jes jes i lexilium si pila od radosti. Sve ja znamdanas wrote:to su bolan suze radosnice -- od srece jos nisam prestala da placemmostarac wrote:bice da je zato plakala 7 danacHupjahalic@ wrote: nisi ti nju poslao, ona je dobrovoljno otisla posto je alergicna na tebe.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igra Kupida (ili provodadjisanje).....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mostarac
- cHupjahalic@
rekla ti je vec @danasmostarac wrote:jok nego radi komsijinog malog sto mu se nagomilalo gradivo u skolicHupjahalic@ wrote:suze nije lila radi tebe, da se odmah razumijemo.
![]()
![]()
![]()
suze radosnice a i ujeo je malo onaj luk sto si ti okopavao (ljut previse).
- cHupjahalic@
@danas vidi ga sto halusinira.
mostarac wrote:jes jes i lexilium si pila od radosti. Sve ja znamdanas wrote:to su bolan suze radosnice -- od srece jos nisam prestala da placem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
to sam prestala pit cim sam tebe sutnula iz harema, a kutiju sam poslala ovoj tvojoj novoj pacenici da joj se nadje nesretnicimostarac wrote:jes jes i lexilium si pila od radosti. Sve ja znamdanas wrote:to su bolan suze radosnice -- od srece jos nisam prestala da placemmostarac wrote: bice da je zato plakala 7 dana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
@danas jos ga samo pitaj je li osjetio ofsajd.danas wrote:to sam prestala pit cim sam tebe sutnula iz harema, a kutiju sam poslala ovoj tvojoj novoj pacenici da joj se nadje nesretnici![]()
uz one dukate sto sam je morala podmitit samo da te uzme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mostarac
kao prvo ti nikad nisi bila solidarna sa konkurencijomdanas wrote:
to sam prestala pit cim sam tebe sutnula iz harema, a kutiju sam poslala ovoj tvojoj novoj pacenici da joj se nadje nesretnici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao drugo sto su ti onda neki dan opet recept prepisivali i to sa duplom dozom
- danas
necu, zao mi ga -- pocece pJakat ovdje ako pocnem to spominjatcHupjahalic@ wrote:@danas jos ga samo pitaj je li osjetio ofsajd.danas wrote:to sam prestala pit cim sam tebe sutnula iz harema, a kutiju sam poslala ovoj tvojoj novoj pacenici da joj se nadje nesretnici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mostarac
ja i kad placem cinim to dostojanstveno a ne ko ti da cijela mahala zna da tuigujes za mnomdanas wrote:necu, zao mi ga -- pocece pJakat ovdje ako pocnem to spominjatcHupjahalic@ wrote:@danas jos ga samo pitaj je li osjetio ofsajd.danas wrote:to sam prestala pit cim sam tebe sutnula iz harema, a kutiju sam poslala ovoj tvojoj novoj pacenici da joj se nadje nesretnici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
to me zamolila ona tvoja da joj uzmem -- otkako si usao u njen harem treba joj jadnici dupla doza da se smirimostarac wrote:kao prvo ti nikad nisi bila solidarna sa konkurencijomdanas wrote:
to sam prestala pit cim sam tebe sutnula iz harema, a kutiju sam poslala ovoj tvojoj novoj pacenici da joj se nadje nesretnici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao drugo sto su ti onda neki dan opet recept prepisivali i to sa duplom dozom
- cHupjahalic@
znaci ja sam ta tzv jaranica lalalandina sto ne voli trachatmlada i zelena wrote:joj sto vise ovo citam sve mi se cini da ste vas dvoje "ono dvoje" iz lalalandine price o Khanadjaninu i Germanki
danas je njemica
a mostarac kanadjanin?
