i ona hoce cimerku

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderator: O'zone

Locked
User avatar
kokuz_sa
Posts: 7415
Joined: 29/05/2010 21:11
Location: nisam u inostranstvu :D
Been thanked: 5 times

i ona hoce cimerku

Post by kokuz_sa » 26/03/2012 23:16

evo citam neki clanak u kome je neki kao "simpatican oglas" gdje djevojka trazi cimericu
uslovi su :shock: :shock: :shock:Potrebna cimerka na duži vremenski period, s nekog tezeg fakulteta, da nije ni apsolvent ni brucos, prirodne nauke imaju prednost, da ima puno da uci i radi i da nema vremena za dangubljenje i prazne besjede… tiha, mirna osoba, nepusac, da ne pije alkohol, da ne visi na internetu i telefonu stalno, da ne koristi messinger u stanu non stop, da je dobar higijenicar, da ne gleda TV, da ne hrče ko konj kad spava… uglavnom osoba kojoj odgovara sljedeci kucni red:
*RADNA ATMOSFERA, TISINA, MIR, RED, RAD I DISCIPLINA*
1. NEMA PUSTANJA MUZIKE U STANU, NIKAKO! NIKAD!( svi multimedijalni sadrzaji se prate preko slualica i to smanjiti, na msn ne mozete pricati- jedino da tipkate i slusate osobu s kojom ste u kontaktu preko slusalica i to ne duuuugo i nema lupanja po tastaturi po noci. NEMA tv a! mozete ga samo bez zvuka gledati !Ne mozete pjevati u stanu!)….
2. MOBITELI NA VIBRACIJI! NEMA GLASNOG PRICANJA NA MOBITEL i URLANJA UVIJEK SAPĆETE, TIHO PRICATE KAO U CITAONI BEZ OBZIRA JE LI NEKO UCI ILI SPAVA.
3. NEMA GOSTIJU U STANU! ( nikog ne mozete dovoditi u stan, samo roditelji mogu doci, niko drugi ne moze dolaziti na konak i nema dernecenja, sijelenja…nema kolektivnog ucenja da ne bi smetali druge, cijeniti tuđe vrijeme)
4.NEMA PSOVKI I ZBIJANJA ŠALA NA TUĐI RAČUN NI U NAJMANJOJ MJERI !!! ( (dobro paziti na riječnik, ne podsmijavati se drugome i ne prosipati ironiju i sarkazam, mozete se saliti jedino na svoj račun! Postovati osobu s kojom zivite! Ne prepucavati se! Ne takmiciti se ni u cemu! Ne hvalisati se! Ne biti prepotentan i pun sebe!)
5. KRETATI SE PO STANU LAGANO, BEZ LUPANJA VRATIMA, PROZORIMA, LADICAMA…( ne klepetati klompama kao slon, posuđe prati bez bacanja po sudoperu i lupanja, nista ne raditi naglim pokretima, uzurbano, histericno…)
6.NEMA NERVIRANJA!!! ( mozete biti nasmijani ili neutralni ili tuzni, uvijek s nekim smijeskom kad vas neko pogleda! LJUTI NIKAD!( bez obzira kako vam je i kakve probleme imate ne prosipajte svoju nervozu oko sebe ni u kojoj mjeri! Ako vam nesto smeta, osim ovog ovdje navedenog, obrazlozite to na miran, uljudan nacin, veselo, bez tenzija i bilo kakve turbulentnosti)
7. SVAKO POSEBNO KUHA i NAMIRNICE STOJE ODVOJENO!!! (nemamo svi iste prehrambene navike niti vremena da kuhamo svaki put kad dođemo na red za to)
8. DO 8 SATI NAVECER MORATE OPRATI POSUĐE KOJE STE KORISTILI TOKOM DANA AKO GA IMA MALO, VECU KOLICINU PRATI ODMAH!!! ( MOZETE IMATI RAZBACANE KNJIGE I NEKI KREATIVNI NERED SE TOLERISE ponekad ALI SVE MORA DA BUDE UVIJEK CISTO I U STRIKTNIM HIGIJENSKIM USLOVIMA!!!) Morate jednom sedmicno usisati zajednicke prostorije u stanu i ocistiti ih! Cuvati stvari u stanu kao da su vase!
9 NE SMIJETE DIRATI TUĐE STVARI bez obzira koliko zivite zajedno! (peskiri, sredstva za higijenu, odjeca, namirnice…nije red da to dijelite s nekim)
da imam para platio bi nekoj curi da joj bude cimerica al samo da je nervira..ma ja bi je zavezao za stolicu i skakao po stanu, slusao muziku, lupao vratima, pobiberio joj hranu, nosio one djecije tene sto sviraju kad hodas, mobitel na najjace pojacao i stalno se prozivao s drugog moba, stalno dozivao nekog s balkona..a sudje ne bi nikad prao i sve bi joj mrvio po tepihu :D


dezurni_ucenik
Posts: 11942
Joined: 27/05/2008 12:14
Location: Pred tablom
Been thanked: 1 time

Re: i ona hoce cimerku

Post by dezurni_ucenik » 27/03/2012 01:56

garant oglas stavila neka iz Gornje Maoce,,,,

todd_smith
Posts: 29609
Joined: 23/06/2009 14:14
Location: Ja se ovdje samo zajebajem
Been thanked: 1 time

Re: i ona hoce cimerku

Post by todd_smith » 27/03/2012 02:04

ne znam da li je to bas neciji oglas, znam da je nedavno bila slika po internetu u vezi toga, mislim da vas ipak trolla :mrgreen:

User avatar
awaken
Posts: 1588
Joined: 10/05/2011 23:28

Re: i ona hoce cimerku

Post by awaken » 27/03/2012 02:18

joj shege oglasa :-)
i ja sam ko brucosh s cimerom lijepio plakate po Mostaru da tražimo služavku :lol: :lol: :lol:

User avatar
awaken
Posts: 1588
Joined: 10/05/2011 23:28

Re: i ona hoce cimerku

Post by awaken » 27/03/2012 02:19

joj shege oglasa :-)
i ja sam ko brucosh s cimerom lijepio plakate po Mostaru da tražimo služavku :lol: :lol: :lol:

User avatar
eyesburn
Posts: 1954
Joined: 05/08/2008 13:14
Location: ljeto u zlatnoj dolini

Re: i ona hoce cimerku

Post by eyesburn » 27/03/2012 08:17

bila ova tema već i to prošle sedmice.

Locked