I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
emirchata

#876 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by emirchata »

ragbijaši :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HAHAHAHAHAHA
bingov buraz

#877 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by bingov buraz »

sweet.balerina7 wrote:On izleda Bogom dat'. Pa dosao je ovdje, promijenio tri radna mjesta i nesto se zali. sta hoce...!?
Ima jako puno Bosanaca profesionalaca sto ne mogu naci posao. Kako li smo bez njega ranije zivjeli i gledali utakmice? Vala, nek' je otisao..
Probati caj od ambrozije...natashte.
emirchata

#878 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by emirchata »

bingov buraz wrote:
sweet.balerina7 wrote:On izleda Bogom dat'. Pa dosao je ovdje, promijenio tri radna mjesta i nesto se zali. sta hoce...!?
Ima jako puno Bosanaca profesionalaca sto ne mogu naci posao. Kako li smo bez njega ranije zivjeli i gledali utakmice? Vala, nek' je otisao..
od mene jedan caj od kake kaladzea ...moze isto nataste ..
mire - ložač

#879 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by mire - ložač »

Hm, imamo mi "profesionalaca" k'o glista u đubretu ( 2 voditelja sa RTRS-a + gl.i odgovorni, i još biseri sa FTV-a i BHT-a), koji poslije 5 minuta ćutnje izvale nešto kao :" Nema puno pogodataka na ovom prvenstvu (JAR), posebno ako se zna da je najviše bilo 2 pogotka na jednoj utakmici " - a noć prije Njemačka utrpa 4 komada..... :run: :thumbup: ONI SU SUPEEERR !!!! :x :? :shock: :-) :cry: :!: :?:

A FAKIN koji ti ispriča istoriju timova, gradova, igrača, njihovih punica i prenosi svaku sa žarom k'o da mu je zadnja nama ne valja, zato što je promijenio 3 posla ????

Stručnjak moj ti nisi promijenio ni jedan pos'o jer sjediš pred "Granapom" i piješ pivu "na teku", i izbacuješ moždane fekalije tipa
: " Jaran' ba vidiš ti ba ovo, oca'm došlo ba i ono ima pos'o a ja ba rođen u ovom gradu i niša", i sve to dok ti drugi zaradi i plati. A kad nemamo šta da kažemo nekome jer nas je prešišo u svemu u životu, e onda je "DIVI MU VUGLE"....

Pa takvima i treba da vodi prenose lik poput "ĆORSOVIĆA" i da im imena djeci daje, što se mene tiče neka ga vode sebi ali kući...
Samo se pitam dokle će biti glavna stavka u biografiji mjesto gdje je nekoga izbacila majčica kao nusprodukt svog i tajinog uzdisajnog i znojnog ćejfa, i tu mi padne na pamet:" ZNAM JA NAS, JEBO JA NAS" :x
Moje mišljenje je ako već ne mogu da dobijem kvalitet koji kvalitetno plaćam, a u kvalitetu definitivno spada Mijajlović, onda neću nikako plaćati. :sax:

Marjane nije do tebe, već oko tebe !!!
vozač

#880 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by vozač »

emirchata wrote:
bingov buraz wrote:
od mene jedan caj od kake kaladzea ...moze isto nataste ..
i od mene jedan od šipu raka
Mesud11

#881 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Mesud11 »

P :dance: :dance: :dance: opusi ga!
makkaj

#882 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by makkaj »

jbt koji ljudski otpad radi po tim sportskim redakcijama, za marjana ima mjesta a nek se delegati koji nas svakodnevno uveseljavaju svojim promućurnim komentarima hvataju kakvog posla na terenu, tehničke podrške, kuhanja kafa ili čega već, ako baš moraju ostati u sportskim redakcijama.
Nečuveno je da čovjek za kog bi se na zapadu borile sve tv kuće, jer je objektivno najpopularniji sportski komentator, doživljava ovakva sranja i stresove, te da ga ponižavaju tipovi koji nemaju dvije čiste :x
vozač

#883 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by vozač »

mire - ložač wrote:Hm, imamo mi "profesionalaca" k'o glista u đubretu ( 2 voditelja sa RTRS-a + gl.i odgovorni, i još biseri sa FTV-a i BHT-a), koji poslije 5 minuta ćutnje izvale nešto kao :" Nema puno pogodataka na ovom prvenstvu (JAR), posebno ako se zna da je najviše bilo 2 pogotka na jednoj utakmici " - a noć prije Njemačka utrpa 4 komada..... :run: :thumbup: ONI SU SUPEEERR !!!! :x :? :shock: :-) :cry: :!: :?:

A FAKIN koji ti ispriča istoriju timova, gradova, igrača, njihovih punica i prenosi svaku sa žarom k'o da mu je zadnja nama ne valja, zato što je promijenio 3 posla ????

Stručnjak moj ti nisi promijenio ni jedan pos'o jer sjediš pred "Granapom" i piješ pivu "na teku", i izbacuješ moždane fekalije tipa
: " Jaran' ba vidiš ti ba ovo, oca'm došlo ba i ono ima pos'o a ja ba rođen u ovom gradu i niša", i sve to dok ti drugi zaradi i plati. A kad nemamo šta da kažemo nekome jer nas je prešišo u svemu u životu, e onda je "DIVI MU VUGLE"....

