Dirty Harry wrote:Naravno da traje ... ja sinoc pakovao ... 16 kom, danas isporuka.
ja kupih i stvari za 3 bebe koje su u tom "paketu"... nermina, dodjes mi 60 KM
Dirty Harry wrote:Naravno da traje ... ja sinoc pakovao ... 16 kom, danas isporuka.
javila se meni i jedna zena iz medjunarodnog udruzenje zena (tacan naziv imam kuci).. ostalo njima nekih manjih paketica (promotivnih) pa zele da daju dio nama dio Ligi humanista... moram joj se javiti :sdaduli_sa wrote:Danas popodne trebam da odem do jednog maistora na carsiji da preuzmem 29 pari kapica i saleva za djecu pa da znate da imamo i to za paketice.
Akcija ocigledno jos traje....
daduli_sa wrote:Danas popodne trebam da odem do jednog maistora na carsiji da preuzmem 29 pari kapica i saleva za djecu pa da znate da imamo i to za paketice.
Akcija ocigledno jos traje....

hvalaaa daduli... dobili smo jednu skolu na koristenjedaduli_sa wrote:Osjetim prosvjetljenje.... Cini mi se da cemo pakovati paketice... slijedecih dana... neki veliki prostor... mrak. Izgubio sam viziju.
Pearla, znas li ovo da tumacis?!
drugarica mi je rekla da joj je novinar koji je nosio paketice rekao da ce pisati o predaji u oslobodjenju, sa slikicama (ili samo voo slikom)anais_nin wrote:znam da je cjelokupna lokalna ekipa presla sve granice premorenostiali i pored svega jos uvijek uspjevate da izmamite djecije osmjehe
evo samo da dam jos jedan maleni doprinos fotogaleriji akcije....
ovo ste uradili danas![]()
njihov mrvicu stariji brat nije bio prisutan na "dodjeli paketica i slikanju" zato sto je otisao da razgrce snijeg lopatom, da na taj nacin nesto "zaradi"samo da znate ovo su jedini paketici koje su ova djeca dobila
Pearl wrote:trebaju nam driveri u petak oko 6...
A sta je u njima? Ako smo mi, da kupim. Ako nismo, ne dam pare!valterbranisarajevo wrote:Ima li neko skener i današnje oslobođenje da skenira članak objavljen na stranici broj 13 ?
Ako nema ja ću ga lagano kuc kuc večeras, pa ću ga onda postaviti...![]()
Ili..kad prođete pored trafike kupite navedene novine...
Ja predlazem da clanak slikas digitalcem i postavisjasminasab wrote:A sta je u njima? Ako smo mi, da kupim. Ako nismo, ne dam pare!valterbranisarajevo wrote:Ima li neko skener i današnje oslobođenje da skenira članak objavljen na stranici broj 13 ?
Ako nema ja ću ga lagano kuc kuc večeras, pa ću ga onda postaviti...![]()
Ili..kad prođete pored trafike kupite navedene novine...