Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoji li

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hrle1976

#226 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

Mr Chow wrote:
hrle1976 wrote:Ja imam suprugu ;-) Te price djete nije krivo ni duzno - obicna supljada. Roditelj je taj koji mora da snosi odgovornost i vodi brigu o djetetu. A ako nece - postoje ustanove a ne da guli nekog treceg, a taj treci niko i nista djetetu.
To sto imas suprugu bi trebalo da znaci nesto? Prilicno si nezreo, tako da ti to sto imas suprugu nije nikakav plus, cak naprotiv.. Ne daj ti Boze da docekas da ti sutra supruzi bude nesto i da ti nova supruga kaze "boli me qiton za tvoje dijete, ima ustova, mene nece guliti"... strasno plitko razmisljas...
Pa ako si ti toliko zreo a ja prilicno nezreo (tvoja tvrdnja) - kako onda argumentujes svoju tvrdnju - ako bi sta bilo mojoj supruzi da bi ja trazio novu zenu? Znaci ti si toliko zreo da me licno poznas a vidovik da moje misli, kako vec sam tvrdis, citas preko interneta. Barem moj nik nije Mr Chow, a da imate 55 godina Mr. Chow nebi bas rekao - eto ja tvrdim po samom imenu nika - oprostite ako grijesim jer sam nezreo, ali mozda vam je vasa supruga nadila nik ili djete za vas rodjendan. Eto toliko ste vi zreli - zelim vam fin provod u gradu, veceras ;-)
insomnia78

#227 Re: Odg: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, p

Post by insomnia78 »

irac300 wrote:
insomnia78 wrote:Sta god mi pricali, momak koji ozeni zenu s djetetom je levat, svugdje, ne samo na balkanu
Proputuj malo ako si u mogućnosti. Što je više konzervativna sredina, siromašna zemlja...tu je više takvih ''moralista'' koji kenjaju k'o foke po ljudima kojima ne smetaju tuđa djeca. To što smo mi još na razini pećinskih ljudi, ne znači da je tako i kod drugih, pogotovu u civiliziranijim zemljama.
Zivim vani, tako je ba isto.
Nece ti to neko u lice reci ali price se pricaju vjeruj.
sour cherry

#228 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by sour cherry »

Znači,Džeko je levat ako oženi Amru? :D
insomnia78

#229 Re: Odg: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, p

Post by insomnia78 »

sour cherry wrote:Znači,Džeko je levat ako oženi Amru? :D
Ja sta je neg levat?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#230 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by ladyblue18 »

hrle1976 wrote:Svugdje je to isto - u pet deka gore dole. Meni licno zena sa tudjim djeteom netreba, mislim kad bi cekao taj famozni >>zadnji voz<<.
A ko je tebe ovdje pitao treba li tebi, ti si dosao da tracas svog druga glumeci lafo zabrinutog prijatelja i valjajuci lazi i supljake i ofirno se vadeci nakon sto su te svi provalili.
Mojne vise zivota ti, samo vise tones u sopstvene lazi.
hrle1976

#231 Re: Odg: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, p

Post by hrle1976 »

insomnia78 wrote:
irac300 wrote:
insomnia78 wrote:Sta god mi pricali, momak koji ozeni zenu s djetetom je levat, svugdje, ne samo na balkanu
Proputuj malo ako si u mogućnosti. Što je više konzervativna sredina, siromašna zemlja...tu je više takvih ''moralista'' koji kenjaju k'o foke po ljudima kojima ne smetaju tuđa djeca. To što smo mi još na razini pećinskih ljudi, ne znači da je tako i kod drugih, pogotovu u civiliziranijim zemljama.
Zivim vani, tako je ba isto.
Nece ti to neko u lice reci ali price se pricaju vjeruj.
Ljudi misle samo da se kod nas ogovara iza ledja. Da vidite samo cuda u Francuskoj - jedini logican odgovor kad nasi misle da recimo u Francuskoj nema ogovaranja iza ledja, je jer nerazumiju francuski - eto to je to.

