Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoji li

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#201 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by MedenoSrce »

hrle1976 wrote:
korisnik101 wrote:Hrle,
Kakav si ti jaran? Svi umakali u jaranovu zenu, a ti nisi ?? :lol:
Nije ona u braku s njim nego se doselila sponzorusa. Bez brige - razgovarala je ona u moj mikrofon vise puta. A danas je nebi ni rukavicom takno mada moram priznati da izgleda daleko bolje nego prosjek.

:nija: :dajba:

ima li ko kakav fejspalm pri ruci da linka

vazda bilo cega se pametan stidi ...

al je bar jasnije gdje ga svrbi
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#202 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by ladyblue18 »

hrle1976 wrote:
Nije ona u braku s njim nego se doselila sponzorusa. Bez brige - razgovarala je ona u moj mikrofon vise puta. A danas je nebi ni rukavicom takno mada moram priznati da izgleda daleko bolje nego prosjek.
Koji si ti mahalac, a ja mahalcima obicno ni rijeci ne vjerujem pa i ovu tvoju pricu gdje ismijavas prijatelja koji je otac djetetu koje nije njegovo i partner zeni koja je po tvojoj prici gora od onih iz Red Districta, cu uzeti sa jednom velikom rezervom. Ko si ti da druge osudjujes i cijenis kakvi su?

Valja tebi zivit sa samim sobom takvim. Nijedna ti tetka nije ravna.
ladyblue18

#203 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by ladyblue18 »

MedenoSrce wrote:
hrle1976 wrote:

:lol: tek ovo vidjeh, mogla sam sebi ustediti pisanje
JThomas

#204 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by JThomas »

k'o da je sa pištoljem silom ušla i donijela kofere :lol:
hrle1976

#205 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

MedenoSrce wrote:
hrle1976 wrote:

Sta stid? Ovdje se pica o >>posljednjem vozu<< - moj prijatelj ima jos malo pa 40 godina - nema svoje djece a cuva tudje - strah ga biti sam a vako trpi jer nemoze vise u 20u godinu - mada nije ni tada bio posebno uspjesan kod zena! Dobar je ali naivan kad su zene u pitanju. Sponzorusa ispucala ugled u diametru od 200km pa nasla.......... ;-)
sour cherry

#206 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by sour cherry »

JThomas wrote:k'o da je sa pištoljem silom ušla i donijela kofere :lol:
I silovala ga :lol: :lol: :lol:
MedenoSrce

#207 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by MedenoSrce »

@lady :mrgreen: :kiss:

ma hrle pozelio sta konzervirano pojesti, nije odavno a i primamljivo mu izgleda
_mufljuz_

#208 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by _mufljuz_ »

sad znam sto nase zenske teze daju p**ke....

to bi telalilo od vardara do triglava koga je i kako jebo....

sto bi rekla Tijana Dapcevic - "a jesmo vala papci"....
ladyblue18

#209 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by ladyblue18 »

Da prijatelj zna s kim se druzi ne bi se hrle fino proveo.
A hrle je samo malcice ljubomoran...ili malo vise. :izet:

Mufljuze :thumbup: :mrgreen:
theTruePath

#210 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by theTruePath »

ladyblue18 wrote:
hrle1976 wrote:
Koji si ti mahalac, a ja mahalcima obicno ni rijeci ne vjerujem pa i ovu tvoju pricu gdje ismijavas prijatelja koji je otac djetetu koje nije njegovo i partner zeni koja je po tvojoj prici gora od onih iz Red Districta, cu uzeti sa jednom velikom rezervom. Ko si ti da druge osudjujes i cijenis kakvi su?

