Idealan muz ili papucar?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Officer Crabtree

#726 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Officer Crabtree »

ja vozala kamione do si ti bio maji
moj avatar bas se fino uklapa iznad tvog :lol:
Mis mekinjas

#727 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Mis mekinjas »

tekma wrote:
Raščupana wrote:
Officer Crabtree wrote:ih da nisi iz Slovenije, da ti pokažem svoju kabinu? :-)
hahahahahahahah, nikad i ništa se ne zna...., nek ostane tajna....
Ovo nemora biti tajna....za Lexusa stojim ti svaki drugi dan na raspolaganju.
Pokupimo i @zelenashicu i idemo na vrh Konjuha.
Ima jedna pjesma, koja kaže..... "To nije putnica za listu čekanja...." :lol: :lol: :lol: :lol:
Čuj svaki drugi dan? :lol: :lol: :lol: :lol:
ja ću vam mahati, iz žablje perspektive...... Na Konjuh ne idem, ni luda, jer sam već bila , ali ako je Tibet u pitanju, tamo bih išla, još jednom....
ljubav_aha

#728 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

Gospoda Ministarka wrote:
Raščupana wrote:MUŠKO JE IZVOR SREĆE...., i kako se ponašaš ti prema njemu tako će i on prema tebi, to je ŽIVA ISTINA. Napravili od mene ženskog šovinistu, :lol: :lol: :lol: :lol: ne dam na muško i kraj priče, kakvi su da su, od žena bolji su, prijatelja nikad neće iznevjeriti, niti kalkulisati, to samo mi žene radimo.
Aj da se i ja s tobom slozim u potpunosti :thumbup:

rascupana,sve si odlicno rekla,imamo idneticno misljenje,osim jednog,a to je :" prijatelja nece nikad iznevjeriti, to smao mi zenen radimo" , ipak tu svi grijese
Mis mekinjas

#729 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Mis mekinjas »

rascupana,sve si odlicno rekla,imamo idneticno misljenje,osim jednog,a to je :" prijatelja nece nikad iznevjeriti, to smao mi zenen radimo" , ipak tu svi grijese
Više sam mislila na kalkulacije,mada i dalje muškarci rjeđe od nas prijatelja iznevjere. ;-)
ljubav_aha

#730 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

Raščupana wrote:

Više sam mislila na kalkulacije,mada i dalje muškarci rjeđe od nas prijatelja iznevjere. ;-)
mozda,to je tesko "izmjeriti" ,jer oni imaju drugaciji pristup
tekma

#731 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by tekma »

ljubav_aha wrote:
Nije to tesko "izmjeriti" prijateljska tajna se cuva ko suza u oku....mi miski smo teski za
izmjeriti u odnosu na zene kada je u pitanju zenina...drage, prijateljica...skloni smo spontanoj preljubi. :mrgreen:
Mis mekinjas

#732 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Mis mekinjas »

ljubav_aha wrote:
Raščupana wrote:

Bolje šute kako god okreneš, i ne guraju nos tamo gdje mu nije mjesto, prijateljice međusobno sve razmjenjuju, dok se to jednoj ne svidi, i onda sve ode do đavola... Uuuuuu, imala sam ja takvih prijateljica, sve govorile,a boli ih što ja o sebi pričam, koliko mislim da je dovoljno, sve su mi zabile nož u leđa, iako sam izišla kao pobjednica, žao mi je što su takve svojevremeno bile, nekad su bile i zabavne. Zato prijateljicu imaš jednu, ali prijatelja, što više..... ;-)
Aurora Borealis

#733 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 23:47, edited 1 time in total.
ljubav_aha

#734 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

Raščupana wrote:
ljubav_aha wrote:
Bolje šute kako god okreneš, i ne guraju nos tamo gdje mu nije mjesto, prijateljice međusobno sve razmjenjuju, dok se to jednoj ne svidi, i onda sve ode do đavola... Uuuuuu, imala sam ja takvih prijateljica, sve govorile,a boli ih što ja o sebi pričam, koliko mislim da je dovoljno, sve su mi zabile nož u leđa, iako sam izišla kao pobjednica, žao mi je što su takve svojevremeno bile, nekad su bile i zabavne. Zato prijateljicu imaš jednu, ali prijatelja, što više..... ;-)[/quote]

oh to musko -zensko prijateljstvo,ne smijem dalje o tome :thumbup:

i mene cesto zene optuzuju,kad sam na strani muskaraca :D

ma guraju nos,samo oprezno,izbejgavaju sukobe,to je to :D oni ce se smao za zensko poubijat' :lol:

licno,sa prijatljicama nemam problema

razumijemo se odlicno,muskarci su :thumbup:
tekma

#735 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by tekma »

Muskarci mogu imati dvije funkcije....univerzalni smo. :dance:
ljubav_aha

#736 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ljubav_aha »

tekma wrote:Muskarci mogu imati dvije funkcije....univerzalni smo. :dance:

:!: :?:
iceman ze

#737 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by iceman ze »

Ne znam zasto bi uspjesan i ambiciozan muskarac, bio papucar pored zene...... :-) Moze imati prijatelje, moze ici na utakmice, popit kafu s rajom poslije posla, ici u teretanu (pozeljno je), a bez ikakve svadje, gdje je bio i sta je radio.....Imao sma priliku vidjeti takvih brakova..... :-D E sad s druge strane, sta je sramotno usisati kucu, ili oprati sudje s masinom naravno :D , otici u kupovinu......vratiti pokvarenu pavlaku u prodavnicu..... :D

Ako ne moze zivjeti, slobodnim zivotom kao sto je i zivio dosad, ne vjerujem da ce tamnicenje muskarca unutar 4 zida, uopste doprinijeti opstanku takvog braka. :)
Aurora Borealis

#738 Re: Idealan muz ili papucar?