Pa takvima i treba da vodi prenose lik poput "ĆORSOVIĆA" i da im imena djeci daje, što se mene tiče neka ga vode sebi ali kući...
Samo se pitam dokle će biti glavna stavka u biografiji mjesto gdje je nekoga izbacila majčica kao nusprodukt svog i tajinog uzdisajnog i znojnog ćejfa, i tu mi padne na pamet:" ZNAM JA NAS, JEBO JA NAS" :x
Moje mišljenje je ako već ne mogu da dobijem kvalitet koji kvalitetno plaćam, a u kvalitetu definitivno spada Mijajlović, onda neću nikako plaćati. :sax:

Marjane nije do tebe, već oko tebe !!!
profesionalac od sinoć
citiram "ovo je italiji 88 meč na svjetskim prvenstvima, do sada imaju 44 pobjede, 19 neriješenih i 14 poraza, konj nad konjima :lol:

idemo dalje ... 35 minut, rezultat kao na početku utakmice 0:0, valjda je uobičajeno da je na početku utakmice 8:3 za nekoga

idemo dalje ... biser sa njemačkom i golovima, već pobrojano

idemo dalje ... lopta dolazi do igrača sa brojem, nije bitno kojim, kreten ni igrače ne zna, pa da barem šuti

vrhunac, ekstaza, svršavanje je bilo prije početka drugog poluvremena "evo očekujem početak drugog poluvremena"
valjda mi ispred TV-a nismo očekivali početak drugog poluvremena, eto ja sjedio ispred TV nako,

nastavio sam "očekivati" 2. poluvrijeme na RTL LIVE, hvala bogu pa i to ima

a onaj bradica u studiju od neku noć, poslije utakmice njemačke izvali ko iz topa, "konačno jedna utakmica koja je, što bi rekli kladioničari, otišla u 3+" :lol: :lol: :lol: uz osmijeh na licu, valjda je ubo 5 maraka

a ono malo ekavskog malo ijekavskog ... NEPROCJENJIVO :lol:
pa ona herka u studiju, nemam ništa protiv, imam i ja te krvi u sebi, al j.... mu majku, pa ne zavijaj na televiziji, to je javni servis, pa šta bi trebao npr, baho raditi, pričati u stilu ša je ba ovo, driu ga loma itd.

užas je moja furka
Rookie

#884 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Rookie »

Pravi sportista wrote:Znate li vi ljudi da ce Dragisa Corsovic ovih dana krenuti u JAR da otamo uzivo prenosi tekme. Tamo ide o trosku nas koji placamo RTV taksu. Predlazem da ga nekako onemogucimo da se ukrca na let. Oci za oko, vilica za zub !
Baš sporstski :D U svakom slučaju bi bila katastrofa da on više ikad išta prenosi na FTV-u ili na BHT-u...
Ako ništa, treba se žaliti tim televizijama, a žalosno je da nema ni par ljudi ovdje koji su ogorčeni tim monstrumom.

I pitam se zašto ukloniše tu temu kojom se inicira zabrana monstrumu :shock: :x
vozač

#885 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by vozač »

samo da dodam, kad marjan prenosi tekmu, imam osjećaj kao da već vodimo 3:0 prije i nego počne, a kad ove druge čujem nemam volje za životom, u tome je njegova snaga
i mene nekad nervira što puno priča, pa kažem "joj smori ga i on", al je definitivno legenda
pa kojeg komentatora puštaju u pjesmama, osim bahe i marjana, s tim da prednost dajem ovom drugom

nije u pitanju nikakav iritantan glas, najobičnija politička igra, ne odgovara im čovjek, da je muharem mijajlović iritirao bi ih, al bi bio "po ključu" i ne bi mu mogli ništa, ovako od "anamo onih napadnut, od svojih odbačen", al te zato mi volimo, pogotovo kad promukneš, ko ih jebe
samo malo

#886 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by samo malo »

I dobro sta sad, moramo moliti Marjana da se odljuti?

I on burazeru ko kakav tulipan, sav osjetljiv i uvredljiv.

Zbog njegove uvredljive prirode, ja moram slusati Kemu i Velida. Ili komentarisi utakmice i odjebi Dodiklend, ili se ljuti do prekosutra. Ne znam sta on sad hoce.
vozač

#887 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by vozač »

samo malo wrote:I dobro sta sad, moramo moliti Marjana da se odljuti?

I on burazeru ko kakav tulipan, sav osjetljiv i uvredljiv.

