Ima li šanse ?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

miki22

Post by miki22 »

Ljubitelj Zabara wrote:
e onda muka me hvata, da ste imali muda nebi vas srbi pet godina u okruženju držali.
Ne bi se bise odvojeno, ime naroda velikim slovom, " u okruzenju drzali... pravilno... drzali u okruzenju " i nisu pet, nego tri i po.
Miki, Miki... :zzzz:
Sve je to u redu što pišeš samo se ti drži pravopisa, i onda izađi na burek barikade dobro ti ide, vidi se kako ste prošli. Pozdrav.
Ljubitelj Zabara

Post by Ljubitelj Zabara »

Evo bas sad planiram na barikade. Dolazi Tompson. Idem sa rajom iz kraja.
Spremio sam i govnjivu motku.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

miki22 wrote:
uvjek dobar gost wrote:Samo da se zna... mislim Mikiji i njemu slični.... znajte.... kad je počela agresija na moj grad nije se gledalo ko za koga navija... svi smo kao jedan gledali da na neki način, u skladu sa uzrastom i iskustvom pomognemo... i tad su najbolji sinovi ove zemlje izginuli.... da bi danas mafija u savezu radila šta hoće... da bi namještali utakmice... da bi potplaćivali sudije... pored toga sit sam atmosfere u provincijama... njihovog bez razložnog dizanja i ... ,odnosno nema jedna mahalica od 17.000 stanovnika... da skandira šta skandira... jer da tamo ode 10 000 ljudi iz Sarajeva recimo... pa da vidimo onda za koga se i kako navija... a između ostalog svoj obraz te provincije pokažu uvijek kad su neke utakmice... mislim na način navijanja, zviždanje na himnu, transparenti i slično...., a konfiguraciji terena i glava te njihovoj uzajamnoj vezi ne bih sad...

I žao mi je djeco što nećete imati priliku otići na neku utakmicu... i što i ja sa vama ostaću na nivou kaubojske lige... i provincijskog navijanja....

A valjda je to svijet koji želimo ostaviti svojoj djeci...., i molim Vas sve osvrnite se nekad na utakmici oko sebe.... i malo se zamislite....

LIŠTICA RULES
Halo glupane u Mostaru rata nije bilo, kada ste vi držali parole mir mir niko nije kriv, i kada su debili slični tebi išli u Osijek koji je već tada dobijao sledovanje granata od tkz, jna. kažem išli ste gore da mirite, i kada vaš vođa izjavi rata neće biti, a u Ravnom ginu ljudi, a ti praviš burek barkade, e mi nismo čekali nego smo se pripremali. Znam da ovo nije politička tema ali sam si izazvao, a to što bulazniš da dođe njih pet hiljada na staqdion, pa pet oko stadiona da naprave kako kažeš red, e onda muka me hvata, da ste imali muda nebi vas srbi pet godina u okruženju držali.
Ti i takvi niste vrijedni nikakvih komentara....
u Mostaru je bio rat... samo je pitanje jesil ti bio na strani fašizma il antifašizma.... a ja nisam imao vođu ni tad , a ni sad..... moj brko pogledaj se u ogledalo i malo sebi priznaj neke stvari....jer vrijeme je.... i malo čitaj ne boli...
miki22

Post by miki22 »

Ljubitelj Zabara wrote:Evo bas sad planiram na barikade. Dolazi Tompson. Idem sa rajom iz kraja.
Spremio sam i govnjivu motku.
A jesi ti neki šaljivdžija, sa burek barikada na Tompsona sa motkom, pa ćeš poslije na Cecu da se odvališ i da kukaš . Joj Nedime šta nam rade............
miki22

Post by miki22 »

uvjek dobar gost wrote:
miki22 wrote:
uvjek dobar gost wrote:Samo da se zna... mislim Mikiji i njemu slični.... znajte.... kad je počela agresija na moj grad nije se gledalo ko za koga navija... svi smo kao jedan gledali da na neki način, u skladu sa uzrastom i iskustvom pomognemo... i tad su najbolji sinovi ove zemlje izginuli.... da bi danas mafija u savezu radila šta hoće... da bi namještali utakmice... da bi potplaćivali sudije... pored toga sit sam atmosfere u provincijama... njihovog bez razložnog dizanja i ... ,odnosno nema jedna mahalica od 17.000 stanovnika... da skandira šta skandira... jer da tamo ode 10 000 ljudi iz Sarajeva recimo... pa da vidimo onda za koga se i kako navija... a između ostalog svoj obraz te provincije pokažu uvijek kad su neke utakmice... mislim na način navijanja, zviždanje na himnu, transparenti i slično...., a konfiguraciji terena i glava te njihovoj uzajamnoj vezi ne bih sad...

