napravite dogovor sa postom da se moze zvati i iz inostranstva,odnosno drugih Republika,ako je moguce.HvalaVeljaPas wrote:Pozivom na Humanitarni telefon BH Telecom-a broj: 090291043 podržavate sa 2 KM misiju Udruženja za sprječavanje okrutnosti nad životinjama SOS Sarajevo.
Humanitarni telefon
Moderator: anex
-
miroslav76
#26 Re: Humanitarni telefon
-
opet ja
#27 Re: Humanitarni telefon
Ma nazalos to nesto ne moze
...nisam ni ja skontala zasto...misli da phia zna
- Phia
#28 Re: Humanitarni telefon
Nažalost takva je trenutno ova usluga kod BH Telecoma. Vjerovatno su to napravili tako da je njima najjednostavnije ili su naprosto nesposobni da naprave i mogućnost da se zove sa ultre i iz inostranstva. Apsurdno je čak i to da se ne može podići novac koji je prikupljen za taj mjesec već se treba čekati da svi koji su zvali s fiksnog ili pretplate plate svoje račune što traje i do 3 mjesecaopet ja wrote:Ma nazalos to nesto ne moze...nisam ni ja skontala zasto...misli da phia zna
-
miroslav76
#29 Re: Humanitarni telefon
To je naprosto nemoguce!!! Pa to ne postoji nigdje na zemaljskoj kugli..Ovo ne znam kako bi se nazvalo,malo je reci da su LOPOVI,a uz to i neznalice...mogli bi mnogo vise da otmu i ukradu od sirotinje,da umiju pronacimodul ukljucenja sa inostranstvom...ali,niko se nije usrecio na tudjoj nesreci..svakome dodje *crni petak* u zivotu i ima NEKO ko sve to vidi i *nagradjuje*po zaslugama.iskreno se nadam da ce mo mi *mali*ljudi istrajati u nasoj borbi za pravo na zivot ovim bicima ,koji su dosli na svijet isto kao i covjek.
- Phia
#30 Re: Humanitarni telefon
Tužno ali istinito..miroslav76 wrote:To je naprosto nemoguce!!! Pa to ne postoji nigdje na zemaljskoj kugli..Ovo ne znam kako bi se nazvalo,malo je reci da su LOPOVI,a uz to i neznalice...mogli bi mnogo vise da otmu i ukradu od sirotinje,da umiju pronacimodul ukljucenja sa inostranstvom...ali,niko se nije usrecio na tudjoj nesreci..svakome dodje *crni petak* u zivotu i ima NEKO ko sve to vidi i *nagradjuje*po zaslugama.iskreno se nadam da ce mo mi *mali*ljudi istrajati u nasoj borbi za pravo na zivot ovim bicima ,koji su dosli na svijet isto kao i covjek.