- cHupjahalic@
- cHupjahalic@
ostane li kod njega smirena ce biti za jos koji dan.danas wrote:to me zamolila ona tvoja da joj uzmem -- otkako si usao u njen harem treba joj jadnici dupla doza da se smirimostarac wrote:kao prvo ti nikad nisi bila solidarna sa konkurencijomdanas wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao drugo sto su ti onda neki dan opet recept prepisivali i to sa duplom dozom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
a sto te choopka morala trgat sa mosta kad si htio da se bacis kad sam te banovala, jel' to dostojanstvenomostarac wrote:ja i kad placem cinim to dostojanstveno a ne ko ti da cijela mahala zna da tuigujes za mnomdanas wrote:necu, zao mi ga -- pocece pJakat ovdje ako pocnem to spominjatcHupjahalic@ wrote: @danas jos ga samo pitaj je li osjetio ofsajd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mostarac
Bila sezona skokova bona i ona mahnita kakva vec svi znamo da jest mislila da ja hocu da se bacim, a ja trenirodanas wrote:a sto te choopka morala trgat sa mosta kad si htio da se bacis kad sam te banovala, jel' to dostojanstvenomostarac wrote:ja i kad placem cinim to dostojanstveno a ne ko ti da cijela mahala zna da tuigujes za mnomdanas wrote: necu, zao mi ga -- pocece pJakat ovdje ako pocnem to spominjat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
a jesi ga cula kad pred svima u mostaru kaze kako se i dan danas trzne, pa cak i u snu, kad tebe neko spomene.danas wrote:a sto te choopka morala trgat sa mosta kad si htio da se bacis kad sam te banovala, jel' to dostojanstvenomostarac wrote:ja i kad placem cinim to dostojanstveno a ne ko ti da cijela mahala zna da tuigujes za mnomdanas wrote: necu, zao mi ga -- pocece pJakat ovdje ako pocnem to spominjat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
samo jos da nisi imao onaj banner gdje si me molio da te uzmem nazad ili ces se bacit, povjerovali bismo timostarac wrote:Bila sezona skokova bona i ona mahnita kakva vec svi znamo da jest mislila da ja hocu da se bacim, a ja trenirodanas wrote:a sto te choopka morala trgat sa mosta kad si htio da se bacis kad sam te banovala, jel' to dostojanstvenomostarac wrote: ja i kad placem cinim to dostojanstveno a ne ko ti da cijela mahala zna da tuigujes za mnom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
de bolan, smiri se, kontamo mi da ti je jos tesko.mostarac wrote:Bila sezona skokova bona i ona mahnita kakva vec svi znamo da jest mislila da ja hocu da se bacim, a ja trenirodanas wrote:a sto te choopka morala trgat sa mosta kad si htio da se bacis kad sam te banovala, jel' to dostojanstveno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al` s` vremenom se lijece rane sve.
- cHupjahalic@
zar ne znas da oni sto hrcu nemaju brigemostarac wrote:ja bannere ne nosam a i tebe nisam nikad ni za sta molio osim da ne hrces bas svaku nocdanas wrote:
samo jos da nisi imao onaj banner gdje si me molio da te uzmem nazad ili ces se bacit, povjerovali bismo ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
ti ni moje ni choopkine spavace sobe nisi vidio -- zna sva mahala da si spavao sa govedima pod strijehom ljeti a zimi molio da te pustimo makar u magazu da se ne smrznesmostarac wrote:ja bannere ne nosam a i tebe nisam nikad ni za sta molio osim da ne hrces bas svaku nocdanas wrote:
samo jos da nisi imao onaj banner gdje si me molio da te uzmem nazad ili ces se bacit, povjerovali bismo ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
oplaka`danas wrote:ti ni moje ni choopkine spavace sobe nisi vidio -- zna sva mahala da si spavao sa govedima pod strijehom ljeti a zimi molio da te pustimo makar u magazu da se ne smrznesmostarac wrote:ja bannere ne nosam a i tebe nisam nikad ni za sta molio osim da ne hrces bas svaku nocdanas wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mostarac
ja nisam spavao jer se ona drala, tj. hrkalacHupjahalic@ wrote:zar ne znas da oni sto hrcu nemaju brigemostarac wrote:ja bannere ne nosam a i tebe nisam nikad ni za sta molio osim da ne hrces bas svaku nocdanas wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
, a ti nisi mogao spavati zato sto si se svake sekunde brinuo i bojao da te @danas nogira.
![]()
@danas: ja se i nisam priblizavao tvojoj spavacoj jer nisam htio da spavam u podrumu pored raskosnog prizemlja i prvog sprata
al svejedno se culo da hrces
- cHupjahalic@
naravno da si je cuo jer si spavao u magazi ispod spavace.mostarac wrote:ja nisam spavao jer se ona drala, tj. hrkalacHupjahalic@ wrote:zar ne znas da oni sto hrcu nemaju brigemostarac wrote: ja bannere ne nosam a i tebe nisam nikad ni za sta molio osim da ne hrces bas svaku noc![]()
![]()
, a ti nisi mogao spavati zato sto si se svake sekunde brinuo i bojao da te @danas nogira.
![]()
@danas: ja se i nisam priblizavao tvojoj spavacoj jer nisam htio da spavam u podrumu pored raskosnog prizemlja i prvog sprata
al svejedno se culo da hrces