o stanovnistvu sam sve rekao manje - vise...
nego ja bih na ilidzi kao par svijetlih tackica istakao naredne lokacije:
ilidzis restoran
termalna rivijera
sara centar
djelimicno velika aleja
djelimicno restoran brajlovic
Hotel holoivud je dobro podjećen i dobar je.profi25 wrote:uuuuuuuuu covjece, koliko vi godina imate![]()
![]()
o stanovnistvu sam sve rekao manje - vise...![]()
nego ja bih na ilidzi kao par svijetlih tackica istakao naredne lokacije:
ilidzis restoran
termalna rivijera
sara centar
djelimicno velika aleja
djelimicno restoran brajlovic
Stranci su sebi napravili sadrzaje, a domaci svakako ne idu u goste cesto.dadara wrote:zivim i radim na ilidzi vec 7 god. i za to vrijeme nista se nije promijenilo.da nisam pocela raditi na ilidzi zaobisla bi je.u Aleji ima previse kafica nema nikakvog sadrzaja koji moze pruziti strancima i domacim gostima.
mislim da od toga nece biti nista......dadara wrote:mozda bi isli kad bi domacini ponudili dobru atmosferu i ugodjaj
nod javlja da postojeca stranica ima trojanPipiDugaDevetka wrote:Prokleto si u pravu,...! Ako želiš da nešto pitaš načelnika, ne idi na http://www.opcinailidza.ba Ni jedne e-mail adrese, elektronskog kontakta. 15 000KM (Vidi budžet za ovu godinu) potrošeno za web. stranicu.profi25 wrote:...a stanovnistvo treba zaposliti pod hitno...ovaj nacelnik gradi neke zgrade, ceste i luxuz, a tamo pola raje jedva prezivljava, niko ne radi... bolje da je napravio fabriku, nego setaliste![]()
![]()
u piccolo mondu sam stalan gost i imam samo rijeci hvale (kome je bitna hrana a ne kako restoran izgleda).Chemist wrote:Na Ilidzi vrijedi:
Pizzeria - Ristorante Picolo Mondo (jedna od najboljih pizza u gradu)
Velika Aleja (posebno Ilidzis)
Club Prestige (malo su visocije cijene pa ne zalaze papci, krkani, seljaci i fukara)
Caffe Avenue (nesto najnovije)
Caffe Serpico (ista zgrada gdje je i Prestige)
Slasticarna u Sara centru
ponekada pogotovo ljeti Tropicana (mislim da je taj kafic na onom mjestu naslijedio jedan koji je bio bas popularan prije rata)
Veliki park i setaliste
i to je to otprilike
mala napomena da su bas papci i krkani oni koji danas imaju lovu !@chemist
...Club Prestige (malo su visocije cijene pa ne zalaze papci, krkani, seljaci i fukara)
Ne pravi pitu ko ima, nego ko je naučiopopajic wrote:mala napomena da su bas papci i krkani oni koji danas imaju lovu !@chemist
...Club Prestige (malo su visocije cijene pa ne zalaze papci, krkani, seljaci i fukara)
popajic wrote:mala napomena da su bas papci i krkani oni koji danas imaju lovu !@chemist
I meni isto.. ko nema noda ili ima samo firewall, najebo jed2 wrote:nod javlja da postojeca stranica ima trojanPipiDugaDevetka wrote:Prokleto si u pravu,...! Ako želiš da nešto pitaš načelnika, ne idi na http://www.opcinailidza.ba Ni jedne e-mail adrese, elektronskog kontakta. 15 000KM (Vidi budžet za ovu godinu) potrošeno za web. stranicu.profi25 wrote:...a stanovnistvo treba zaposliti pod hitno...ovaj nacelnik gradi neke zgrade, ceste i luxuz, a tamo pola raje jedva prezivljava, niko ne radi... bolje da je napravio fabriku, nego setaliste![]()
![]()
pa to oni sami stavili da ih ne posjecujes i ne postavljas pitanjad2 wrote:nod javlja da postojeca stranica ima trojanPipiDugaDevetka wrote:Prokleto si u pravu,...! Ako želiš da nešto pitaš načelnika, ne idi na http://www.opcinailidza.ba Ni jedne e-mail adrese, elektronskog kontakta. 15 000KM (Vidi budžet za ovu godinu) potrošeno za web. stranicu.profi25 wrote:...a stanovnistvo treba zaposliti pod hitno...ovaj nacelnik gradi neke zgrade, ceste i luxuz, a tamo pola raje jedva prezivljava, niko ne radi... bolje da je napravio fabriku, nego setaliste![]()
![]()
sta je ovo ti si jedno 10-i komsija kojeg sam sreo na forumuko pita ne skita wrote:
Zidane, ja nisam ilidzanac, ja sam juznije od marindvora, u dijelu grada gdje nicu u zadnje vrijeme najatraktivnije zgarde i shoping centri, a naselje se slucajno zove kao i moje porodicno ime. Ali se slazem da su ovi tjarsija, stvarno rodjene srajalije, a negledao sam se svega i po marin dvoru...a sto se tice ilidze, oduvijek fina raja tamo zivjela (zaboravio si skiju katalinskog) i ja sam prove finih vecri u Denisu, basketu, na ljetnoj....
Postavljane su takve table u više navrata,ali uvijek su završavale na neslavan način.Jara wrote:.
Rimske iskopine bez ikakve oznake - zašto ne postaviti tablu sa osnovnim podacima, tlocrtom i sl.
Bilo bi super napraviti pješačku zonu...
ako je nalaziste u butmiru kako moze ilidza biti najstariji diosimpozijum delirijum wrote:Aqua Es , Ilidza je u stvari najstariji dio urbanoga Sarajeva , neolitsko nalaziste u Butmiru ( 4000 godina staro ) Rimske iskopine ( tek sada su poceli svijetski arheolozi da "ceprkaju' po tim iskopinama , a ja se sjecam , ko' klinac skakuto po tim lokacijama , sa rajom i nalazio neke cudne novcice ?!)
velika aleja , vrelo Bosne , termalni izvori , i to cini Ilidzu elitnim dio grada Sarajeva
i teritojalno najveca opstina u kantonu Sarajevo ( zauzima komplet' planinu Igman i dobar dio Bjelasnice )
Ilidza je cool!
ja jesam sa Ilidze i ponosim se time !
izvini Haveru, kako ja znam on je rodjeni DobojlijaZidane wrote: Ilidza je bilo jako fina kad je bila mjestovita (prije rata)....
Pa Edo & Adi, Nenad Markovic, Pjer Zalica, Mario Stanic su rodjeni Ilidzanci...ima ih jos jako puno samo se ne mogu sjetiti.....
Ovo je namjerno, 100%, garant,... da niko ne može čitati!Google wrote:Općina Ilidža - Vijesti
Ova stranica može uništiti vaš računar.
Općinska izborna komisija Ilidža obavještava birače, koji su upisani u Centralni ... Načelnik Ćenanović mu je uručio i skromni poklon, u znak sjećanje na ...
www.opcinailidza.ba/bosanski/vijesti.htm - Slične stranice