I žao mi je djeco što nećete imati priliku otići na neku utakmicu... i što i ja sa vama ostaću na nivou kaubojske lige... i provincijskog navijanja....

A valjda je to svijet koji želimo ostaviti svojoj djeci...., i molim Vas sve osvrnite se nekad na utakmici oko sebe.... i malo se zamislite....

LIŠTICA RULES
Halo glupane u Mostaru rata nije bilo, kada ste vi držali parole mir mir niko nije kriv, i kada su debili slični tebi išli u Osijek koji je već tada dobijao sledovanje granata od tkz, jna. kažem išli ste gore da mirite, i kada vaš vođa izjavi rata neće biti, a u Ravnom ginu ljudi, a ti praviš burek barkade, e mi nismo čekali nego smo se pripremali. Znam da ovo nije politička tema ali sam si izazvao, a to što bulazniš da dođe njih pet hiljada na staqdion, pa pet oko stadiona da naprave kako kažeš red, e onda muka me hvata, da ste imali muda nebi vas srbi pet godina u okruženju držali.
Ti i takvi niste vrijedni nikakvih komentara....
u Mostaru je bio rat... samo je pitanje jesil ti bio na strani fašizma il antifašizma.... a ja nisam imao vođu ni tad , a ni sad..... moj brko pogledaj se u ogledalo i malo sebi priznaj neke stvari....jer vrijeme je.... i malo čitaj ne boli...
Ozbiljno ti kažem bez provokacija. Mi smo se pripremali za rat dok ste vi demostrirali protiv rata, a mala djeca su znala da rat dolazi. Halo jebe mi se i za fašizam i za antifašizam kada mi oko kuće počnu da padaju granate. Moj jedini cilj je da uništim na bilo koji način te što mi ugrožavaju sve što imam.To se ne radi sa parolama i demagogijom nego sa silom. Na silu se silom odgovara ili si ovca za klanje. Toliko nadam se da nikog ne vrijeđam.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Na silu se silom odgovara ili si ovca za klanje.

sa tim se slažem.... , a oko ostalog možemo ali mislim da nećemo sad polemizirati...
Ljubitelj Zabara

Post by Ljubitelj Zabara »

pa ćeš poslije na Cecu da se odvališ i da kukaš
Jeste Miki, poznato je da se mi pismeni odvaljujemo od Cece i ostalih narodnjaka, a vi nepismeni od pozorista i opere.
miki22

Post by miki22 »

Ljubitelj Zabara wrote:
Jeste Miki, poznato je da se mi pismeni odvaljujemo od Cece i ostalih narodnjaka, a vi nepismeni od pozorista i opere.
Eto mi nepismeni pa svugdje možemo a tebe pismena zatvorili u tvoju avliju nigdje ti nema odlaska. Zbog koga zbog nepismenih ili kao što si ti zbog pismenih.
ketronsd1

Post by ketronsd1 »

miki22 wrote:
Ljubitelj Zabara wrote:
Eto mi nepismeni pa svugdje možemo a tebe pismena zatvorili u tvoju avliju nigdje ti nema odlaska. Zbog koga zbog nepismenih ili kao što si ti zbog pismenih.
MIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!
MAJMUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Znas li da je Ibri puskaru ukralo bicikl
chinese_water

Post by chinese_water »

ketronsd1 wrote:
miki22 wrote:
Ljubitelj Zabara wrote: Jeste Miki, poznato je da se mi pismeni odvaljujemo od Cece i ostalih narodnjaka, a vi nepismeni od pozorista i opere.
jel se to kod hodzinog dudlasha desilo? :lol:
ketronsd1

Post by ketronsd1 »

chinese_water wrote:
ketronsd1 wrote:
miki22 wrote: Eto mi nepismeni pa svugdje možemo a tebe pismena zatvorili u tvoju avliju nigdje ti nema odlaska. Zbog koga zbog nepismenih ili kao što si ti zbog pismenih.
jel se to kod hodzinog dudlasha desilo? :lol:
Valjda ce se miki udostojiti i odgovoriti na to pitanjce :D :D :D :D
Post Reply