Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elsa wrote:Ljudi,
kao sto vas dosta zna sa chata, ja sam na jugu Francuske, i ovdje nema nikoooooooooogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ono cisto da covjek kaze:"hocu kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
Ljudi dragi, pa nigdje nase raje?! JEl to moguce?
Salut Elsa.
Cuj dosadno ti dolje? Cannes, Monaco, Nica, Alpe i u San Remo se moze skoknuti na ekspreso i ti pored svega toga trazis bosanskog medjeda?
kao sto vas dosta zna sa chata, ja sam na jugu Francuske, i ovdje nema nikoooooooooogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Salut Elsa.
Cuj dosadno ti dolje? Cannes, Monaco, Nica, Alpe i u San Remo se moze skoknuti na ekspreso i ti pored svega toga trazis bosanskog medjeda?
Oh bonsoir Jeff,
nije meni nikako dosadno...i jeste sve to lijepo...Cannes, Nice...i folovi golovi...
A sto kazes...sta ce mi medjed bosanski...al dzaba medjed pa medjed Al neka ga
mogu li ja doći na kurs francuskog? oduvijek sam htjela da ga naučim, a povešću ti i nekog mladog perspektivnog odavdje, pa ako me dobro naučiš francuski (i ja maznem nekog francuza), ostavim ti ovog domaćeg za posve
Ako neko ima...nek se javi... pa da odemo na kafu
A ako nema, onda se vi smilujte sto ste u Svedskoj i Njemackoj, pa organizujte jedan grupnjak kod mene, na ljeto recimo
Od mene kafa i kolachi
Moja prijateljica (inace iz Doboja) je trenutno u Tulus i studira. Cura je raja i ako hoces spojim te sa njom pa izadzite na kafu ako je bas toliko katastrofalno
hehehe...sad znam sta trazis , zao mi je...ne mogu ti pomoci sve prijateljice/i i poznanici su na ovom kontinentu samo jedno presotaje, vracaj se ovamo!!!
elsa wrote:A pa moj Opanak, sto nisi svratio? Da ti vidim opanak
Tc tc tc...a jos je jedan forumash bio i to u gradu mi! Al ja nisam znala
A oko Lyona ima nase raje, ali ovdje na ovom jugu, ama nikoga ...ako ovako nastavi, mogu me komotno u muzej staviti, vrsta koja nestaje Pa necu kafe vidjeti...a kamoli pinuti....