Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ti si @Rascupana definitivno luda, neka ti bude utjeha da ih ima malo vise tako ludih.
Ja jednu osobu vec poznajem, sem tvoje ludosti, razumije se.
Na semaforu i benziskim pumpama frkte kartice sa telefonskim brojevima.
Za tvoj opis kafanskih lola jedno veliko aferim, jadna majka kafanskim lolama, njihovi najveci poznanici
su policajci i sanitetlije...policajci da ih tuku a sanitetlije da ih ispumpavaju.
Nema nas na stotine ovak'ih.....
Ponosna vlasnica lucidnosti. Diploma iz pčelarstva, smjera zujanje po gradovima svijeta.....
iceman ze wrote:
Ovdje sam ti ja bona u gradu Isa bega Isakovica...... emigrirao ima.....(prestao sam brojati... ) sto se tice posla, ja sam promjenio vise gradova, dok se nisam ovdje skrasio, ali jos nisam pronasao zivotnu saputnicu.....
O godinama ne bih..... to ti je ba relativno za muskarca, ali mogu ti reci, garaziran, redovno ulje mjenjano, nije puno presao.... A sto se tice horoskopa, mozda bih samo Milanu Tarotu rekao....
Vidis ti sto nick zna zavarati Eto sad kad znaju tvoju zivotnu pricu, vidjeces kad zene navale Zahvalices mi nakon sto se uhljebis kod neke
iceman ze wrote:
Ovdje sam ti ja bona u gradu Isa bega Isakovica...... emigrirao ima.....(prestao sam brojati... ) sto se tice posla, ja sam promjenio vise gradova, dok se nisam ovdje skrasio, ali jos nisam pronasao zivotnu saputnicu.....
O godinama ne bih..... to ti je ba relativno za muskarca, ali mogu ti reci, garaziran, redovno ulje mjenjano, nije puno presao.... A sto se tice horoskopa, mozda bih samo Milanu Tarotu rekao....
Vidis ti sto nick zna zavarati Eto sad kad znaju tvoju zivotnu pricu, vidjeces kad zene navale Zahvalices mi nakon sto se uhljebis kod neke
ali je njegov avatar
Ja mislio da je malo djetinjast..... doduse ima neke veze sa prosloscu.....
Kume, samo da te obavijestim, ti si ovdje, među slobodnim, glavna lovina.....
Juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš
Juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš
Sta je onda sa mnom, za obdenista.... ima i moj veze...
Da nisi ti, teta u vrtiću.....?
S njegovim imamo svi veze, barem muski rod....
Raščupana wrote:
Ma jok, ne isticem ti se ja u raji ba, ja trazim svoj trenutak......
Nije ti to dobro, a vidi ovdje, sve čekaju kad ćeš se oglasiti.....
Ma sta da ti kazem, zadnji put kad sam bio na izlasku, uz romanticnu veceru, dobila je ruzu, koju je zaboravila ponijeti, sta da ti kazem, nisam bas ocaran danasnjim kucanicama.....
Joj, pa ti imaš najbolje zanimanje na svijetu, jel' vrtić ženski.....? [/quote]
Znas ti onaj:
Pita pedofil nekrofila: "Hocemo li u obdeniste?
Kaze nekrofil: Sto je l' to bomba pala?
Nije ti to dobro, a vidi ovdje, sve čekaju kad ćeš se oglasiti.....
Ma sta da ti kazem, zadnji put kad sam bio na izlasku, uz romanticnu veceru, dobila je ruzu, koju je zaboravila ponijeti, sta da ti kazem, nisam bas ocaran danasnjim kucanicama.....