pa do onih koji upošljavaju ljude na crno, ugovaraju poslove sa državom, pljačkaju prirodna bogatstva i resurse BiH.
Naravno ne treba zaboraviti ni obični puk koji iz straha a ne bude gore ( iako teško da može biti gore) ne želi promjene.
Kad se sve sabere dobijemo rezultate izbora. :roll:
Post Reply