Pogledajte francuski film Le placard iz 2001 godine. ;-)
hrle1976

#232 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

ladyblue18 wrote:
hrle1976 wrote:Svugdje je to isto - u pet deka gore dole. Meni licno zena sa tudjim djeteom netreba, mislim kad bi cekao taj famozni >>zadnji voz<<.
A ko je tebe ovdje pitao treba li tebi, ti si dosao da tracas svog druga glumeci lafo zabrinutog prijatelja i valjajuci lazi i supljake i ofirno se vadeci nakon sto su te svi provalili.
Mojne vise zivota ti, samo vise tones u sopstvene lazi.
Ti si me upitala samo indirektno ;-) A ako je gluma imati svoje misljenje onda >>lafo<< i ti glumis neku modernu osobu.
sour cherry

#233 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by sour cherry »

Ja sta je neg levat?
Ne znam.Ne poznajem lično ni njega ni nju,a i ne tiče me se.
hrle1976

#234 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

Mr Chow wrote:
hrle1976 wrote:..ali da mi strano musko lice dolazi na prag svaku drugu sedmicu zbog tog istog djeteta, da se susjedi iza ledja smiju tj. meni. Zivijo..

Ovo je dovoljno, sto se mene tice, ne moras vise rijeci progovarati...
Kad nemas sta u ruci hvatas se za jedno slovo. Bolje biti >>papucar<< nego supalj u argumentima ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#235 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by ladyblue18 »

hrle1976 wrote:
Ti si me upitala samo indirektno ;-) A ako je gluma imati svoje misljenje onda >>lafo<< i ti glumis neku modernu osobu.
Bogam' nisam, ti me zanimas isto ko tvoj prijatelj. :mrgreen:

A sad pazi ovo, posto si upao na temu sa pricama koje veze nemaju sa temom, fino mozes otvoriti temu o svom drugu pa nam iznositi svaki dan sta oni jedu i piju i koliko puta se :izet: sve pod krinkom zabrinutog prijatelja, jer ovdje si ti i jos vas par otisli daleko od teme a meni se nesto ne da brisati, a i sto bih tvoje mahalanje.

Toliko o tome, sad cemo se svi fino vratiti na temu. :sax:
hrle1976

#236 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

ladyblue18 wrote:
hrle1976 wrote:
Bogam' nisam, ti me zanimas isto ko tvoj prijatelj. :mrgreen:

A sad pazi ovo, posto si upao na temu sa pricama koje veze nemaju sa temom, fino mozes otvoriti temu o svom drugu pa nam iznositi svaki dan sta oni jedu i piju i koliko puta se :izet: sve pod krinkom zabrinutog prijatelja, jer ovdje si ti i jos vas par otisli daleko od teme a meni se nesto ne da brisati, a i sto bih tvoje mahalanje.

Toliko o tome, sad cemo se svi fino vratiti na temu. :sax:
Tema je zandji voz u >>lubavi<< - prijatelj misli kako je propustio taj famozni >>zadnji voz<< i zato zivotari. Ja opet tvrdim muskracu nemoze taj >>zadnji voz<< nikada otici ali da isto treba imati brkove.
BJB

#237 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by BJB »

.
Jokericious

#238 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by Jokericious »

E moj hrle, mogao si i pretpostaviti da ce ove sto hvataju zadnji voz biti nervozne na ovoj temi i da ces biti napadnut. :D
respo

#239 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by respo »

pa da je hrle uzor moralnosti i da nije konzerva ne bi ga napale ni te sto hvataju voz a ni muskarci
hrle1976

#240 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

Pravom muskarcu (bar ja tako vidim) nije potrebna zena s tudjim djeteom i uz to tudji problemi. Nego zena s kojom ce imati svoj mir i svoju porodicu.

I to hvatanje nekog zadnjeg voza :roll:
Šveđanin

#241 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by Šveđanin »

Pa tuđe dijete ne znači i probleme, ima tu i lijepih stvari. A pravi muškarac nije onaj koji napravi dijete jer to možeš kad hoćeš i kako hoćeš već onaj koji odgoji i othrani to dijete.

I ja sam bio u raznim zemljama, ali nisam vidio da komšije ogovaraju svoje komšije toliko kao u Bosni. To možda u nekoj zabačenoj četvrti Pariza gdje dominiraju besposleni, gdje je dominantna bratija sa relacije Somalija-Afganistan-Kurdistan, ali običan narod, što živi radne živote, imaju porodice.. se time većinom ne zanimaju. :wink:

I otišli ste u off. :)
hrle1976

#242 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

Šveđanin wrote:Pa tuđe dijete ne znači i probleme, ima tu i lijepih stvari. A pravi muškarac nije onaj koji napravi dijete jer to možeš kad hoćeš i kako hoćeš već onaj koji odgoji i othrani to dijete.

