POKLANJAM AUTO
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 POKLANJAM AUTO
Jedan penzioner, njegomir stevanovic, ceka da neko donira jos dvije doze krvi inace ga nece operisati. Nije bitno koja krvna grupa, samo je bitno otici i dati krv ZA NJEGOMIRA STEVANOVICA. Treba otici na zavod za transfuziologiju, kod med.fakulteta na Bjelavama.
Dedo nema nikog svog ovdje, nesto raje je vec otislo dati krv, ali fale jos dvije doze, inace nece moci na operaciju.
Hvala unaprijed
PS Pozurite, dedo nije dobro nikako...
moram promijeniti naslov, da privucem paznju ...
raja, samo dvije doze bilo koje krvne grupe fale.
pliizzzz
Dedo nema nikog svog ovdje, nesto raje je vec otislo dati krv, ali fale jos dvije doze, inace nece moci na operaciju.
Hvala unaprijed
pliizzzz
Last edited by mIRCerka on 17/02/2007 01:45, edited 2 times in total.
-
mIRCerka
#3 Re: POKLANJAM AUTO
mIRCerka wrote:Jedan penzioner, njegomir stevanovic, ceka da neko donira jos dvije doze krvi inace ga nece operisati. Nije bitno koja krvna grupa, samo je bitno otici i dati krv ZA NJEGOMIRA STEVANOVICA. Treba otici na zavod za transfuziologiju, kod med.fakulteta na Bjelavama.
Hvala unaprijed
pliizzzz
- putujucidzindas
mIRCerka wrote:Jedan penzioner, njegomir stevanovic, ceka da neko donira jos dvije doze krvi inace ga nece operisati. Nije bitno koja krvna grupa, samo je bitno otici i dati krv ZA NJEGOMIRA STEVANOVICA. Treba otici na zavod za transfuziologiju, kod med.fakulteta na Bjelavama.
Hvala unaprijed
pliizzzz
-
mIRCerka
Zavod za transfuziologiju kuburi sa zalihama krvi. Njima je bitno da broj doza bude uvijek isti, a u ovakvim situacijama im nije bitno koja je krvna grupa.nokia6170 wrote:jos da si rekla koja mu krvna grupa treba, bilo bi super.
Znaci, otici u Zavod, reci da je za NJEGOMIRA STEVANOVICA i donirati krv.
U ovom je slucaju bitan kvantitet, ne kvalitet.
Ja bih otisla, al ne primaju krv od zena u sred ciklusa
-
mIRCerka
traje 25 minuta, i nije im bitno...nokia6170 wrote:jel bitno kod davanja krvi jel se jelo ili nije jelo prije davanja krvi..i koliko vremenski traje davanje? maloprije sam rucao, a na poslu sam pa gledam mozel se pauza iskoristiti da odem.
ako si na nekim tabletama, onda jeste bitno....
hajd probaj i puno ti hvala
- sicky
kao što već rekoh na hebenim sam tabletama koje kvare krvnu slikumIRCerka wrote:traje 25 minuta, i nije im bitno...nokia6170 wrote:jel bitno kod davanja krvi jel se jelo ili nije jelo prije davanja krvi..i koliko vremenski traje davanje? maloprije sam rucao, a na poslu sam pa gledam mozel se pauza iskoristiti da odem.
ako si na nekim tabletama, onda jeste bitno....
hajd probaj i puno ti hvala
- koma
Ne kontam sto je bitno naglasiti da je za dedu? Nema smisla da najavljujem za koga dajem krv.. nidje vezemIRCerka wrote:Zavod za transfuziologiju kuburi sa zalihama krvi. Njima je bitno da broj doza bude uvijek isti, a u ovakvim situacijama im nije bitno koja je krvna grupa.nokia6170 wrote:jos da si rekla koja mu krvna grupa treba, bilo bi super.
-
mIRCerka
Citaj!!!!koma wrote:Ne kontam sto je bitno naglasiti da je za dedu? Nema smisla da najavljujem za koga dajem krv.. nidje vezemIRCerka wrote:Zavod za transfuziologiju kuburi sa zalihama krvi. Njima je bitno da broj doza bude uvijek isti, a u ovakvim situacijama im nije bitno koja je krvna grupa.nokia6170 wrote:jos da si rekla koja mu krvna grupa treba, bilo bi super.
ZAVOD MALTENE UCJENJUJE LJUDE KOJI SU NA OPERACIONOM STOLU DA DOVEDU 10-15 DAROVAOCA KRVI!!!! INACE NEMA OPERACIJE!!!! RAZLOG TOME JE STO JE KRVNI FOND SLAB, MALO SE IMA NA ZALIHI.
Jel sad kontas zasto trebas otici i reci da je za Njegomira a ne tek onako eto darivanje?
- Dasi
koma
ako dajes nekoj odredjenoj osobi krv moras naglasiti kojoj da bi oni znali da je popunio kvotu od pet-sest doza da bi ga operisali.
i u cemu je problem da kazes dajem za tog i tog krv? ako je viska oni to nece baciti ne brini.
ja sam za tog ciku dao prije 15-ak dana krv ali eto fali mu jos dvije doze i nece da ga operisu a vjerovatno imaju u zalihama krvi ali hoce da usicare i na ljudima koji se operisu.
ako dajes nekoj odredjenoj osobi krv moras naglasiti kojoj da bi oni znali da je popunio kvotu od pet-sest doza da bi ga operisali.
i u cemu je problem da kazes dajem za tog i tog krv? ako je viska oni to nece baciti ne brini.
ja sam za tog ciku dao prije 15-ak dana krv ali eto fali mu jos dvije doze i nece da ga operisu a vjerovatno imaju u zalihama krvi ali hoce da usicare i na ljudima koji se operisu.
- manijak1
- Abu FEED el-Castro
E yebemu misa, pa ja sad odozgo, kud nisam znao !!
Sad mi se valja vracat...
De javi jel to sredjeno vec ili fakat moram otici sa isponove ??
I objasni gdje sta kako to ide?
-
Kwaheri
samo odesh u zavod, u cekalushi, kazesh ime covjeka u ovom slucaju gosp.njegomir stevanovic i oni ti lijepo izvade krvAbu FEED el-Castro wrote:E yebemu misa, pa ja sad odozgo, kud nisam znao !!Sad mi se valja vracat...
- Abu FEED el-Castro
Znači negdje tamo oko oko zubotehničke škole, malo ovamo prema semaforu s Bjelava jel? Čekam samo mircerku da vidim mozda je organizovala do sad, da ne idem jer mi je podaleko...
Haj javljaj bona
Haj javljaj bona
-
Kwaheri
jeste, kod zubothenicke, cekalusa 86 cini mi seAbu FEED el-Castro wrote:Znači negdje tamo oko oko zubotehničke škole, malo ovamo prema semaforu s Bjelava jel? Čekam samo mircerku da vidim mozda je organizovala do sad, da ne idem jer mi je podaleko...
Haj javljaj bona
204-555
443-423
445-300
evo nazovi njih direktno i pitaj jel ima josh uvijek potrebe, da ne cekas