pravabubica wrote:Vec sam napisala da cu se rado ukljuciti u ovu akciju, molim samo ostale pojedinosti, s obzirom da sam novi clan foruma trebaju mi naznake kako dobru volju provesti u djelo

iz nermininog maila:
"Kako ja mogu dati svoj doprinos:
1. Donijeti svoj doprinos '' u naturi'' u spomenutim terminima u igraonicu Luna, ili kontaktirati nas kako bi mogli dogovoriti preuzimanje vašeg doprinosa na drugi način
2. Kontaktirati nas kako bi dogovorili preuzimanje vašeg doprinosa u novcu
3. Uključiti se u proces pakovanja i uručivanja paketića
4. Dostaviti nam informaciju o porodici za koju mislite da bi mogla biti korisnik ove akcije
5. Prikupiti sredstva za paketiće na vašem fakultetu, radnom mjestu, komšiluku, porodici...
6. Poslati ovaj mail svim ljudima za koje mislite da bi se mogli/htjeli uključiti, ili postaviti na vašu stranicu/blog/forum... "
ako imas vremena tokom dana, mozes nam pomoci pri zvanju skola (da im ponudimo da se ukljuce u akciju)..
samo nam javi na koji nacin mozes i zelis da se ukljucis.. nazalost, svi ukljuceni u akciju imaju stalne poslove, tako da ne mozemo nikome "podijeliti zadatke" (niti zelimo)... sve je na volonterskoj bazi
sve informacije (kad se nalazimo, kad je igraonica otvorena (jos cekam odgovor), kad i kome mozete predati ono sto ste skupili cemo objavljivati ovdje... ) a sva pitanja, sugestije, primjedbe mozes uputiti nickovima cnermina, konyan, Baby Blue, Dena ili meni na pp..