I ja sam bio u raznim zemljama, ali nisam vidio da komšije ogovaraju svoje komšije toliko kao u Bosni. To možda u nekoj zabačenoj četvrti Pariza gdje dominiraju besposleni, gdje je dominantna bratija sa relacije Somalija-Afganistan-Kurdistan, ali običan narod, što živi radne živote, imaju porodice.. se time većinom ne zanimaju. :wink:

I otišli ste u off. :)

To je odgovornost ;-) A sto se Svedske tice i ostalih drzava u Sakndinaviji - gore se zna tko koliko alkohola pija a ne samo tko skim ide u krevet. Mozda nema u nekim zabacenim >>olimpiskim<< kvartovim gdje ima dosta stranace iz raznoraznih drzava a pa ih komunikacija zeza.
Šveđanin

#243 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by Šveđanin »

Sve si rekao ovim apsolutno netačnim postom. :-) Mislim da bi se trebali vratiti na temu, nemam namjeru da te ispravljam.

Ako neko ima kriterijume, ne trebate ga osuđivati, već taj neko samo drži do sebe. Logično je da će ostvarena osoba, iskusna, koja ima dobru školu, posao itd.. imati kriterije. :)
insomnia78

#244 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by insomnia78 »

Ako je nes zeniti se ne racuna
elma89_

#245 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by elma89_ »

Bogami ovdje spominju godinu 30 kao neku granicu,a mene mama ubi s pitanjem "kad se planiras udati"(ja sam 23 uskoro 24 ) :D reci cu joj u 30-oj :D
Ramzess Veliki

#246 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by Ramzess Veliki »

Veću glupost odavno nisam pročitao. :roll:
_mufljuz_

#247 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by _mufljuz_ »

Ramzess Veliki wrote:
ima stvarno moronskih postova za procitat na ovom forumu :lol:

ja sam se jednom spandjao sa jednom sto ima 2 djevojcice....
dobra macka nema sta a 2 djevojcice ko lutke - instantno me zavoljele - htjele bi samnom i da se igraju i da se zabavljaju i da budu sto vise - a jebo mater i meni nesto drago oko srca....
problem je bio kad sam shvatio da mlada mene zove samo kad joj nesto treba - i odjebem je - mislim sve je u redu i volim ucinit - ali neces me jahat kako ti se digne... steta a bio sam zagrijan samo tako.
_mufljuz_

#248 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by _mufljuz_ »

jest al tupson je bio toliko ogranicen da joj se sve svelo na male interese - ovako je izgubila sve. :-)
fantom slobode

#249 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by fantom slobode »

_mufljuz_ wrote:
Ramzess Veliki wrote:
ima stvarno moronskih postova za procitat na ovom forumu :lol:

ja sam se jednom spandjao sa jednom sto ima 2 djevojcice....
dobra macka nema sta a 2 djevojcice ko lutke - instantno me zavoljele - htjele bi samnom i da se igraju i da se zabavljaju i da budu sto vise - a jebo mater i meni nesto drago oko srca....
problem je bio kad sam shvatio da mlada mene zove samo kad joj nesto treba - i odjebem je - mislim sve je u redu i volim ucinit - ali neces me jahat kako ti se digne... steta a bio sam zagrijan samo tako.
:thumbup: Samo treba primjetiti da li je mlada sa tobom zato sto si ti ti ili je ona krenula u ostvarivanje svojih ciljeva koji su stvoreni prije i nemaju veze sa konkretnim muskarcem. Treba ostati sa onom kojoj nisi sredstvo, orudje u rukama, vec druga polovina.
fantom slobode

#250 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by fantom slobode »

_mufljuz_ wrote:jest al tupson je bio toliko ogranicen da joj se sve svelo na male interese - ovako je izgubila sve. :-)
interesantno je posmatrati koliko potcijene muskarca ili koliko ne dobacuju...Sreca, inace bi ostao sa njom, a kad tad bi pokazala svoje pravo lice...Ne gledaju bitno, gledaju sitni interes...sreca pa nisu sve takve.
Post Reply