I sta bi? Jesu li vas popisali?
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1051 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
sta se desilo broato, sto si ljut

- uglavnomja
#1052 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
sad se fino vidi sav intelekt, razmisljanja, isprani mozgovi, poznavanje istorije i opce obrazovanje.
nije ni lose kad se 'vako neki raspojasa, da se vidi sta se krije ispod fasade finog dobrog bosnjaka
nije ni lose kad se 'vako neki raspojasa, da se vidi sta se krije ispod fasade finog dobrog bosnjaka
-
_majevica_
#1053 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
nema te rublike u popisuJoseMujica wrote:Pobješnjeli mekteblija 3
- It_is_a_Leclerc
#1054 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Matijevic_Vlado wrote:sta se desilo broato, sto si ljut![]()
Popis stanoništa. Oni meni ti se Bosaneec...
-
Heller
#1055 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
bOšnjO, bOšnjO, štO ti je
-
_majevica_
#1056 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Nije on BosnjoHeller wrote:bOšnjO, bOšnjO, štO ti je
- scooby_dooby_doo
#1057 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Bosnjo xxl wrote:jebem li ti mamaru četničkuJoseMujica wrote:Pobješnjeli mekteblija 3
harate po forumu, nema šta
jebo li turci majku vlašku što te dovedoše preko Drine
- Paranoid
- uglavnomja
#1059 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
ko je odje bosnjo, a ko bosaneec
-
Bodkin
#1060 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Paranoid wrote:..et sad...pa vi bojkotujte popis...vidite na šta liči lik kojeg nisu popisali..
-
klixo
#1061 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Kako se tuzlaci izjasnjavaju ? Srbi ?Heller wrote:bOšnjO, bOšnjO, štO ti je
Inace danas me popisali... Tri domacina sva tri Bošnjak i sva tri se ne izjasnjavaju o drzavljanstvu
- scooby_dooby_doo
#1062 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Chmooooljo javi se 
-
_majevica_
#1063 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Slabo ovi popisivaci sad spartaju..izgleda vecina posla odradjena..
- Janjicar
#1064 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Kako meni onaj rece rok je njima do 10.tog da popisuu pa valjda onih 5 dana u rezervi drze_majevica_ wrote:Slabo ovi popisivaci sad spartaju..izgleda vecina posla odradjena..
- Janjicar
#1065 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
klixo wrote:Kako se tuzlaci izjasnjavaju ? Srbi ?Heller wrote:bOšnjO, bOšnjO, štO ti je
Inace danas me popisali... Tri domacina sva tri Bošnjak i sva tri se ne izjasnjavaju o drzavljanstvu
Aferim
-
_majevica_
#1066 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Mogli bi se znati ukupni rezultatii prije Nove godine...Al ce biti mahanjem ovog il onog rezultata...Janjicar wrote:Kako meni onaj rece rok je njima do 10.tog da popisuu pa valjda onih 5 dana u rezervi drze_majevica_ wrote:Slabo ovi popisivaci sad spartaju..izgleda vecina posla odradjena..
-
Heller
#1067 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Bosanciklixo wrote:Kako se tuzlaci izjasnjavaju ? Srbi ?Heller wrote:bOšnjO, bOšnjO, štO ti je
- Alfons Kauders
#1068 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
slabo, vecina moje raje u tuzli se pisala kao bosanci ili se nisu ni izjasnili... ponavljam, to nije reprezentativan uzorak...klixo wrote:Kako se tuzlaci izjasnjavaju ? Srbi ?Heller wrote:bOšnjO, bOšnjO, štO ti je
a zanimljivo je kako tuzlake i danas pojedinci nazivaju srbima... najcesce sa stranih ip adresa, jer su svojim koalicionim partnerima iz sds-a 92 predali naoruzanje i velikodusno im ostavili svu imovinu... za razliku od nas tuzlanskih izdajica...
-
kakavdanakneiskustvu
#1069 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
A1fa wrote:Posvađa se sa ženom vlastitom pred popisivačicom zbog upisivanja djeteta, stid me.![]()
Sve je bilo ok do pitanja o vjeroispovjestiOna hoće da mi mi upiše dijete od 1,5 godina kao muslimanku (kako se i ona izjasnila). Ja se fino okrenem reko dušo hajd jednu bismilu tati na brzinu...ništa...hajd barem šehadet....opet ništa...reko mlada, budući da samo kod jevreja kad te mati jevrejka rodi automatski si jevrej, a kako se dotična prisutna gospođa i majka ovog djeteta izjasnila kako se izjasnila, navrati ti nama za 20 godina kod slijedećeg popisa, valjda će mi dijete do tad naučiti nešto od ponuđenog, jer nije ovca da bleji kako Sejfudin Tokić i IVZ zahtjevaju...
-
theTruePath
#1070 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
A kako ste je izjasnili po pitanju etniciteta? jel i to neodredjeno dok ne izgradi svoj identitet?kakavdanakneiskustvu wrote:A1fa wrote:Posvađa se sa ženom vlastitom pred popisivačicom zbog upisivanja djeteta, stid me.![]()
Sve je bilo ok do pitanja o vjeroispovjestiOna hoće da mi mi upiše dijete od 1,5 godina kao muslimanku (kako se i ona izjasnila). Ja se fino okrenem reko dušo hajd jednu bismilu tati na brzinu...ništa...hajd barem šehadet....opet ništa...reko mlada, budući da samo kod jevreja kad te mati jevrejka rodi automatski si jevrej, a kako se dotična prisutna gospođa i majka ovog djeteta izjasnila kako se izjasnila, navrati ti nama za 20 godina kod slijedećeg popisa, valjda će mi dijete do tad naučiti nešto od ponuđenog, jer nije ovca da bleji kako Sejfudin Tokić i IVZ zahtjevaju...
![]()
Mami podrska,i samo naprijed,obicno djeca idu na maminu stranu
- Kosato
#1071 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Eto obavih gradjansku duznost nije bilo tesko sasvim laganice..... normala s pitanjima mada ih nije trebalo biti pola ali eto 
-
racionalista
#1072 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Pritefteren 
- Janjicar
#1073 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Moja raja se izjasnjavala kao Bosnjaci sto opet nista ne govori.Alfons Kauders wrote:slabo, vecina moje raje u tuzli se pisala kao bosanci ili se nisu ni izjasnili... ponavljam, to nije reprezentativan uzorak...klixo wrote:Kako se tuzlaci izjasnjavaju ? Srbi ?Heller wrote:bOšnjO, bOšnjO, štO ti je
a zanimljivo je kako tuzlake i danas pojedinci nazivaju srbima... najcesce sa stranih ip adresa, jer su svojim koalicionim partnerima iz sds-a 92 predali naoruzanje i velikodusno im ostavili svu imovinu... za razliku od nas tuzlanskih izdajica...
- Alfons Kauders
#1074 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
ima pegla pitanja ali to je sefe radi eurostata, moraju svi prikupiti iste podatke... ja cak mislim da je falilo pitanja koja bi bila specificna za bihKosato wrote:Eto obavih gradjansku duznost nije bilo tesko sasvim laganice..... normala s pitanjima mada ih nije trebalo biti pola ali eto
-
registrovana onako
#1075 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
kakavdanakneiskustvu wrote:A1fa wrote:Posvađa se sa ženom vlastitom pred popisivačicom zbog upisivanja djeteta, stid me.![]()
![]()