IBISEVIC povrijedjen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
in33sa
#101 Re: IBISEVIC povrijedjen
Cisse je dva puta lomio nogu, pa se vratio.
Problem je jedino sto ti igraci nakon povratka vise nisu onako dobri kao prije povrede.
Problem je jedino sto ti igraci nakon povratka vise nisu onako dobri kao prije povrede.
-
Borej
#102 Re: IBISEVIC povrijedjen
sjecam se da del piero mozda dvije sezone nakon operacije ligamenata nije bio onaj pravi, ustvari mislim da vishe nikad nije igrao na nivou od prije povrede....nadam se samo da to nece biti slucaj s vedom i da ce se vratit bolji nego prije, mada cemo svi biti prezadovoljni ako bude igrao kao prije povrede....
- Edin H.
#103 Re: IBISEVIC povrijedjen
Ima li ko od raje na forumu neki kontakt sa Vedadom?
Bilo bi lijepo da mu u ime sarajevo-x-a pozelimo brz oporavak.
Takodje bi ga trebalo pozvati da bude sa rajom koja ce ici u Belgiju na tribinama, ako se nazalost ispostavi da sigurno nece moci igrati.
Ako neko ima kontakt da javite mozda papetu ako se on sa tim slaze?
pape sta mislis?
Bilo bi lijepo da mu u ime sarajevo-x-a pozelimo brz oporavak.
Takodje bi ga trebalo pozvati da bude sa rajom koja ce ici u Belgiju na tribinama, ako se nazalost ispostavi da sigurno nece moci igrati.
Ako neko ima kontakt da javite mozda papetu ako se on sa tim slaze?
pape sta mislis?
- bijelo_dugme
#104 Re: IBISEVIC povrijedjen
Evo 15 do 6 jos nista doktori nisu objavili
. Barem ja jos nisam nista naso. Zar nije trebo na pregled danas?
-
fb otpravnik
#105 Re: IBISEVIC povrijedjen
Tako je izgleda moralo biti, ali aBg Vedo ce iz ovoga izaci kao jos bolji igrac i jos jaci kao osoba. U svakom slucaju ja mu od srca zelim brz i uspjesan oporavak.
Vedo nisi sam, cijela BiH (a bogami i sire) sportska javnost je us tebe

Vedo nisi sam, cijela BiH (a bogami i sire) sportska javnost je us tebe
-
vanjki
#106 Re: IBISEVIC povrijedjen
Kada me sinoc prijatelj nazvao i saopstio mi ovu tragicnu vijest,bio sam cijelu noc sjeban.Pa zar je mogao biti toliki peh,da bas bude ta teska ozlijeda.Povreda je veoma ozbiljna i igraci izostanu najmanje sest mjeseci.Tesko se poslije takve povrede vratiti na teren ali nadam se i molim Boga brzom oporavku.
Hasan se dva puta vracao poslije te povrede,mislim da ce i Vedo smoci snage i proci tu krizu.Jako sam tuzan.
Vedo glavu gore

Hasan se dva puta vracao poslije te povrede,mislim da ce i Vedo smoci snage i proci tu krizu.Jako sam tuzan.
Vedo glavu gore
- Dupli_skalp
#107 Re: IBISEVIC povrijedjen
a čekaj... otkud ti znaš jesu li oni "obični simpatizeri" ili ljudi koji žive i dišu za hajduk? na osnovu čega izvodiš zaključke? jel ih to ti poznaješ lično? pa nisam debil da pitam prosječnog splićanina koji hajduk vidi jedino ponekad na tv-u, naravno da sam pitao dva poznanika koji su bukvalno "ludi"KuRbLa_ wrote:Procitao sam sve sto si napisao ali kako na osnovu misljenja par vjerovatno obicnih simpatizera fudbala mozes reci da je los igrac. Ne kazem da je dobar jer ga nisam nikad gledao ali barem sacekaj da se sam uvjeris pa onda kritikuj. Tema svakako nije o njemu pa sorry za off topic.