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 23:49, edited 1 time in total.
statix

#739 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by statix »

iceman ze wrote:Ne znam zasto bi uspjesan i ambiciozan muskarac, bio papucar pored zene...... :-) Moze imati prijatelje, moze ici na utakmice, popit kafu s rajom poslije posla, ici u teretanu (pozeljno je), a bez ikakve svadje, gdje je bio i sta je radio.....Imao sma priliku vidjeti takvih brakova..... :-D E sad s druge strane, sta je sramotno usisati kucu, ili oprati sudje s masinom naravno :D , otici u kupovinu......vratiti pokvarenu pavlaku u prodavnicu..... :D

Ako ne moze zivjeti, slobodnim zivotom kao sto je i zivio dosad, ne vjerujem da ce tamnicenje muskarca unutar 4 zida, uopste doprinijeti opstanku takvog braka. :)
Tako je iceman. Mene zamalo ubjedise, da ljubav i sloboda ne mogu zajedno. istina ne potpuno, ali sta ces, tada bi pricali o cinizmu, a ne ljubavi.
Mene su ucili da promjenim posteljinu i zategnem, usisam, a znam praviti i bolognese, stas', papucar... :-)
Omerovim_Koracima

#740 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Omerovim_Koracima »

zaboravili ste spomenut odlazak u prodavnicu sa namjerom da se kupe ulosci :D :D
JThomas

#741 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by JThomas »

jebiga, ovdje se često miješaju stvari koje se moraju raditi da bi se preživjelo - počistiti, oprati, kupiti, izbaciti smeće, čak iako žena ili majka nisu kući :D sa papučarstvom i feminiziranošću.
Mis mekinjas

#742 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Mis mekinjas »

statix wrote:
iceman ze wrote:Ne znam zasto bi uspjesan i ambiciozan muskarac, bio papucar pored zene...... :-) Moze imati prijatelje, moze ici na utakmice, popit kafu s rajom poslije posla, ici u teretanu (pozeljno je), a bez ikakve svadje, gdje je bio i sta je radio.....Imao sma priliku vidjeti takvih brakova..... :-D E sad s druge strane, sta je sramotno usisati kucu, ili oprati sudje s masinom naravno :D , otici u kupovinu......vratiti pokvarenu pavlaku u prodavnicu..... :D

Tako je iceman. Mene zamalo ubjedise, da ljubav i sloboda ne mogu zajedno. istina ne potpuno, ali sta ces, tada bi pricali o cinizmu, a ne ljubavi.
Mene su ucili da promjenim posteljinu i zategnem, usisam, a znam praviti i bolognese, stas', papucar... :-)
Svak sebi mora znati skuhati...., ali to ne znači da si papučar. :thumbup:
minjonja

#743 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by minjonja »

statix wrote: Tako je iceman. Mene zamalo ubjedise, da ljubav i sloboda ne mogu zajedno. istina ne potpuno, ali sta ces, tada bi pricali o cinizmu, a ne ljubavi.
place mi se dok ovo citam.
iceman ze

#744 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by iceman ze »

Aurora Borealis wrote:

:D

Sta si ti u horoskopu, koliko ti je godina, i jesi li avejlabl :D I kakva je potraznja za marketing menadzerima u Ze? :oops:
Ovdje sam ti ja bona u gradu Isa bega Isakovica...... :D emigrirao ima.....(prestao sam brojati... :-) ) sto se tice posla, ja sam promjenio vise gradova, dok se nisam ovdje skrasio, ali jos nisam pronasao zivotnu saputnicu..... :-)

O godinama ne bih..... to ti je ba relativno za muskarca, ali mogu ti reci, garaziran, redovno ulje mjenjano, nije puno presao.... :D A sto se tice horoskopa, mozda bih samo Milanu Tarotu rekao.... :lol:
Aurora Borealis

#745 Re: Idealan muz ili papucar?

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 23:50, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#746 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ladyblue18 »

Aurora, a jesi razmisljala da otvoris kakvu agenciju za ovakve stvari? :zoka: :P
Ima ljudi koji ovo naplacuju debelo. :lol:
Aurora Borealis

#747 Re: Idealan muz ili papucar?

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 23:50, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#748 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by ladyblue18 »

Aurora Borealis wrote:
Ma nema veze, meni je samo bitno da su ljudi sretni :lol: :D Njegova sreca ce mi biti dovoljna cijena :oops:
Ah sto sti ti skromna. :D
Aurora Borealis

#749 Re: Idealan muz ili papucar?

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 23:52, edited 1 time in total.
madner

#750 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by madner »

Sta ni napredna ni nazadna? :D
Post Reply