POKLANJAM TV
- ententina
#1 POKLANJAM TV
Da li poznajete neku porodicu koja ima potrebu za TV-om? Stize mi novi za par dana, a stari, koji je ispravan i u koloru, bih zeljela pokloniti nekoj porodici kojoj bi to nesto znacilo i unijelo radosti.
- cleo
#2 Re: POKLANJAM TV
draga, porodica koja je izrazila želju za televizijom je pod temom "troje djece u podrumu". bili smo kod njih prije 3 sedmice, majka i troje djece, žive u jednoj od uličica iz Kralja Tomislava, ne znam tačnu adresu ali možda jasminasab ima ili da neko od nas podje s tobom, ako imaš auto ili da vidim sa jednom od cura da ga pokupimo i odnesemo...
super, bas bi se obradovali !!!
eto, ako ste za, možemo to organizovati
super, bas bi se obradovali !!!
- ententina
#3 Re: POKLANJAM TV
Imam auto, jos samo da mi je dobaviti adresu... Hocu otici cu, prikupicu i nesto stvari i hrane. Vidjela sam i da na forumu ima ovakvih akcija, za svaku pohvalu, mislim da ima dosta ljudi koji bi rado pomogli ali i na zalost onih kojima je pomoc potrebna. U svakom slucaju hvala na info, jos samo fali adresa. Pozzz
- cleo
#4 Re: POKLANJAM TV
ok super, vjerovatno ce jasminasab reagovati i sutra ti šaljemo adresu...
- buba
#5 Re: POKLANJAM TV
buba wrote: Upravo u takvim uslovima, u Ulici Mehmed-bega Kapetanovića Ljubušaka 1, već deset godina živi Kadira Brutus, samohrana majka Edina, Elvire i Eldine
-
jasminasab
#6 Re: POKLANJAM TV
To je druga ili treca ulica s lijeve strane iza Druge gimnazije kad se ide niz Kosevo (Kralja Tomislava). Alternativni put je da iz Alipasine skrenes iza autobuske stanice (gdje ima cvjecara i granap, a blizu je i Raiffeisen banka) desno i ides pravo, presjeces Kralja Tomislava i u produzetku si vec u zeljenoj ulici. Odmah na pocetku ulice je ulaz. Najbolje je parkirati u Kralja Tomislava, kod nekog restorana/kafica "Orijent" (ako sam dobro zapamtila ime) ili malo nize kod taksista, jer je ulica u kojoj porodica zivi uska a vrlo prometna. Posto ces nositi TV, mozda da ide s tobom neko ko ce ti pomoci da istovaris to pred ulaz i da ostane da te saceka dok obrnes krug i parkiras se. Evo sam ti nacrtala to i na mapi skinutoj sa navigatora.buba wrote:buba wrote: Upravo u takvim uslovima, u Ulici Mehmed-bega Kapetanovića Ljubušaka 1, već deset godina živi Kadira Brutus, samohrana majka Edina, Elvire i Eldine

Inace, tema "Troje djece u podrumu" je ovdje.
- cleo
#7 Re: POKLANJAM TV
@ententina, jesi bila kod ove porodice? ako nisi, a planiraš, pogledaj temu "troje djece u podrumu" i najnovije vijesti, mislim da bi bilo pravo vrijeme da odeš...ententina wrote:Imam auto, jos samo da mi je dobaviti adresu... Hocu otici cu, prikupicu i nesto stvari i hrane. Vidjela sam i da na forumu ima ovakvih akcija, za svaku pohvalu, mislim da ima dosta ljudi koji bi rado pomogli ali i na zalost onih kojima je pomoc potrebna. U svakom slucaju hvala na info, jos samo fali adresa. Pozzz
javi se, pozdrav