Zbog njegove uvredljive prirode, ja moram slusati Kemu i Velida. Ili komentarisi utakmice i odjebi Dodiklend, ili se ljuti do prekosutra. Ne znam sta on sad hoce.
nije to baš tako jednostavno, kako bi mi voljeli da bude

problem iritantnog glasa može se riješiti sa par žumanjaka, poenta je u tome što je čovjek MARJAN, a njegovo ponovno pojavljjivanje problem bi proširilo preko ustavnih reformi do 1389 i boja na onom čuvenom polju

BTW kako da prenosi poslije ovoga, da zvuči ko tarik heljić ili sead hadžijahić, nema ništa od toga
klixober

#888 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by klixober »

Bolje da nisi nista napisao/la.
klixober

#889 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by klixober »

elSaik wrote:Prebacio sa druge teme foruma...
Image
Je li ovo Mustafa Radoncic?

Ady88

#890 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Ady88 »

Dobar je Mijajlovic ali budimo iskreni, koga qrac boli u kojoj je godini SVAKI igrac poceo igrati, kad se hebo prvi put, koliko djece ima, sta mu roditelji rade, iz kakve je porodice. Pretjeruje u svakom slucaju sa viskom informacija, pusti nas da gledamo i uzivamo.I kad god se lopta uputi prema golmanu pocne se derati, kao eto to je neka prilika, ma bjaziiiii :run:

Bio bi dobar da smanji ove dodatne informacije i deranje na svaku loptu koja ide prema golu bez obzira na udaljenost :lol:
Jedino mi moze proci kad BIH igra jer tad ni ne obracam paznju na komentare i odgovara mi onda jer sam u euforiji, a ovako dok gledam smiren utakmicu strasno mi smeta sve gore nabrojano :-D
Last edited by Ady88 on 15/06/2010 14:35, edited 1 time in total.
Bušman

#891 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Bušman »

Jeste, to je Mustafa Radoncic.

Ne znam sta vi ocekujete od komentatora, ali ovo je meni nekako standard ispod kog mi je sve bezveze:

Diegol :D Btw, covjek je Urugvajac
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#892 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Privatna poruka »

komeba wrote:
elSaik wrote:Prebacio sa druge teme foruma...
Je li ovo Mustafa Radoncic?

To je taj. Koliko ja znam rukomet je njegova "specijalnost"
klixober

#893 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by klixober »

Nije ni cudo da je lik ljubomoran na Marjana.Dok Marjan ima 5000 prijatelja na fejsu i jos milion grupa sa svojim imenom,ovaj ima samo 350 i niko mu nista ne pise na zidu.Sala mala :D
Ali stvarno je luzer ovaj Radoncic....evo ostavio je na fejsu mogucnost da mu svako moze citati sta pise na zidu.Vrhunac statusa mu je "veceras oduzimanje",pa u 5 ujutro status "oduzet" :D
BSn

#894 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BSn »

komeba wrote:

Nije ni cudo da je lik ljubomoran na Marjana.Dok Marjan ima 5000 prijatelja na fejsu i jos milion grupa sa svojim imenom,ovaj ima samo 350 i niko mu nista ne pise na zidu.Sala mala :D
Ali stvarno je luzer ovaj Radoncic....evo ostavio je na fejsu mogucnost da mu svako moze citati sta pise na zidu.Vrhunac statusa mu je "veceras oduzimanje",pa u 5 ujutro status "oduzet" :D

Image

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =2&t=58859
Baltazar_khan

#895 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Baltazar_khan »

Ja kako vidim, Mustafa je obrijao ovo čudo na svom licu, evo ga na ftv-u :mrgreen:
BSn

#896 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BSn »

Baltazar_khan wrote:Ja kako vidim, Mustafa je obrijao ovo čudo na svom licu, evo ga na ftv-u :mrgreen:

Ovo je Muki od prosle godine i men' s' cini da je on ovo iscrt'o, a ne brij'o. :D
bosanski

#897 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by bosanski »

BSn wrote:
Baltazar_khan wrote:Ja kako vidim, Mustafa je obrijao ovo čudo na svom licu, evo ga na ftv-u :mrgreen:

Ovo je Muki od prosle godine i men' s' cini da je on ovo iscrt'o, a ne brij'o. :D
a mog'o je i tange stavit' na glavu
mrtva kokoš

#898 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by mrtva kokoš »

bosanski wrote:
BSn wrote:

a mog'o je i tange stavit' na glavu
komotno :mrgreen:
karanana

#899 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by karanana »

Ko vam je omiljeni komentator Javnog RTV servisa BiH koji prenosi utakmice Svjetskog prvenstva u fudbalu?
Marjan Mijajlović (241)
76%
Velid Spaho (29)
9%
Dragiša Ćorsović (13)
4%
Zoran Šuko (12)
4%
Igor Kristić (9)
3%
Kemal Ahmetović (7)
2%
Ibrahim Muratović (3)
1%
Zoran Prnjatović (2)
1%
Ukupno glasova: 316

Napred Gile, srpska je uz tebe!
Trasimaco

#900 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Trasimaco »

Sad ce Marjan fino otici u Hrvatsku, Srbiju ili neke trece zemlje gdje ce moci normalno raditi. Tako je sve kod nas. Sve sto nam valja, daj drugima. Mi smo najbolji svakako i imamo Marjana na pretek. I nisam znao da je Radoncic ovakav supak. Cak sam i gotivio lika.
Locked