krvava wrote:Tarhana, salata, pljeskavice, kahva, limunada, hurme i cigara
s desna na lijevo
Moderator: anex
krvava wrote:Tarhana, salata, pljeskavice, kahva, limunada, hurme i cigara
crnoplavo wrote:krvava wrote:Tarhana, salata, pljeskavice, kahva, limunada, hurme i cigara
s desna na lijevo
Zašto se osjećam 'teškim' čim čujem riječi 'punjene paprike'.m_l wrote:...zato ne mogu da se odlucim koji ramazani su mi ljepsi, ljetni ili zimski, svi imaju svoju car, snijeg, pahuljice ili svi ovi mirisi ljetni...ali ja uzivam bez cigara, nek se zna![]()
iftar: punjene paprike, paradajz, sa kiseljak, kolac
hvalaSmokingMan wrote:Sretno vam sa postom,i da ga lahko podnesete.
Mijenjam kilo pecenja, za kilo punjenih paprika, i to jos ako moze krompiromMaharadza wrote:Zašto se osjećam 'teškim' čim čujem riječi 'punjene paprike'.m_l wrote:...zato ne mogu da se odlucim koji ramazani su mi ljepsi, ljetni ili zimski, svi imaju svoju car, snijeg, pahuljice ili svi ovi mirisi ljetni...ali ja uzivam bez cigara, nek se zna![]()
iftar: punjene paprike, paradajz, sa kiseljak, kolac
btw. Ne znam šta je ljepše: nakon iftara i otklanjanog Akšam namaza malo prileći ili nakon teravije se rsskomotiti uz slatko i vodu?!
Sent from my LG-D802

jeste, ovaj konkretno recept je s limunom ali kazem da na istu ovu koru moze i bilo koje drugo voce, npr jabuke;..premaze se kora lagano nekim dzemom, pekmezom i sl, preko tanke snite jabuka , malke secera i putera po vrhu i u pekaru, bude bas fin kolac.stup metropola wrote:Zar nije s limunima a ne po zelji

E čorba mi baš izgleda jednostavnom_l wrote:Ako volis na kasiku kreni od supe, najjednostavnije, a zatim neke corbice sa vise sastojaka i duze kuhanja.
Tebi kolac bilo kakav moze potrajati nekoliko veceri ?Eurosa wrote:staradis wrote:Moze li neko podijeliti recept za neki ramazanski desert a da nije halva, sutlija, kadaif?
ja evo pravim tortu,lagana je i nije teska za napraviti, a i nakon par dana u frizideru bude isto svjeza kao prvi dan,nije ni skupa a potrajat ce za nekoliko veceri![]()
http://cdn.coolinarika.net/image/f5c5ee ... _l.jpg?v=0
Ne spavam ti ja lavice nikad do sehurakrvava wrote:Ustajte na sehur. U njemu je berecet. Hadis