Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Shirin wrote:moji su se kriteriji posljednjih godina drastično spustili...samo neka zna sastaviti tri smislene rečenice uzastopno, nek ima po mogućnosti sve zube i da ne živi u srednjem vijeku i već je moj idealni...sad ima tu detalja punoooo, ali sam obzirom na slabu ponudu izbacila sve te sitnice iz glave. a još ako mu ne smeta da sa mnom izađe i da se zajedno ono kulturno napijemo...e onda se odmah udajem (bila našla takvog, ali ga glupača prevarim na moru,priznam mu,on me ostavi i sad tugujem...ebem ti žensko... )
Ima sutra liga prvaka,a u cetvrtak kup uefa
Ja sam bas prije par mjeseci prestao da pijem,steta .....
Shirin wrote:moji su se kriteriji posljednjih godina drastično spustili...samo neka zna sastaviti tri smislene rečenice uzastopno, nek ima po mogućnosti sve zube i da ne živi u srednjem vijeku i već je moj idealni...sad ima tu detalja punoooo, ali sam obzirom na slabu ponudu izbacila sve te sitnice iz glave. a još ako mu ne smeta da sa mnom izađe i da se zajedno ono kulturno napijemo...e onda se odmah udajem (bila našla takvog, ali ga glupača prevarim na moru,priznam mu,on me ostavi i sad tugujem...ebem ti žensko... )
Ebem te - glupu
Nego - javi se na PP da ti nesto kazem.
Ebem te - glupu
joj sto me nasmija... poenta je nemoj priznat naravno
Ebem te - glupu
joj sto me nasmija... poenta je nemoj priznat naravno
mislim da je poenta nemoj varat...a griznja savjesti...ebiga
malena_19 wrote:idealna osoba ne postoji, definitivno, a za mene koliko-toliko idealan partner je osoba koja me postuje, zna sta kad treba da ucini, i zna kako se ponasati u kojem trenutku, a prije svega da me voli onoliko koliko i ja njega... ostalo dodje samo po sebi....
malena_19 wrote:idealna osoba ne postoji, definitivno, a za mene koliko-toliko idealan partner je osoba koja me postuje, zna sta kad treba da ucini, i zna kako se ponasati u kojem trenutku, a prije svega da me voli onoliko koliko i ja njega... ostalo dodje samo po sebi....
je ova moja koju imam ... i ne bih je mijenjao za 1000 pubertetskih snova i mastanja... sve to ostalo je mozda dobro za ....kako da kazem .... opstu jednokratnu upotrebu....Ali ova moja e to je dugorocno rjesenje...jest, zeznuta je ponekad i u svojim navalama ju je ponekad tesko izdurati.... ali zaljubljen sam u nju i volim je isto onako kao sto sam je volio par dana nakon sto smo se prvi put sudarili ... nisam drogiran , nisam p'jan....mozda sam doduse izdilkanio, mozda sam vec poceo prditi u fenjer,...nakon svih ovih godina ...jos uvijek slusam sta sapuce dok sanja, jos uvijek je u mojim molitvama... jos uvijek se mogu zagledati u gavranove i svrake na zicama elektricnih vodova uz prugu i ....pretvoriti ih notni sistem i note Cavatine u E-duru Stanelya Myersa....kao i onog kisnog jutra kad je ona usla u kupe....
Nemojte da nastavljam...nadam se da cete razumjeti sta to pokusavam izbulazniti
Idealan partner...
Izgrađen muškarac! Neko ko ce biti tu kad mi treba, ostaviti mi dovoljno prostora za sebe, biti stabilan na svojim nogama, ali u isto vrijeme da mi diskretno daje na znanje da sam mu najvaznija osoba u zivotu. Neko pored koga se osjecam ugodno u bilo kojoj situaciji, s kojim mogu da budem ja-ja uvijek, da se sve moze sa njim, a nista nije pod- mora. Neko zbog koga zelim da budem bolja osoba u zivotu. Neko ko ce mi biti i najbolji prijatelj, i ljubavnik, i partner u svakom smislu te rijeci, s kim me nece biti strah od sutra ni sta to sutra nosi sa sobom. Neko, s kim hemija nece prestati da radi nakon godine ili dvije, kojeg cu uvijek sa istim zadovoljstvom poljubiti kad se vrati kuci s posla ili puta.
Dobra osoba, sa svim svojim vrlinama i manama, koji ce biti u stanju da mene prihvati istu...Neko s kime bih mogla da uzivam u lijenim nedeljnim jutrima, ali i da se savrseno razumijemo u ludoj srijedi punoj poslovnih obaveza, kada ne stignemo ni da kazemo jedno drugom: volim... Neko tko ce poput mene da zeljno ocekuje nase dijete i da se mu se raduje, kao i svakom danu provedenom s njim/njom. Ko ce biti dobar otac...Neko, s kim cu moci negdje tamo u 70oj da prosetam, drzeci ga ispod ruke i pricajuci o nasim vremenima... Neko ko ce isto zeliti od mene i biti spreman da to podijeli.
I svakim dan sto prodje, imam utisak da fakat trazim previse....
ili modifikacija ove tvoje: zene se udaju nadajuci se da ce vremenom promjeniti muskarca...a nikad ga ne promjene. muskarci se zene nadajuci se da se izabranica nikad nece promjeniti...a uvijek se promjene
otherside wrote:
neko ko ce meni....neko ko ce meni...meni...meni....MENI
ma "MENI" je osnov razmisljanja vecine, zato se i ne ostane zajedno. Ima i ona jos bolja, promijenicu vremenom sto mi neodgovara...
Ne ostane se zajedno zato sto se u 90% slucajeva na svemu okolo radi, samo na vezi -ne.
A ima ti i ta mjesta sasvim...To ja nekako uzimam ko sekundarne okolnosti, baza je sebicnost i egoizam, naravno to ne inputiram anjusi@ u njenom postu...(ne mora znaciti da se o tome radi)...
otherside wrote:ili modifikacija ove tvoje: zene se udaju nadajuci se da ce vremenom promjeniti muskarca...a nikad ga ne promjene. muskarci se zene nadajuci se da se izabranica nikad nece promjeniti...a uvijek se promjene
U tome ima strasno puno istine...Tuzno, ali je to tako...