Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jao ja sam jednom upoznala prijatelja koji bio tek izasao iz duge veze i sav nikakav, sa jaranicom koja 100 godina nije imala momka. Kontala hajde neka se malo "pripaze". Nista ozbiljno...
5 mjeseci poslije oni ti se vjencase, nakon godinu dana beba, a zatim i razvod
I sad sam u fazonu da nikada ne mogu izaci sa svima, jer sam ja samo njegova ili samo njena jaranica...
I najgore kad zovem na dernek i prvo pitanje dobijem "A ko ce biti"
I tako se ja uvalih pravo, bez ikakve potrebe....Ali vise necu. "Ovo mi je skola"
Lucy01 wrote:Zasto da ne.....ali samo od ljudi koji te dobro poznaju i znaju sta zelis i trazis kod osobe suprotnog pola .
A ono kad ti neko kaze "joj sto ja imam sina za tebe"...bljak
jooooj odmah mi na pamet padne moja rahmetli majka koja je mojoj starijoj rodici vjecito trazila "djuvegije" ......i svaki put je bilo "ima ovaj (taj i taj) k'o lutka, zgodan 'vakav, 'nakav" a sve do jednog grob do groba aman jarabi
haha...nama, ucenicama med.skole, su na praksi tako nene...jaoj sto imam sina/unuka/kumce/whatever za tebe...heh..malo je reci za pojedine bilo grob do groba