Vedadu sve najbolje i brz oporavak.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#108 Re: IBISEVIC povrijedjen
Definitivno najdepresivnija tema na ovom forumu do sada. Ali prosao je Vedo i puno gorega u zivotu pa ce proci i ovo. Kako Ameri kazu, sto te neubije napravite te jacim.Vilenjak Lego wrote:Ne da se usranom do potoka, pa to ti je. Momku je napokon krenulo u životu i baksuz.
Nego, imai ko kavu štelu kod doktora?
- alphonse kauders
#109 Re: IBISEVIC povrijedjen
Upravo objavljeno na Kicker-u - doktori potvrdili da je došlo do pucanja križnih ligamenata i da je ovo kraj sezone za Vedada.
Hebiga..
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... el/502937/
Hebiga..
- armin_tz
#110 Re: IBISEVIC povrijedjen
jbg........... rajnhardtealphonse kauders wrote:Upravo objavljeno na Kicker-u - doktori potvrdili da je došlo do pucanja križnih ligamenata i da je ovo kraj sezone za Vedada.![]()
Hebiga..
Last edited by armin_tz on 15/01/2009 19:46, edited 1 time in total.
-
dijaliza
#111 Re: IBISEVIC povrijedjen
Ibišević pola godine van stroja
Detaljne pretrage u bolnici u Heidelbergu potvrdile su ono od čega smo svi strepili – Vedadu Ibiševiću su stradali ligamenti koljena i van terena će biti šest mjeseci.
Podsjetimo, Ibišević se povrijedio u srijedu na prijateljskoj utakmici protiv HSV u Španjolskoj, a danas se vratio u Njemačku kako bi obavio detaljne pretrage.
Na žalost, prva procjena liječnika Hoffenheima se pokazala točnom. Ibišević je zadobio neugodnu ozljedu desnog koljena, te će propustiti ostatak sezone.
Svi smo u šoku. Jako smo povezani i nadamo se da će se Vedo vratiti što je brže moguće, rekao je Tobias Weis, Ibiševićem suigrač u Hoffenheimu.
Detaljne pretrage u bolnici u Heidelbergu potvrdile su ono od čega smo svi strepili – Vedadu Ibiševiću su stradali ligamenti koljena i van terena će biti šest mjeseci.
Podsjetimo, Ibišević se povrijedio u srijedu na prijateljskoj utakmici protiv HSV u Španjolskoj, a danas se vratio u Njemačku kako bi obavio detaljne pretrage.
Na žalost, prva procjena liječnika Hoffenheima se pokazala točnom. Ibišević je zadobio neugodnu ozljedu desnog koljena, te će propustiti ostatak sezone.
Svi smo u šoku. Jako smo povezani i nadamo se da će se Vedo vratiti što je brže moguće, rekao je Tobias Weis, Ibiševićem suigrač u Hoffenheimu.
- Epitop
#112 Re: IBISEVIC povrijedjen
Povreda je teška, ali ima i primjera kada su se fudbaleri vračali poslije ove povrede naprimjer Ruud van Nistelroy.
Dobro bi bilo kada bi i Vedo krenuo njegovim stopama.
Dobro bi bilo kada bi i Vedo krenuo njegovim stopama.
- Baltazar_khan
#114 Re: IBISEVIC povrijedjen
Ja mislim da će on uprkos ovoj povredi, na kraju sezone ostati najbolji strijelac...
Bar se tako nadam...
Bar se tako nadam...
- bijelo_dugme
#115 Re: IBISEVIC povrijedjen
Nece 18 golova bit dovoljno, nazalostBaltazar_khan wrote:Ja mislim da će on uprkos ovoj povredi, na kraju sezone ostati najbolji strijelac...
Bar se tako nadam...