Valja tebi zivit sa samim sobom takvim. Nijedna ti tetka nije ravna.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Bas tracara ,kao neka zenica.
MedenoSrce

#211 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by MedenoSrce »

hrle1976 wrote:
Sta stid? Ovdje se pica o >>posljednjem vozu<< - moj prijatelj ima jos malo pa 40 godina - nema svoje djece a cuva tudje - strah ga biti sam a vako trpi jer nemoze vise u 20u godinu - mada nije ni tada bio posebno uspjesan kod zena! Dobar je ali naivan kad su zene u pitanju. Sponzorusa ispucala ugled u diametru od 200km pa nasla.......... ;-)

i ti si odlucio da je ona njemu posljednji voz ... zanimljivo ... imam ja prijatelja kojem je 46 zivi s mojom drugaricom kojoj je 28
hrle1976

#212 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

Tko misli da nije uhvatio >>redovni voz<< neka cuva tudju djecu, ako hoce. Nije na meni da sudim ali za moj nacin razmisljanja to je van svake pameti. Ja vama nebranim da vi zivite isti zivot kao sto zivotari moj prijatelj jer misli da nema vise vozova. Pa cak ste u pravu, jer mozda je lakse biti tolerantan te ujednako i >>modernog razmisljanja<< kad je tudji dabar dan u pitanju. ;-)
Last edited by hrle1976 on 19/10/2013 17:17, edited 1 time in total.
hrle1976

#213 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

MedenoSrce wrote:
hrle1976 wrote:

i ti si odlucio da je ona njemu posljednji voz ... zanimljivo ... imam ja prijatelja kojem je 46 zivi s mojom drugaricom kojoj je 28
Nisam ja odlucio niti zakljucio nicij zivot, ali on tako razmislja, a tema je o tom famoznom >>posljednjem<< vozu. J*ebiga nije lose razmisljati ;-)
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#214 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by Matijevic_Vlado »

banuj ga, banuj ga, banuj ga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ladyblue18

#215 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by ladyblue18 »

hrle1976 wrote:jer mozda je lakse biti tolerantan te ujednako i >>modernog razmisljanja<< kad je tudji dabar dan u pitanju. ;-)
Pa de i ti budi malo a ne budi tetka i ne zabadaj nos u tudje zivote ako te niko nije zvao.
Reci prijatelju u lice sve sto si nama rekao, bice mu bolje u zivotu, samo eto ti neces imati vise dusevne hrane.
insomnia78

#216 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by insomnia78 »

Sta god mi pricali, momak koji ozeni zenu s djetetom je levat, svugdje, ne samo na balkanu
MedenoSrce

#217 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by MedenoSrce »

njega nismo culi da se zali, ocigledno mu je dobro ... topao rucak svaki dan, vreo krevet, to dijete ga garant voli vise nego pojedini vlastite oceve ... jedini kojem smeta njegov nacin zivota si ti, a ti njih niti hranis, niti oblacis cak ucjenjujes tog svog "prijatelja" pivom kako bi ostavio zenu s kojom zivi bez obzira sto bi on nakon toga bio nesretniji nego je sada ... jak si mi ti prijatelj

nego posto si dobro upucen u zivot svog prijatelja de nam reci je l ona njega vara, postuje li ga, pravi li mu probleme?
fantom slobode

#218 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by fantom slobode »

hrle1976 wrote:Njegov izbor ili ne, mozda njegova dobrota - nije doborta samo pomoci, nego i biti naivan. Ta ista ga ignorisala dok smo bili mladji - bio u njenim ocima nista drugo nego sto je vic u dobrom drustvu. Nema tko nije umocio prste u njenu konzervu. Ostala trudna, pojma nema tko je caca djeteu pa nasla njega da izvodi cacu, a on kod zena uvijek levat bio i ostao! Sada placa sve pa cak i hranu djetetu a ona dama. Ja matare i pi**e matarine.

Danas upoznati djevojku sa djetetom najlakse - a svaki normalan muskarac takvu zaobilazi u sirokom luku - pa moja rodjena mati kaze: takve samo traze sponzora.

@ odgovor onom sto pita gdje sam ja u toj prici. Kad prijatelju bas nije dobro dodje kod mene na savjet ali svaki moj savjet na kraju krajeva samo saslusa ali bez rezultata, jer jedini savjet sto mu kao prijatelj mogu dati je "nije voz prosao" - odjebi KURVU pa cemo ici na pivo.
Sve je to relativno...Ima razvedenih zena sa djecom koje su prave majke i brinu za svoju djecu, sto ne znaci da ista ne moze naci drugog muskarca kojeg ce voljeti i zivjeti sa njim. Dijete je dijete, bez obzira da li si mu otac ili ne treba mu pruziti brigu i podrsku u zivotu. To sto njegova majka nije na nivou zadatka, to je njen problem...Imam prijatelja koji zivi sa zenom i dvoje djece ciji otac je poginuo tokom rata. Mladje dijete, koje je imalo 4 godine kad je moj prijatelj poceo da zivi sa njegovom majkom posmatra mog prijatelja kao drugog oca i ocita je njegova ljubav prema mom prijatelju. Divno ih je vidjeti zajedno. I ako nisi bioloski otac mozes pomoci djetetu da odraste, da se formira kao licnost.

