Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chivas1

#276 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Chivas1 »

Meni nikad nece biti jasno kako bayern uvijek gubi i nerijeseno haman svaki vikend ..a uvijek osvoje titulu :D svaki vikend slusam da su nekog oborili na kladionici...a uvijek prvaci :D :lol:
pirmin

#277 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by pirmin »

Emir Spahic me u zadnje vrijeme iritira ne igrom koliko ponasanjem prema saigracima.
Kapiten se moze biti i bez da se nekog tjera u pi.ku materinu i nazad.
al_akhisari

#278 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by al_akhisari »

...u ligama petice, to je ubjedljivo kristina :x

...u domacem prvenstvu, "igrac" alen avdic, s tim da me ne iritira, nego :lol:
chino

#279 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by chino »

Van Bommel :x
hali gali halid

#280 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by hali gali halid »

Ce Ronaldo :x
Bosanski_kralj

#281 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Bosanski_kralj »

Da ponovim :oops: Nania, Iniestu, Diega i slične padavičare ne mogu smisliti.
extraordinary

#282 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by extraordinary »

Xavija i još par igrača Barcelone koji se slično ponašaju ne mogu organski. One Xavijeve izjave oko Fabregasa, kad govori bez imalo respekta o Arsenalu, ko da priča o nekom NK Hridu su dokaz koliko njega neko treba spustiti na zemlju. Majstor je, to stoji i to mu ne mogu osporiti. Dani Alves me nervira što uvijek ima zamjerku sudijama i uvijek nabaci onaj sarkastični osmijeh, kao da je sudija neki idiot koji ništa ne vidi a Alves zlatan. Sad su toj grupi dodali i Mascherana, on mi je bio ubjedljivo najantipatičniji igrač u cijelom Premiershipu kad napravi onu kretensku ''nisam ja'' facu nakon što nekom pokida ligamente.

Cristiano Ronaldo me u principu ne nervira, ali neki dan me ispizdio nakon onog duela sa Abateom kad ga je ovaj udario po vratu a on se uhvatio za lice.

Nervira me Adnan Mravac, mislim da nisam dužan da ovo pojašnjavam.

Nervira me Totti, nisam nikad Romu mrzio kao klub ali zbog njeg mi nisu uopšte dragi. Da stvar bude gora po njeg, u posljednje vrijeme Roma igra bolje bez njeg nego sa njim.

Mene Ashkan Dejagah ubije u pojam svaki put kad ga gledam, fala Bogu pa je vječita rezerva. Većeg idiota nisam u životu gledao, ko da si volu pokazao crvenu boju, samo ravno i glavom u zid.

Vedad Ibišević je iritantan u posljednje vrijeme. Čovjek koji jednostavno ne zna driblati, ali džaba, hoće on to da uradi, hoće protivniku loptu kroz noge da provuče a ne može. Pri tom se prema saigračima odnosi kao da on može pogriješiti, a oni ne smiju, a nije mu strano ni sudijama sve na kamaru skršiti kad stvari ne idu dobro.

van Bommel, de Jong, Materazzi i slična bagra su posebna kategorija, da nisu fudbaleri sad bi bili u mentalnim ustanovama.

I broj jedan za mene, nije fudbaler ali jeste trener, Rafa Benitez. Ima mi onu hinjsko-bezobraznu facu, djeluje totalno beskrupuluzno. Ni izjave mu nisu ništa bolje, glavni kriterij je dobro popljuvati SAF-a, Mourinha, Hodgsona, ma svakog ko je uspio napraviti nešto što on nije. Opravdanje za svaki loš rezultat su sudije ili to da igrači nisu ispunili dogovoreno, Rafine krivice nigdje nema. Kako je on uspio osvojiti one titule sa Valenciom i Liverpoolom je stvarno misterija za mene.
s_bjelava

#283 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by s_bjelava »

al_akhisari wrote:...u ligama petice, to je ubjedljivo kristina :x

...u domacem prvenstvu, "igrac" alen avdic, s tim da me ne iritira, nego :lol:
u ne bas zanemarljivoj konkurenciji ovaj "igrac" je daleko najveci krkan u domacem prvenstvu. :-)
ganjeta

#284 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ganjeta »

Jedan jedini Zvaljo :lol: :thumbup:
Neelix

#285 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Neelix »

sto vas boli alen avdic 8-) :D :skoljka:
ultima_palabra

#286 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ultima_palabra »

Moja lista:
1. Mark van Bommel
2. Francesco Totti
3. Samuel Eto'o
4. Dani Alves
Mexes, Marchena, Heinze, Demichelis, Gary Neville, Toni, Robinho...
Da dodam još Joeya Bartona, ja ne znam kako taj frajer nije u zatvoru i kako uopšte može prismrditi terenu :-) Uvijek imam osjećaj da će nekom nogu polomiti.
Od domaćih Mirsad Dedić, Džemo Smječanin, Muhamed Alaim... Avdić mi je više onako za žaljenje :roll: Kompletne ekipe Slobode i Travnika, zajedno sa upravama, stručnim štabovima, "stadionima" i "navijačima"... dvije fine čaršije, a dva seljačka kluba :x
al_akhisari

