Zdravo svima,
ja sam studentica koja zeli vec duze vremena da pokrene neku fondaciju za BIH studente koji su ugrozeni zbog ratnih posledica. Ili onih koji bih zeljeli da studiraju a nisu u mogucnosti jer to sve kao sto svi znamo jako puno kosta. Ja sam studirala u BIH, sada sam u inostranstvu, tako da znam s kojim se poteskocama bore BIH studenti.
Dozivjela sam u studentskoj sluzbi, kako djevojka plakajuci moli, da je puste na ispiti iako nema novaca, jer joj je majka prije 3 sedmice umrla. Nisu je pustili. Tada sam sebi rekla, da zelim iskreno da pomognem i da pokrenem nesto.
Dali ima neko iskustvo, dali bi mi neko zelio pomoci? Vec sam imala i kontakt sa javnim licnostima, koji bi rado pomogli koliko bi bili u mogucnosti u promovisanju " tog novog pocetka" ukoliko bi doslo do realizacije! Molim vas pomozite mi. Tesko je traziti nesto od politicara, ali tu smo mi koji mozemo da pokrenemo nesto. Jer KRIVI SMO MI! Mi koji samo spustenih ruku stojimo i gledamo sa strane sve grozote koje se desavaju. Ako bi svako mali djelic pokrenuo, bili mnogo bolji ljudi. Mene je sreca posluzila, pa sam sada vani i studiram ( besplatno) samo literaturu moram da platim. Znajuci kako je ostalima tesko, zelim da pomognem, jer zelim da i ostali osjecaju ovo olaksanje. Molim vas pomozite mi da pokrenemo nesto.
Dali ima neko ideju kako pokrenuti fondaciju ?
Lijep pozdrav
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pokrenimo nesto
Forum za humanitarne akcije.
Return to “Humanitarne akcije”
Jump to
- Corona virus 2019 -Coronavirus (COVID-19)
- Forum
- ↳ Forum
- Opšte/opće diskusije
- ↳ Razne diskusije
- ↳ In memoriam
- ↳ Politika
- ↳ Lokalni izbori 2020
- ↳ Opći izbori 2018
- ↳ Bosna i Hercegovina
- ↳ Svijet
- ↳ Opći izbori 2022
- ↳ Lokalni izbori 2024