Ne treba generalizirati, jer nasuprot tvojoj tvrdnji da svaki normalan muskarac zaobilazi zenu sa djetetom u sirokom luku, ja bih dodao da ima dovoljno muskaraca koje zaobilaze zene 35+ bez djece u sirokom luku...sto je opet generalizacija...naravno i jedne i druge treba posmatrati osobno...njen karakter, kompatibilnost sa tobom, kolicinu egoizma i zelje da zivi sa nekim skladno i lijepo, a ne samo onako kako je ona zamislila nevezano za muskarca sa kojim je. Briga o djeci, ako je vec ima je takodje bitna, iz toga se moze dosta toga saznati. Svako ima svoje mjesto i ako je zena sposobna da za sviju ostavi prostor i za djecu i za partnera, kao i za svoje roditelje i naravno za sebe, onda se moze svasta lijepo dozivjeti sa njom. Nije to lako, ne dobace svi do tog nivoa.

Kao sto procitah iz tvog posta, ako je to tacno, posto ti nisi u vezi sa doticnom nego vezu posmatras sa odredjene distance i vjerovatno subjektivno - zasnivajuci svoj stav eventualno na onome sto si vidio, na pricama jarana o doticnoj ili inih iz okoline...mislim da bi jaran sam trebao da shvati da mu je vrijeme da ode od zene koja je zauzeta sama sobom i nadje neku koja ima mjesta i za druge, ukljucujuci i djecu. To je naravno njegov licni izbor. Kod tog tvog jarana mi se ne svidja sto problem ne rijesi sam sa sobom, nego obilazi okolo i kuka. Uz to i sam kazes ne mijenja nista. Meni se cini da on ne zeli da preuzme odgovornost za donesenu odluku, pa druge davi okolo. Ja bih mu lijepo rekao: "A sto ti to meni vise pricas, lijepo razmisli pa zakljuci sam kako ces dalje - davis nas sviju vec odredjeno vrijeme bez ikakvih rezultata. Kakav god da ti je izbor, to je tvoj zivot." Probleme u vezi trebaju da rjesavaju partneri, a ne okolina. Ako se okolina umijesa u to, dolazi do besmislenih i nepotrebnih cesto pogresnih odluka i izbora. Ne treba dugo glumiti upotrebljeni prezervativ, to je moj savjet svakome kome dodju da se zale na probleme u vezi.

Ne traze sve zene sa djecom sponzora, bas kao sto i sve zene +35 nisu isfrustrirani samozivi mutanti zatvoreni u svoj svijet besmisla...ima tako divnih osoba koje vrijedi sresti, upoznati i ostati sa njom.
hrle1976

#219 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

MedenoSrce wrote:njega nismo culi da se zali, ocigledno mu je dobro ... topao rucak svaki dan, vreo krevet, to dijete ga garant voli vise nego pojedini vlastite oceve ... jedini kojem smeta njegov nacin zivota si ti, a ti njih niti hranis, niti oblacis cak ucjenjujes tog svog "prijatelja" pivom kako bi ostavio zenu s kojom zivi bez obzira sto bi on nakon toga bio nesretniji nego je sada ... jak si mi ti prijatelj

nego posto si dobro upucen u zivot svog prijatelja de nam reci je l ona njega vara, postuje li ga, pravi li mu probleme?