#287 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by al_akhisari »

ultima_palabra wrote:
Moja lista:
1. Mark van Bommel
2. Francesco Totti
3. Samuel Eto'o
4. Dani Alves
Mexes, Marchena, Heinze, Demichelis, Gary Neville, Toni, Robinho...
Da dodam još Joeya Bartona, ja ne znam kako taj frajer nije u zatvoru i kako uopšte može prismrditi terenu :-) Uvijek imam osjećaj da će nekom nogu polomiti.
Od domaćih Mirsad Dedić, Džemo Smječanin, Muhamed Alaim... Avdić mi je više onako za žaljenje :roll: Kompletne ekipe Slobode i Travnika, zajedno sa upravama, stručnim štabovima, "stadionima" i "navijačima"... dvije fine čaršije, a dva seljačka kluba :x
:lol: :lol: :lol: malo, al odabrano drustvo :lol: :lol:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#288 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by 1946 »

ultima_palabra wrote:Od domaćih Mirsad Dedić, Džemo Smječanin, Muhamed Alaim... Avdić mi je više onako za žaljenje
:lol:
ganjeta

#289 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ganjeta »

Ne kontam ste me brises ako spomenem Zubana i Zvalju da oplace k'o picic u istoj recenici....A da rane jos nisu zlaijecene :dance:

A ja ne kontam kad cesh shvatiti da taj nachin pisanja nije dopushten na forumu. :dance:
1946

#290 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by 1946 »

Tek ovako kad vidiš koliko mrze igrače i koliko ih iritiraju samo zato što su igrali/igraju u FK Sarajevo shvataš koliko smo mi veliki, a oni Tako Mali :D

Da ne bude 100% off-topic :D : Iritiraju me 2 Ronalda i Luca Toni što nije htio doći kod nas onda kada ga je ona gnjida bašić htio dovesti :D
ganjeta

#291 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ganjeta »

OK burerce svatio sam ;-) ali ja napisem Zvaljo ti obrises..to je dozvoljeno ali ti po svom.
Tek ovako kad vidiš koliko mrze igrače i koliko ih iritiraju samo zato što su igrali/igraju u FK Sarajevo
Znaci teorija nidje veze...tema je koji vas igraci iritiraju a ne koje mrzis.Ispade ti mrzis Real,Genovu,Bayern,Fiorentinu :thumbup:
veljaca

#292 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by veljaca »

1946 wrote:Tek ovako kad vidiš koliko mrze igrače i koliko ih iritiraju samo zato što su igrali/igraju u FK Sarajevo shvataš koliko smo mi veliki, a oni Tako Mali :D

Da ne bude 100% off-topic :D : Iritiraju me 2 Ronalda i Luca Toni što nije htio doći kod nas onda kada ga je ona gnjida bašić htio dovesti :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najvise me iritira, ponavljam jos jednom - Cristiano Ronaldo - a to nema veze u kome klubu igra .... Da igra i u Vrbanjusi - bio bi mi iritantan....
ultima_palabra

#293 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ultima_palabra »

1946 wrote:Tek ovako kad vidiš koliko mrze igrače i koliko ih iritiraju samo zato što su igrali/igraju u FK Sarajevo shvataš koliko smo mi veliki, a oni Tako Mali
Jesi sam to smislio ili ti je pomogao onaj sa šalom Videotona? 8-)
Pomenuta dvojica golmana nikad nisu krila mržnju prema mom klubu i zato me iritiraju... Smječanin me ne iritira zbog Sarajeva, čisto ima nekakvu facu gadnu...
Baltazar_khan

#294 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Baltazar_khan »

ultima_palabra wrote:
1946 wrote:Tek ovako kad vidiš koliko mrze igrače i koliko ih iritiraju samo zato što su igrali/igraju u FK Sarajevo shvataš koliko smo mi veliki, a oni Tako Mali
Pomenuta dvojica golmana nikad nisu krila mržnju prema mom klubu i zato me iritiraju... Smječanin me ne iritira zbog Sarajeva, čisto ima nekakvu facu gadnu...
Iritira zbog Sarajeva zna se to dobro, to je od onog dana kad je Gušu lobovao majstorski sa 18 metara :dance:
ultima_palabra

#295 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:
ultima_palabra wrote:
Iritira zbog Sarajeva zna se to dobro, to je od onog dana kad je Gušu lobovao majstorski sa 18 metara :dance:
Pa Gušu bih i ja lobovao, i to sa 5 metara :oops: A imali su on i Ihtijarević nekakvu bolesnu akciju kod slobodnjaka, Faruk je digne malo od zemlje a ovaj špicom opali, Guši morali stravu salijevati :-)
Obuca9

#296 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Obuca9 »

Džemo je iritirao i navijače Sarajeva :D Vazda se svađo s rajom s istoka, ali mu niko nije mogao zamjeriti da je bio majstor i pravi strijelac. Kakav Jahović, kakvi bakrači, ja bih sad više volio Džemu iz mladih dana u timu, nego sve ove Jahoviće i Handžiće.
Neelix

#297 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Neelix »

hz__semir wrote:Džemo je iritirao i navijače Sarajeva :D Vazda se svađo s rajom s istoka, ali mu niko nije mogao zamjeriti da je bio majstor i pravi strijelac. Kakav Jahović, kakvi bakrači, ja bih sad više volio Džemu iz mladih dana u timu, nego sve ove Jahoviće i Handžiće.
:thumbup:

džemo ko tenk, 10 kila viska, faca ko al bundy, a zabija ko ronaldo (onaj pravi) :D

jedan od meni drazih igraca sarajeva :-)
cyprus

#298 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by cyprus »

Smječanin legenda :thumbup:
1946

#299 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by 1946 »

Neelix wrote:faca ko al bundy
:idea:
Sve vrijeme sam dumao na koga me podsjeća onaj kloc (mislim na Bundyja :D ), tek mi sad ti otvori oči :D :thumbup:
jutarnji

#300 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by jutarnji »

Vedad Ibisevic bez premca, a od stranaca najradije bih samar opalio Modricu :D
Post Reply