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#116 Re: IBISEVIC povrijedjen
Bosanci jesu uvijek bili bogom dani baksuzi ali sa inatom uvijek prevazidju I najveca iskusenja. Vedo, dabogda se sto prije vratio I odigrao sezonu kakvu si imao proslu jesen I svima dokazao da nije bila slucajna. Sabur, doci ce vrijeme za pobjede.
- vee-jay
-
dezurni_ucenik
#119 Re: IBISEVIC povrijedjen
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 03:52, edited 1 time in total.
-
nihoniho
#120 Re: IBISEVIC povrijedjen
ima li jos neki post kako smo, jadni, prokleti, pehovi, kako nam se ne da... babetine jedne kukavne.
- mgogic
#121 Re: IBISEVIC povrijedjen
DaBogda se Vedo vratio u formu u kakvoj je bio do povrede,pa makar i 1 godinu pauzirao!A ima reprezentacija strajkera da zamijeni naseg "Idola nacije",ne brine mene u tom smislu Vedina povreda!Zao mi je zbog njega individualno!Imamo mi Muslimovica i Dzeku,ima i Dialiba(valjda),imaju i Pjanovic i Misimovic,i Stilic akoBogda,imamo napad nema ga Argentina
belaj bi bio da nam se ko iz odbrane (citaj:Spahic) povrijedio!Onda bi tek bili kita!
- Point.
#122 Re: IBISEVIC povrijedjen
Moze li se doci do tog svabe sto mu je uletio........Uletiti mu klizeci, ostro, na prvu, majku mu njegovu....
- Mahalac
#123 Re: IBISEVIC povrijedjen
Ima lio gdje link videa kako se to dogodilo...iskreno receno Vedad mi je uvijek izgledao malo lohotno..il mu je ovaj uletio a'la Hađialagić 
-
musac
- van Basten
#125 Re: IBISEVIC povrijedjen
e šteta zaista... šteta zbog Vedada jer imao je sezonu iz snova, sezonu koja je trebala ostati upisana zlatnim slovima u njegovoj karijeri i sezonu koja će mu se teško ikad više ponoviti, a pogotovo poslije ove povrede. Da, vraćaju se igrači, ali nikada ne dostignu nivo kao i prije povrede.
Smiješno je (još uvijek) u uspješne povratke ubrojati Eduarda jer je odigrao poluvrijeme za B sastav Arsenala... daleko je to od povratka čak i onog formalnog.
Još smiješnije je vidjeti egoiste kojima je žao samo zbog reprezentacije... kao da bismo se sa Vedom plasirali na to svjetsko... naravno da ne bismo, kao što nećemo ni bez njega. A svi mi znamo zašto nećemo, samo što neki to ne žele priznati, pa će im sada kao ova Ibiševićeva povreda biti izgovor za neplasman.
Da sam na Vedinom mjestu krvnika bih tužio sudu kroz građansku parnicu (ako ne može krivična) zbog nanošenja teških povreda na radnom mjestu te posljedičnog onemogućavanja bavljena svojim poslom i zarađivanjem. Pravnici bi to već stručnije sročili. Uglavnom, dosta više i ovih krvnika u fudbalu
Smiješno je (još uvijek) u uspješne povratke ubrojati Eduarda jer je odigrao poluvrijeme za B sastav Arsenala... daleko je to od povratka čak i onog formalnog.
Još smiješnije je vidjeti egoiste kojima je žao samo zbog reprezentacije... kao da bismo se sa Vedom plasirali na to svjetsko... naravno da ne bismo, kao što nećemo ni bez njega. A svi mi znamo zašto nećemo, samo što neki to ne žele priznati, pa će im sada kao ova Ibiševićeva povreda biti izgovor za neplasman.
Da sam na Vedinom mjestu krvnika bih tužio sudu kroz građansku parnicu (ako ne može krivična) zbog nanošenja teških povreda na radnom mjestu te posljedičnog onemogućavanja bavljena svojim poslom i zarađivanjem. Pravnici bi to već stručnije sročili. Uglavnom, dosta više i ovih krvnika u fudbalu