Nisi onda citala sve sto sam napisao :) Topao rucak iz McDonald's-a Vreo krevet? Pa sto nije vec jednom zatrudnila s njim? ;-) Koliko se on zali je poslo u agoniju za moje usi a ujednako je postalo paradoksalno, jer se zali a nema muda jer ga je strah tog famoznog >>zadnjeg voza<<. ;-)
MedenoSrce

#220 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by MedenoSrce »

citam ja sve sa razumjevanjem, ne brigaj

ovo si napisao nakon sto su te forumasi prozivali da guras nos gdje mu nije mjesto pa je po meni to samo patetican pokusaj "vadjenja"
hrle1976

#221 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

ladyblue18 wrote:
hrle1976 wrote:jer mozda je lakse biti tolerantan te ujednako i >>modernog razmisljanja<< kad je tudji dabar dan u pitanju. ;-)
Pa de i ti budi malo a ne budi tetka i ne zabadaj nos u tudje zivote ako te niko nije zvao.
Reci prijatelju u lice sve sto si nama rekao, bice mu bolje u zivotu, samo eto ti neces imati vise dusevne hrane.

Ljudi sa Balkana misle da samo na Balkanu se prica o tudjim zivotima. Kupite kucu u Francuskoj ili Svedskoj pa cete vidjeti kojom brzinom postajete tema u toplim domovima vasih susjeda. ;-) Svugdje je to isto - u pet deka gore dole. Meni licno zena sa tudjim djeteom netreba, mislim kad bi cekao taj famozni >>zadnji voz<<. U svom dvoristu da odgajam i brinem o tudjem djetetu predstavlja mozda i najmanji problem ali da mi strano musko lice dolazi na prag svaku drugu sedmicu zbog tog istog djeteta, da se susjedi iza ledja smiju tj. meni. Zivijo ja u Bosni, Francuskoj, Ceskoj, Makedoniji, Kanadi, Koreji ili Argentini to je sve isto kad je takav cirkus u pitanju - to meni netreba. To je biti muskarac bez brkova.
hrle1976

#222 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

MedenoSrce wrote:citam ja sve sa razumjevanjem, ne brigaj

ovo si napisao nakon sto su te forumasi prozivali da guras nos gdje mu nije mjesto pa je po meni to samo patetican pokusaj "vadjenja"
Pa dobro ako cistas sve samo zasto postavljas pitanja na koja vec znas odgovor ;-)
irac300

#223 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by irac300 »

insomnia78 wrote:Sta god mi pricali, momak koji ozeni zenu s djetetom je levat, svugdje, ne samo na balkanu
Proputuj malo ako si u mogućnosti. Što je više konzervativna sredina, siromašna zemlja...tu je više takvih ''moralista'' koji kenjaju k'o foke po ljudima kojima ne smetaju tuđa djeca. To što smo mi još na razini pećinskih ljudi, ne znači da je tako i kod drugih, pogotovu u civiliziranijim zemljama.
dale cooper

#224 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by dale cooper »

hrle1976 wrote:
ladyblue18 wrote:

Ljudi sa Balkana misle da samo na Balkanu se prica o tudjim zivotima. Kupite kucu u Francuskoj ili Svedskoj pa cete vidjeti kojom brzinom postajete tema u toplim domovima vasih susjeda. ;-) Svugdje je to isto - u pet deka gore dole. Meni licno zena sa tudjim djeteom netreba, mislim kad bi cekao taj famozni >>zadnji voz<<. U svom dvoristu da odgajam i brinem o tudjem djetetu predstavlja mozda i najmanji problem ali da mi strano musko lice dolazi na prag svaku drugu sedmicu zbog tog istog djeteta, da se susjedi iza ledja smiju tj. meni. Zivijo ja u Bosni, Francuskoj, Ceskoj, Makedoniji, Kanadi, Koreji ili Argentini to je sve isto kad je takav cirkus u pitanju - to meni netreba. To je biti muskarac bez brkova.
Previse si ti opterecen time sta mama misli, sta mahala misli, sta citav jebeni svijet misli.
Realno niko od nabrojanih nece zivjeti tvoj zivot niti ti placati racune,cemu onda briga za njihovo misljenje.
hrle1976

#225 Re: Hvatanje posljednjeg voza - snizavanje kriterija, postoj

Post by hrle1976 »

Imam legitimno pravo da iznesem svoj stav i misljenje - a ako tebi smeta nemoj citati - sta drugo da ti kazem.
Post Reply